rooten SM-T335 med slikkepind 5.1.1 – Samsung Galaxy Tab

Moin sammen,

For mange Wopchen jeg forsøger at udrydde 4 8.0 LTE (SM-T335), til ingen nytte min Galaxy Tav. Ligegyldigt i hvilken forum jeg søge hjælp, til ingen nytte. Jeg får det indtryk, at Telekom siden har solgt en helt eksotisk maskine, når tilsyneladende næppe nogen kommenterer det eller praktisk umuligt at finde enheden er i de fora.

Under 4,4 rooten jeg kunne, men nu kan jeg gøre, hvad jeg vil, virker det ikke. CF Autoroot fil til den eksisterende i de få anvisninger linket virker ikke. I en artikel kaldte hun forældet, men der er ingen nye.

På et forum, en bruger hævder, at han har let formået at spørgsmålet dog, hvordan kommer intet. Der er flere fora i påstanden om, at dette eller hint vejledning, ville det være ganske let, men de fleste vedrører de ikke-fungerende CF Autoroot-filer eller andre tvivlsomme måder, der ikke virker, men alle og enhver. Hvis du hvad at tilbyde nogle fora, en kommentar eller bede folk om at komme i.d.R. ingen eller bare forkert, ikke fungerer tip.

Det er temmelig frustrerende, fordi jeg ikke kender en måde at få et sted officielle råd. Samsung ønsker at efterligne noget med rooten.

Er der nogen der har en løsning?

hilsen


Hej Michael,

Dog bør en tråd udvide denne. I din anden tråd er gjort skal du
https://www.androidpit.de/forum/666549/samsung-galaxy-tab-sm-t335-mit-lollipop-rooten