Intern hukommelse: .thumbnails

Kan nogen fortælle mig, en gang erklære meget dum. fik den info, at Sony Xperia Z1 Compact


Fjern (mellemrumstasten ->) Androidforums. dk / tråde / vejledning-stop-gigant-thumbnail-filer-væren-gemt-på-din-sdcard-by-the-gallery.693521 /
På denne side er, hvordan det skal fungere. Selv er på engelsk og ikke længere, at af alle de nyeste poster men bedre end ingenting. Jeg har ikke prøvet det endnu, fordi jeg ønsker først at lave en backup af min mobiltelefon. Mfg Anrolfi :)


ok Jeg ser de samme tidspunkter


Whatsapp skaber disse filer
Mindst det bemærkede jeg, efter at jeg sendte et billede i WhatsApp at den nyoprettede miniature fil


Ikke WhatsApp skaber fil (er), men det Androidfunktion, som er ansvarlig for at udvælge billederne. Hvorvidt der nu kaldes fra WhatsApp, Hangouts eller andre steder.


Hej,

Jeg har det samme problem som Walt. Mappe (.thumbnails) slettet og genskabt. Filerne er ikke geninvesteres, men sige både systemet og FileCommander at jeg ikke har mere ledig hukommelse end før. :(

Er der nogen der kender fænomenet?

hilsen
Kay


Du er nødt til at holde øje, hvor hukommelsen er spildt. Hvis det ikke var de miniaturer, det er et andet sted. Værktøjer til der er nok .... f.eks Disk Usage eller SD analyse i ES Explorer.


Før du sletter god 2GB blev vist i FileCommander for .thumbnails. Brugt hukommelse 8,5 GB. Efter sletning stadig 8,5 GB ledig plads. .thumbnails er nu 0 bytes. Ellers har intet ændret sig. Den næststørste mappe er android 1,5 GB, men det har ikke ændret sig.

I FileCommander kan sortere alle mapper efter størrelse.

Supplement: reboot har bragt ingenting.

Tillæg 2: Jeg ser bare, at i den jeg skabte biblioteket nu .thumbnails endnu en gang en fil med navnet .thumbdata3 -..... med 766 MB blev oprettet (tidligere var der to filer, hver med mere end 1 GB). Så ganske løsningen virker ikke.

hilsen
Kay