LG G2 – Mikrofon virker ikke .. bruge håndfri funktion?

Som emnet navn allerede præciserer, gør min mikrofon til opkald, for nogle dage dog ikke den håndfri funktion fortsætter, ordentligt. Min modstander forstår mig stadig, men meget stille og roligt, til sidst næsten slet ikke. Min G2 er ikke forankret, især nu også nulstille flere gange, men uden held. Det forekommer mig ekstremt ulogisk, at mikrofonen ikke virker for opkald, den håndfri funktion, dog, men ..? .. Hvad osten? .. Sådan finder på nettet, nævnte problem er ret almindeligt, dog fandt jeg hidtil stadig ingen løsning i denne henseende. Måske kan man hjælpe fra dig til mig? Det ville være meget rart.


Garanti?


Til rådighed, men jeg tvivler på, at problemet kan løse det. Som jeg sagde, nævnte problem er ret almindeligt i netværket. Fejlen skal, så i det mindste mit gæt er placeret på software siden? Højttaler-funktion kører, kører lydoptagelse, kun mikrofonen for opkald ikke ..


Vend gange den registrering af kommandoord på Google. gjorde "ok Google" aktiveres kun for app og ikke fra hvor som helst.
Siden da igen kan forstå det selv under et opkald.


Nej, fører det desværre til nogen løsning.


Er du en anden app installeret på løbende, eller kan tilgås på mikrofonen for telefonopkald?


Som jeg sagde, jeg har G2 allerede gentagne gange nulstille og umiddelbart uden at installere en hvilken som helst app, placere opkald, der fortsat mikrofonen praktisk virkede ikke, undtagen højttaleren tilstand. For mig, som jeg sagde, absolut uforklarligt hvad problemet kunne være fanden .. En fysisk skade har faktisk udelukket, da mikrofonen så godt virker, i, at det skal være en bug, der er til stede, selv efter nulstilling af G2? .. jeg gør ikke det Peile derefter en anden.


Hvorfor problemet bør ikke løses på selve garantien? Hvis fejlen, enheden er reproducerbar sende en endnu ....
Min G2 havde skærm blødning og fik det lørdag Sent mandag det var der fredag ​​os med nyt display med mig igen. Der er noget at gå hurtigt


G2 har to mikrofoner som de fleste enheder. Så det er muligt, at dine optagelser du har lavet på andet end den angiveligt brudt er modtaget.
Send det i. Fejlen er temmelig sikker på fast og så har du din hvile.