HTC One Mini – Smartphone slukker på 10-30 procent.

Hej fællesskab! Ja, jeg ved, at der allerede er sådanne tråde, men ikke til min enhed, og det er også her lidt mærkeligt :? . Først af alle detaljerne. Min HTC One Mini kører på Android KitKat, har ikke rod, og er 2 1/2 år. For nylig, viser det sig meget meget almindeligt i 10 til 30 procent engang lige begyndt. Uden varsel. Når jeg tænder den igen står faktisk, det ville være udmattet ...(Angry)
I den skjulte menu (## 4636 ##) er tilgængelig, men med batteriet oplysninger om, at staten er OK. (Var han altid synes at være den normale tilstand). Du ved, hvad jeg kan gøre? Fik du har dette problem måske allerede?
Staten som det er nu, er svært at bære, fordi jeg ikke kan lade min telefon mig .... :(


Da batteriet er gået næsten helt sikkert og skal udskiftes.
Forsøg på sådan rekalibrering etc bringe noget mere ved så massive afvigelser.


Mest sandsynligt batteriet. Var ens i min sidste smartphone.


gennem enten nødt til at udskifte batteriet selv eller bringe reparation.


muligvis downloade gange CPU Z og tjek gange, cellen spænding under fanen Batteri, der har batteriet på 10-30%. Hvis der er meget lidt, så 3,2 til 3,4 volt kunne være en anden indikation af en brækket batteri.


Tak for svaret. Jeg kontrolleres igen, og spændingen er 3,89 V. er også for lavt? Sådan kalibrere batteriet?


Hmm, ser 3,89 volt den angivne procentdel spænder fra meget rimelig, når man betænker, at cellespændingen er nominelt 3,7 volt, og dette så har ikke engang nået.
Kan du tænke måske nogen begivenheder sådanne installationer eller ændring af indstillinger som har udløst problemet kunne?
Ellers kan du være den enhed 2 til 3 gange oplade og aflade orlov indtil slukket for at kalibrere opladning elektronik nyt. Selvom det ikke er med til at forlænge levetiden af ​​batterier i, men måske er problemet så historie.
Og hvis ikke, så kan du stadig udskifte batteriet ja ;).


Det med kalibreringen er noget vrøvl ... siden Lollipop batteriet kalibreret ved hver fuld opladning.
Desuden er sådanne afvigelser er næppe for Download defekt kalibrering.


Et lithiumbatteri skal have lov til lejlighedsvis køre helt tom og derefter oplade uden belastning. Men det har intet at gøre med kalibrering. Sådan kalibreres Stafan er helt rigtigt.

Hvis der slukkes for strømmen på 30%, at batteriet i spanden! Da det tager ikke flere rumzuprobieren meget.


Man kan selv prøve softwarefejl stadig forekomme, og kan ikke udelukkes, når en software fejl er usandsynligt selv i dette omfang. Men hvorfor ikke bare prøve det?
@Aries: Har fordi ikke bare noget at gøre med kalibrering, fuldt opladet og afladet? Efter alt, er det efter alle de opladning elektronik som "forbehold" og ikke i form af hardware batteriet.


ok Tak :) min enhed har bare stadig KitKat ....
kan men når enheden engang slukket jeg ikke overhovedet kalibrere, ikke? :?


Det skal slås fra, mens ja, er faktisk hensigten. ;) Men som sagt, 30% er ikke meget håb: / Kan formentlig antage, at han er Batteri defekt. Opdateringer er blevet installeret mini til HTC One?


Glem ikke, at med kalibreringen og klammeparentes selv sidder fast med det. En afvigelse på 3 eller 4% kan forklares ved, men ikke 30%. Batteriet er væk.


cturbo

@Aries: Har fordi ikke bare noget at gøre med kalibrering, fuldt opladet og afladet?

Nej! Dette har at gøre med krystaldannelse indeni, der er på bekostning af udtrykket. Ved fuldt afladning og opladning uden last kan modvirkes. Inden grænser, krystaller så danne tilbage selv og batteriet holder igen ved længere.

men hvis kørt ud af mobiltelefonen med tocifrede procentsatser for resterende ladning og viser derefter kun et par procentpoint, kan du være sikker på, at batteriet er forbi.

at indlæse defekte lithium-batterier, kan endda være farligt. Brand og forbrændinger er risiciene. Brande, som kun vil forværre med vand! Derfor er råd er at oplade batterier uden opsyn, når sikkerhedskopiering et ikke-brændbart materiale, der anvendes (sten, metal) og brændbart materiale i nærheden Fjern. Endelig eksternt, kan du ikke opdage, hvis batteriet er i orden og en mobiltelefon bevæger sig også selv når vibrationer alarmen lyder.


ok tak :) Opdateringer er installeret .... alle @Aries: Det betyder, at jeg skulle ringe til det samme ikke brugte mest? Jeg er overrasket over med den defekte batterier bare fordi oplysningerne batteri viser, at batteriet er ok ... jeg bare også huske, at min mor engang havde samme problem med sin ene mini, som så har sendt til HTC og HTCs har erstattet hele enheden, fordi det havde angiveligt en Broken bord (eller bundkort, noget unaustauschbares ...).
Hvis det virkelig er batteriet, vil gerne vide, hvis du kan gøre imod det noget, eller om blot på en "dårlig" Enhed er ... eller om alle batterier ender efter et par år, så : O


Hvad vil du gøre ved det? Og nej, ikke alle batterier ender på denne måde.


Matthias N.

Det betyder, at jeg skal være den samme telefon ikke bruger mest?

Ja. Men måske kan du endda har udskiftet batteriet til en rimelig pris?

Matthias N.

Jeg er overrasket over med den defekte batterier, bare fordi information batteriet viser, at batteriet er ok ...

Disse annoncer er kun rudimentære. Sandsynligvis ville teknikerne viste ikke, men det Vetrieb fundet den kølige ;)

Matthias N.

Jeg bare også huske, at min mor engang havde samme problem med sin ene mini, som så har sendt til HTC og HTC har erstattet hele enheden, fordi det havde angiveligt en Broken bord (eller bundkort, noget unaustauschbares ...) ,

Måske. Måske de har din mor satset også en bjørn?

Matthias N.

Hvis det virkelig er batteriet, vil gerne vide, hvis du kan gøre imod det noget, eller om blot på en "dårlig" Enhed er ... eller om alle batterier ender efter et par år, så : O

Ja, alle batterier nedbrydes over tid, og ofte de viser adfærden vist af dig: pludselige strømtab ved lav belastning. Det er tommelfingerregel på 1000 opladninger. Det ville være en god periode på 2,5 år på 1x opladning dag.


Tak .... Jeg vil derefter skrive, når HTC, om der endda måske har nogen idé, og hvis ikke vil det have været den mest :'( :'( :'( Jeg vil også blive nulstillet igen ... Jeg ønsker at holde det absolut ;)
Teoretisk set kunne jeg gå en gang i fejlsikret tilstand, og ser ud som om der er måske en app selvom batteriet er lavt, ikke?


Ok. Tilsyneladende du ikke ønsker at tro det, at batteriet er brudt efter 2½ år .... Men er denne måde.

du kan også udveksle sig selv:
https://www.youtube.com/shared?ci=ZbctkwNxovs


Anfører Andreas V.

Ok. Tilsyneladende du ikke ønsker at tro det, at batteriet er brudt efter 2½ år ....

Præcis. Jeg har aldrig oplevet ... At batteriet begynder at svigte noget - ja. Logisk. Men straks brudt ..... Især da han gør, er ikke udskiftes ...