Android-app: drikke-spil “Truth or Dare” (Truth or Dare)

Truth or Dare er formentlig en af ​​de mest populære drikke spil. Derfor mange var Apps Brug dette allerede - men ingen virkelig fremragende. Jeg ønskede at prøve mine første forsøg i App Development for nylig - mit vigtigste mål var ikke rigtigt, så for at gøre en masse penge og få millioner af downloads. Jeg troede, derfor ville en 2D drikke-spil være en passende app idé til praksis.

Den app er allerede tilgængelig i App Store for at downloade. Desværre har jeg at skrive er ikke tilladt af forummet linket. Du kan finde dem ved at lede efter "Truth or Dare (Truth or Dare) - Drinking Game" søger - det er dem, app med det røde hjerte på en hvid baggrund og formentlig kun meget få downloads.

Men hvorfor skriver jeg dette? - Jeg kan ikke annoncere min app. Jeg ved, at det stadig ikke godt nok og har ingen muligheder for at tjene penge, det er ikke målet. Det bør dog ikke være min sidste app. Jeg ønsker at gøre med det, og for det må jeg først få det bedre. Så jeg skære det ikke bare 500 "under gennemsnittet" gode apps ud, men gøre en, "virkelig" er godt - så jeg føler dig klar til at lære nyt. Mit mål er: Denne app rigtig gode hinzubekommen. Som sagt, det er min første forsøg, vi må derfor tilpasse nogen optimal ting. Dog ville jeg virkelig ser frem til din feedback! Enhver kritik, enhver nagende og hver ytring som "Jeg kan ikke lide" Jeg ville være meget glad! Jeg håber at kunne lære af mennesker, og vil nu fortsætte med at udvikle sig som længe på app indtil den svarer til, hvad alle brugere (inkl. Me) forventer det.

Tak for alt i forvejen!
Bedste ønsker og har en dejlig dag alle! ;)


Hej Manuel M.,

velkommen her i forummet (*)

Her er linket til den app https://play.google.com/store/apps/details?id=at.manuelmaurer.truthordare at brugere finder hurtigere på din app.

For jeg ønsker dig maksimal download.


Hej Ludy!

Tak for linket og venlige ord!


Hej!

Tja, en masse feedback, jeg har endnu ikke modtaget, men selvfølgelig der ikke stoppe mig fra at fortsætte med at arbejde på den app. Hele GUI blev re-designet og udvidet mange funktioner.

Det næste skridt forventes at blive en multiplayer mode, hvor spillerne tilslutte via QR-kode med hinanden for derefter at synkronisere spørgsmål og blive matchet til leaderboardet, hvis en person har opfyldt opgaven eller ej.

Som sagt, er jeg selvfølgelig stadig til enhver kritik og taknemmelig feedback!