Samsung Galaxy S8 – Læder jakke og induktiv opladning?

Er der nogen der kender en god læderjakke (med låg. Engelsk tegnebog tilfælde) fodermidlerved S8, hvor den induktive opladning fungerer pålideligt? På Standfuntion af de fleste af disse poser kan jeg give afkald på meget god.
Tak for din hjælp:)


Jeg har en unterdesden selv fundet:
Nillkin Læder Taske Qin-serien
Selv om kun kunstlæder, men meget enkel, og jeg kan lide det ganske godt, men måske beskyttelse mens det falder ikke være optimal.
Hertil kommer, d'herrer. Mike Galeli fra Østrig offentliggjort snarest at bringe en belastbare læder sleeve til brug S8 at markedsføre mig.

Senest med iPhone 8 vil faktisk induktiv opladning til alle producenter er et must, og M. E. endnu ikke afgjort, om Apple vil bruge Qi standarden.


Da S5 jeg læsset alle enheder med enhver skallen / Case induktiv. Har aldrig tænkt over tykkelsen af ​​mig - det virker bare.
I øjeblikket S8 og min oplader sted på omkring 8 mm afstand.

Hilsen Olli


Mange af de bogomslag (tegnebog case), især de højere priser læder versioner i dag har magnetiske låse med indbygget i bagvæggen metal eller magnetiske dele. Og i denne virker det ikke præcist. Ligesom (ikke kun) af den ellers meget smukke Galeli læderskede.


Hej,

Jeg købte denne skallen på Amazon, Layered Dandy, ser godt ud, men kan jeg ringe med den nye Samsung Fast Charger kun er ude af stand til at indlæse løgn .... Men står det virker hurtigt og pålideligt. Måske det vil hjælpe dig ....

hilsen
Dimmi