CM apps som CM Sikkerhed, i øjeblikket forsigtighed i brug!

Må ikke engang ved Cheetah Mobile det, og måske er det med mig selv en enkelt sag, men jeg vil gerne advare!
Har lanceret sikkerheden app og blev passeret direkte til en side, der ønskede at vide fortælle mig, at min enhed med 4 (!) livstruende virus blev smittet, og jeg havde absolut at installere apps at afhjælpe. Forsynet med en nedtælling.
Afkastet nøgle blev ignoreret, jeg kom ud med kun én genstart.
Da jeg har Kaspersky på min mobil, der kan før et virusangreb sandsynligvis ikke være, især da jeg har en scanning løb.
Jeg slettet apps.
Ok, det ved min enhed kører hurtigere igen, oven i købet er jeg glad for.


1) CM Apps er tilladt også bedst, når de er ... i Play Butik ;)
2) Kaspersky installeres er intet overhovedet .... virus er ikke tilgængelig for Android og malware flere falske alarmer sandsynligt vist som der er nogen malware. Brain 2.0 er langt mere effektiv, fordi .... : $


Cm apps er helt unødvendige og bringe ingenting.

Et antivirusprogram heller ikke hjælpe dig, fordi, som det allerede er sagt Klaus, vira er.

Hertil kommer, et antiviralt se apps, der viser en reklame ingenting og er derfor ubrugelig


Hej Frank

Velkommen til vores forum :)

Jeg har flyttet din tråd gange i vores Apps sektion fordi det passer lidt bedre ;)


Kan kun bekræfte dette, holde sig væk fra Apps af Cheetah Mobile. Den leveres skud med tvivlsom reklamer og hvad der er taget fra data er ikke berettiget og hvad der er gjort med det. Du er nødt til, fordi den måde også se nøje, fordi CM køber mange store apps, der er blevet rost selv i ældre artikler og annonceret. For eksempel, Quick Pic og et par dage siden, nyheder Republik. At du nu bare med Apit i bladet Cheetah Mobile med en artikel plads til gratis annoncering tilskud, er uforståeligt for mig.


Tenten

At du nu bare med Apit i bladet Cheetah Mobile med en artikel plads til gratis annoncering tilskud, er uforståeligt for mig.

Måske var det ikke gratis.

Med venlig hilsen

Carsten


Og Cheetah Mobile fortsætter med at sprede sig. kun "QuickPic" købte, og nu "Nyheder Republik"...


hvorfor der ikke er nogen virus? Hvis det er tilfældet, kan jeg smide ned scanneren. Men logisk det forekommer mig.


Virus er per definition ondsindede programmer, der spredes sig i systemet. Ligesom biologiske virus, de formere sig og inficere flere og flere programmer og processer.

Det vil sige, i det mindste i teorien ikke muligt på Android. For én, hver app kører under en separat bruger-ID, på den anden side er blevet implementeret med slikkepind SEAndroid således at yderligere beskyttelse er. Dette princip kaldes sandkassen.

Stort set vira er på grund af talrige svagheder, der nu er kendt og er aldrig blevet lappet på ældre enheder, tænkelige. Men virus rettet mod sabotage, og det er i de meget sjældne tilfælde målet.

Den anden type malware er orme. Orme spredes via netværk. Android har i ren form, men ingen server-tjenester, der kan angribes. Nogle rom'er tilbyde server-tjenester, og du kan også geninstallere fra Play Butik (eller alternativer). Man kan kun, at være opmærksom på, hvad der er installeret, og ikke forfølge nogen spids uden baggrundsviden.

Endelig er der trojanske heste. Risikoen for at fange en Trojan, er enorm. Ifølge som hvordan man definerer en trojansk, programmet Facebook, Google+, kan WhatsApp udpeges som sådan allerede. Derfor er retten til enhver app, før du installerer et display. Så du kan beslutte, om rettighederne til den app er rimelige og nødvendige. Men selv om rettighederne forekommer fornuftigt og nødvendigt, kan man ikke forstå, om de virkelig kun anvendes til de ønskede funktioner eller ikke gøre mere, men i baggrunden. kan snuse sig selv kan ikke gøre det, hvis kommunikationen er krypteret, hvad det skulle være, men så ingen som man-in-the-middle-turn og kan ændre eller omdirigere data under transmission.

Så alt er ikke let. Der er ingen opskrift. Du er nødt til at være selvkritiske, at beskytte sig selv, og selv da er der stadig en resterende risiko.

Hvis du nu har en virus scanner (såsom produkterne kaldes kollektivt om, hvorvidt de bør nok også identificere orme og trojanske heste) installere, er man fristet til at opgive ansvaret. Softwaren vil gøre det, de fleste tror. men softwaren skal programmeres ovennævnte problemer, hvilket er ikke mindre risiko for fejl end en persons personlige beslutning. Således en falsk følelse af sikkerhed, som i sidste ende fører, at du har falske alarmer (såkaldte falske positiver) resultater. Hvilket igen medføre, at du wegklickt den næste meddelelse uden yderligere undersøgelse, og du er kommet ned med noget.

Sårbarhederne eller i-app køb også omgå de checks and balances indbygget i Android. En virus scanner er kun en app op at køre i en sandkasse. Så de ikke anerkender sådanne angreb. Eller du rootet sin enhed, men at de mekanismer sikkerhed kan tilsidesættes genfødt. Det er nemt i kombination med sårbarheder til at installere en modificeret SU binær og gøre virusscanner blinde.

En dejlig rapport om det er i den aktuelle c't 17/2016.

En bemærkning om afsløring satser:
50% er gætteri! Desuden bør man være opmærksom på. Du behøver ikke have 50% højere sikkerhed. Hvis jeg har to muligheder (malware eller ej) kan jeg også rådgive og lå til 50% korrekt.
En virus scanner skal være 99% opdagelse sats. Ellers er det nytteløst. men så har softwareproducenten selv på pc'en deres problemer. Android ser anerkendelsen sats igen meget, meget værre.

Det skal tilføjes et aspekt med til at gøre producenterne af virusskannere usandsynlig. En malware ændret sig over tid. Det er da ligesom tælles hver version som en separat skadelig software, selv om der er yderligere udvikling eller varianter til forskellige systemer. Så du bare gå hurtigt på alarmerende store antal. Det faktiske antal er dog lavere med en faktor på 10, 100 eller endda 1000th

Som for Cheetah Mobile, er din meddelelse ikke noget nyt. Her og i andre fora, hvis produkter er henvist til oven i købet unødigt i årevis som irriterende og scareware.


Da jeg er enig med Vædderen. Men en virus på din telefon, er at være præcis omkring 100.000 forskellige, men for dem at få en op kræver en jeg vil nævne det mildt, en ungesundenen og ikke så udpræget sans eller ingen logisk tænkning i denne sag. Sådanne CM s jeg synes er reiner Unfug, fordi deres sats er mere end bare elendige (dette gælder også for den såkaldte Avira, 360 Mobile Security, CCleaner, Clean Mester, etc ...). Og da wan er i opført i en CM en liste over spil, der ikke kun være *** men også skandaløst og alligevel kun viser, hvor useriøst nogle alvorlige apps er eller vil være. Så jeg vil anbefale TE at slette alle CMs især nu (hvem man har det at læse gennem tilladelser og betingelser), der ønsker kun data, men intet mere.