Samsung Galaxy S6 – Batteri – generelt svage eller mandag enhed?

Hej samfund. I dag er det søndag - Jeg sætter S6 til mig på fredag. Så kun to dage. Dog må jeg sige, at jeg er batteriet (i det mindste i øjeblikket) end begejstret. Sun Har været stigende læst på internettet, at det ikke betyder noget i moderne batterier, da de opkræver, især den første butik er i strid med de myter noget. Så har pakket Galaxy, havde 53% opladning. Har noget rode rundt, forskud konto konfigureret og så videre, indtil det var tom. Så har jeg fuldt opladet det natten over igen. Den næste morgen, så satset til 12.00. Til 21 var ur det helt tom igen blot ved normal brug. Gjorde det så igen opkrævet samme aften (leveres med Quick Charge ja temmelig hurtigt) gjort, og når de er fuldstændig tom (denne gang med spil, film ser etc.) har siden varede indtil den var tom igen omkring 5 timer. kan derefter natten genopladning, så de tre opladning cyklus og nu har jeg mobiltelefonen kun i 1 1/2 timer fra åen, og det ligger omkring og et par Whatsapp nyheder igen ned til 93%. Behov Batterier hvad længere tid at flade ud eller har jeg gjort noget forkert? Tja, det er bare kun to dage gamle, men på tidligere Android-enheder, at batteriet var stærk som noget startende fra dag først Eller et andet spørgsmål: Hvordan at pendle batteriet mest? Så med så nervøs svag batterilevetid Jeg kan ikke få venner. Jeg vil i det mindste ved normal brug (For mig Whatsapp, musik, surfe nogle nat osv) kommer løs i løbet af dagen.

tak


Batteriet i S6 sammenlignes med den indbyggede hardware, snarere undermålere.
Er den flade udformning af telefonen skyldte.
Jeg ville også have foretrække Samsungs S6 ville 1mm tykkere og installeret nen for stærkere batteri.


Julian Löhmer

Sådan pendle batteriet mest?

Overhovedet ikke! Lithium-batterier er lidt mere efter et par opladninger, men du vil ikke mærke.


Ja, jeg har allerede læst flere gange
Men jeg lagde mærke til før i nogen af ​​mine telefoner (sidste sande Z2), som de så efter 1-2 uger nå fuld ydelse. Da Z2 han var allerede i begyndelsen meget stærk, men var stadig stærkere med tiden. Har dels ikke engang komme til at tømme det halve. Håber bare, at S6 batteri forbedrer også de næste par dage, især fordi alle de test fra den S6 faktisk sige, at batteriets levetid er ganske god


Jeg formoder det er fordi aftager efter en vis periode af leg, og enheden er mere i dvaletilstand.


noget mindre
'Ve næppe spillet rundt på enheden. Nå, fingeraftryksscanner, men at kun 1 gang og har lige installeret min vigtigste Apps og konfigureret. Ellers som sædvanlig; WhatsApp, Facebook, surfing gange, hvad og lytte til musik. Afhængig af dagen til tider mails osv Skriv disse, kan ikke synke et batteri så hurtigt.


Det er rigtigt! Af dette batteri ikke falde. Dette sker kun ved hjælp af tyngdekraften ;)


I min s6 af batteriet til de 2 dage holder. måske også fordi jeg har en masse apps deaktiveret Jeg har ikke brug for sådan som Facebook, S Health, Instagram og mere til skrot. Den app viser en smart manager, selv når en app kører usædvanligt højt i baggrunden.


Stop er alle relativ, hvis jeg ikke bruger min One M7 finder det længe

billede


Beerlao

Batteriet i S6 sammenlignes med den indbyggede hardware, snarere undermålere.
Er den flade udformning af telefonen skyldte.
Jeg ville også have foretrække Samsungs S6 ville 1mm tykkere og installeret nen for stærkere batteri.

Kun 1 mm? Kære så kameraet ikke længere ud ...


Jeg tror, ​​det er ikke dårligt i person med kameraet. Habs meste eh ligge på skærmen


Mit batteri holder ved normal brug (WhatsApp, Facebook, fra tid til at surfe og et par spil) er ca 1 1/2 dage. Jeg finder temmelig godt. Min S4 har netop, udfærdiget i samme brug, NEN halv dag. Uden aftageligt batteri er der intet tilbage.


Julian Löhmer

Jeg tror, ​​det er ikke dårligt i person med kameraet. Habs meste eh ligge på skærmen

Synes det er ikke dårligt, fordi jeg har en sag ... Kun hvis det var tykkere ... så et større batteri ville passe. For mig, batteriet holder kun ca.17h


Så jeg kommer med min S6 omkring 24 timer ud på én batteriopladning. Er meget svag batteriet. I mere end 1 1/2 dage jeg har aldrig kommet tilbage.


Jeg er meget tilfreds med batteriet, men har ikke desto mindre i batteri optimering for nogle apps en Hackerl rene, at de lukker efter 10 minutter. Lad os se om det bringer hvad.


Batteriet er fra dag til dag, hvad bedre
I går han allerede har gjort det godt i løbet af dagen (13: 00-02: 30) med en resterende ladning på 20%. Gæt det er noget andet. men ja Samsung havde gange kan være mere værd at overveje batteriet ægte


Jeg læste et par uger siden gange, at S6 sigende har 2-3 dages varighed og ScreenOn 5 timer. Var det bare dumt snak?
Jeg får ikke ScreenOn 2 timer til mere end en Tag.und. Hvis nogensinde blive bedre? Disse værdier jeg havde været på hver Android-smartphone.


På skærmen sigt er med mig, hvad længere. Jeg har en tendens til at føle Ku udledninger langsomt, når manglende brug ... Var i går på vejen og havde forladt huset med en mobiltelefon på omkring 17:00. Da det var stadig 70%. Indtil aftenen 00:00 var det næsten 5% ned, selv om det hang det meste af tiden kun i the lomme. Sæt mig nu som et batteri tilfældet med 4000mAh til at du blot kan henvise til det kan være, og som exo batteri. Jeg synes det er virkelig en skam, at lige når genopladelige batteri altid gemt, som er den vigtigste komponent. Hvad skal du medbringe en de sobre funktioner i verden, når batteriet de ikke kan klare? Det S6 er en stor enhed og en af ​​de smukkeste smartphones, jeg nogensinde har set, men batteriet skuffet mig virkelig. Skam.

Ps: snart det er købt mode S6 ballerte mig direkte på det en softwareopdatering. Måske grunden til, at ...


11h 18m ... Og en anden 87% batteri


"Om morgenen ved 12" - udtrykket jeg finder særlig god g

Beklager, bare for sjov, tilbage til emnet:
Rene hensyn til kapacitet af batteriet i S6 (mindst med hensyn til forholdet til skærmen størrelse og opløsning) er rigelige underdimensioneret. men Samsung siger, at med Quick Charge (evnen til at genoplade hurtigt), for at kompensere for trådløs opladning og smarte strømbesparende muligheder - jeg personligt ikke rigtig tænker over det meget.

Jeg har en LG G4 og er også skuffet, da omkring 3 uger der ved batteriets levetid lidt. Dette bringer mig til at klare, men jeg kan bekræfte, absolut, at det tager et par opladninger, indtil det flader ud. Også en konstant visning af batteriindikatoren forbrug hjælper en stor elforbrugere jeg slettet et par widgets også at regulere lysstyrken på skærmen ned, nu jeg bringe enheden med 30-40% opladning tilbage hjem, men havde min Sony og min Nokia med det samme bruge stadig tilbage.

LG