Sony Xperia Z – touch screen virker ikke, mobiltelefon kan ikke låse

Please hjælp.

Siden sidste gang havde jeg situationen fra tid til anden, at jeg ikke kunne låse telefonen, da skærmen ikke reagerer. Det var nok for en kort tid til at vente, eller genvejstast magt + vol + for at genstarte. Men for bare dette bringer også noget mere. Jeg har en Brugerdefineret ROM på det, men jeg forsøgte ud netop på grund af problemet i de seneste dage flere af Rom. Jeg vil gerne sige det igen tilbage til fabriksindstillingerne for at udelukke, at en app er årsag til fejlen. Desværre kan jeg ikke gøre det uden at komme ren i menuen. Jeg er ikke længere udelukkende i menuen opsving, starter telefonen lige højre operativsystemet.
Er der mulighed for, en hard nulstilling ved hjælp af Powertste, eller de tilsluttede computere til at udføre? På telefonen kan jeg nemlig zugreigen helt normalt, når jeg tilslutter den via USB. Eller skal jeg nødt til at re-rode det? Eller hvordan får jeg tilbage i recovery?

Jeg er virkelig desperat.


Vil du bestemt ikke bruge en tastekombination i opsvinget? Normalt kan dette ikke være ... Prøv det et par gange ^^


Virkede ikke. Det kan være, at der er en anden metode, når Pac Rom? Uanset andet way've fundet. Jeg har tilsluttet en mus over en OTG kabel og derefter kunne forlade låseskærmen, og start apparatet via Rebootmenü i recovery. Desværre er dette også har bragt noget, jeg vil nu unrooten og derefter sende det. Håber, at alt går godt, og som ikke giver tværgående hvis bør bemærke, at det var rod tider.