Moto G4 – alt, hvad der er i stand til at navigere?

Hej,

G4 i specifikationer for Moto Jeg har fundet noget, der generer mig om alle ros til enheden bare en lille smule - Navigationen beror udelukkende på A-GPS, GLONASS og BDS (Beidou). Værdsat af min GPS mangler. Efter jeg har gjort mig lidt smart, det ser sandsynligvis gerne dette -

A-GPS kræver konstant forbindelse til det mobile netværk. (Hvis døde pletter, så det viser sig)
BDS (den kinesiske Satellite System) er ikke i starten.
Forbliver GLONASS (den russiske satellit-system). Har fundet, at det anbefales som et supplement til GPS, men så intet hvor det blev omtalt som fuldgyldigt alternativ.

Nu spekulerer jeg, hele meningen offline navigation med G4. Arbejde populære offline GPS-apps som TomTom Go Mobile eller Here We Go sammen med GLONASS? Hvor nøjagtig er det hele? Kan man for eksempel bruge på vandreture? Eller er det den forkerte G4 mobiltelefon, hvis du forventer en pålidelig offline navigation?

Er der allerede erfaringer?

EDIT 21/09/16 - Jeg har revideret titlen på denne tråd, og lidt mere generelt, fordi diskussionen udviklet en anden retning, end jeg på grund af en fejl på den oprindelige "A-GPS" tænkte. Teksten til mine input Indlæg Jeg forlader uberørt, så diskussionen er forståeligt.


Jeg har ingen Moto G4, men stadig selv læse beskrivelsen af ​​GPS-A på Wikipedia.

https://de.m.wikipedia.org/wiki/Assisted_Global_Positioning_System

Ligesom jeg forestille det, GPS-A er en almindelig GPS, som er støttet af det mobile netværk eller Wi-Fi-forbindelser til internettet på hurtig første positionering, og kan navigere selv (unøjagtig), når GPS er nedtonet (skov, mellem facader i bygninger). At GPS-A kan udelukkende sejler på disse unøjagtig positionering, eller kun når der er mobil modtagelse, jeg ikke samle fra artiklen. Men han heller ikke udelukke, at GPS-A er ikke funktionelt uden radioforbindelse ("kun radio"). Det bør også være siden 2009 for mobiltelefoner, der ikke kræver reel GPS-modtager, der ville være mig.
Hvis ingen rapporter, kan faktisk bekræfte ved GPS-A og Moto G4 offline GPS, du kan faktisk gange en enhed fra Amazon og test. Er GPS-A er ikke offline, afkastet er ikke et problem inden for 30 dage. apps som "GPS-status & Værktøjskasse" at se direkte, om og hvor mange satellitter modtages.

Kilde: Wikipedia

Tillæg: I en Moto G 2014 Jeg lavede et par forsøg, med den app "GPS-status"Fordi der allerede var installeret. Er slukket placering tjenester, og i indstillingerne for Express henvises til GPS-A siger app, GPS er deaktiveret.
Hvis placering tjenester, men tændt, vil den app også være positionen hvis flyvningen er aktiveret, og internettet er forbudt (router). men det tager længere tid end normalt. Jeg konkludere, at GPS En GPS fungerer som normalt i sagen.


Hvis mine oplysninger er korrekte, er A-GPS kun understøtte den konventionelle GPS.
Gennem de tjenester, som mobile netværk data fra GPS-modtageren kan bestemme placeringen hurtigere.
Også kan indstilles via de mobile data for den omtrentlige placering, hvis ikke en normal GPS-signal er klar.

At G4 ville have nogen GPS Jeg kan ikke forestille mig.:?


Hej Frauke, hej Michael,

tak for dit svar. Jeg har nu en mere tid på at undersøge lidt og tror, ​​at deres rettigheder har. Dette vil arbejde offline. så er åben så bare hvor godt det virker. Mærkeligt, der er omkring GPS-kvalitet eller bedre "lokalisering kvalitet" mobiltelefoner næppe enhed udsagn inden for netværket. Det synes i hvert fald at være store forskelle, der både har noget at gøre med den anvendte chip samt med kvaliteten af ​​system processer, der evaluerer data i chippen.

Jeg har fundet om emnet er kun en sammenlignende undersøgelse af en række mobiltelefoner, men foregiver ikke at være repræsentative. På det tidspunkt (2013) blev det afsløret, at Sony-enheder har klaret sig bedst i mode. fordi det understreger, men samtidig, at man ikke kan udlede absolutte udsagn fra en enkelt sammenlignende test endnu og skulle gentagne gange undersøge grundlæggende telefoner under skiftende forhold.

Så mærkeligt. Med hver ny telefon er tilkaldte rapport om ydeevne, skærm og kamera. Alt naturligvis vigtige aspekter. Men en masse mennesker sige det, men også som Navi. Meget mange ønsker så selv vandreture eller udendørs spil at spille. Men næppe nogen synes at stille spørgsmålet, hvor stærk en bestemt telefon i marken.

Vi vil nu gøre det endnu som også foreslået af dig. Så bestiller telefonen gennem Amazon og gennemgå en praktisk prøve. Lad os se, hvordan den gør det.


Af den måde .... vi navigerer her i området Bay nu et godt stykke tid offline. Det virkede med min M8, nu altid fint med iPhone og min kone med den gamle Nexus4 uden mærkbare forskelle. Så med alle de relative nuværende telefoner vil være, tror jeg.


Wow! En praktisk test af den fjerne Californien. :)
Tak for din besked, og du har begge en stor tid der
Forhåbentlig Moto gør derefter så godt som dit udstyr.


Hej Ina,

at navigation er uden en mobil forbindelse, da jeg er nu ret sikker på, fordi en GPS-modtager, skal installeres således, at sejlads lige ved triangulering i cellen ville være for unøjagtig. Men hvis en GPS-modtager er installeret, er det faktisk giver ingen mening overhovedet at være i stand til at bruge det, når den mobile support er tilgængelig.
Hvorvidt bestemmelsen af ​​den første position, det tager lidt længere tid, eller afskygning ingen navigation er mulig, bør ikke noget, fordi hvis nogen mobil telefon er tilgængelig, så må det være, da disse ulemper er du nødt til at tage hensyn til hver enkelt enhed. Men at GPS fungerer ikke, når du har mest brug for det, såsom i en skandinavisk nationalpark langt fra nogen løsning, ville GPS-A gør en temmelig absurd ting.
Når Moto G 2014 kan A-tilstand endda lukke ned, kan du kun vælge GPS uden WiFi, Bluetooth og trådløst netværk støtte under webstedet tilstanden eksplicit. Knappen, hvor denne støtte er tændt, er imidlertid "høj nøjagtighed", Uden mobile støtte også stadig nøjagtigheden kan begrænses så er derefter også for hver enhed på den måde.
Om kvaliteten af ​​det forarbejdede GPS-modul med G4 jeg ved ikke noget.
Men Moto G4 har derfor ingen kompas, magnetfeltsensor. Dette er sandsynligvis for bilister mindre problematiske, fordi hvis de er på en vej, i hvert fald har kun to muligheder retning, og kan også være baseret på kryds, bygninger, osv .. Desuden retter en Naviprogramm automatisk retning alligevel. For vandrere i en skov, men det er dumt, fordi kompasset hjælper med at holde kortet første gange højre (nord-up, kort nord orient). Selvom det kommer i slutningen uden, men skal du først flytte lidt at regne ud, hvad den korrekte orientering af kortet. diskuteret det i dette forum:

http://www.android-hilfe.de/thema/fehlender-kompass-beim-moto-g4.776238/

I princippet tror jeg de Motos har godt udstyr, men desværre var altid sparet nogle små ting fra G3, om anmeldelsen LED eller kompasset, har G3 jeg tror derudover gyrosensor mangler, den nuværende igen, men på G4 er.


Hej Michael,

på det punkt, jeg havde bare at grine helt:

Michael K.

Men at GPS fungerer ikke, når du har mest brug for det, såsom i en skandinavisk nationalpark langt fra nogen løsning, ville GPS-A gør en temmelig absurd ting.

Og også i dit link, ud over faktuelle oplysninger et par virkelig sjove kommentarer. Tak. For de faktuelle forklaringer.

Da jeg skrev den indgående post til denne tråd, jeg var med de forkerte oplysninger på vej - nemlig, at posten A-GPS er i de specs, som du kun har de supporttjenester til rådighed, og det er nødvendigt, at derudover GPS er registreret, således at en mobiltelefon, hvis nødvendigt jævnt også kommer i direkte kontakt med satellitten. I mellemtiden, jeg forstår, at jeg var der på det forkerte spor. Det er virkelig flot, at der er her i forum mennesker, som hjælper en til at ordne sine tanker og halv-bagt oplysninger.

men generelt er jeg i øjeblikket meget taknemmelig for min oprindelige fejl, fordi han har kaldt mig opmærksom på et emne, som jeg har været altid lettere accepteres i stedet for at udfordre det en chance. Og nu indser, at det er en ganske interessant emne.

I øjeblikket er vi Ogle gange forsøger geocaching med ideen, med Moto G4. Jeg tror, ​​det ene er mest tilbøjelige til at afgøre, hvor godt en mobiltelefon indspillet positioner. Tre komparative enheder jeg ville have relativt sikkert i posen. Måske vil det være mere, hvis jeg finder en eller to venner, som gerne vil som en handling. Ville være en god efterår tur.

Nå, så vidt som valget af Moto G4 selv - noget er sandsynligvis for evigt. I hvert fald i prisen på op til 200 euro. For et stykke tid var det Honor 5C på den begrænsede liste. Dette bliver så smidt ud fordi det ikke understøtter adoptable opbevaring. Og så en feature jeg finde i en intern hukommelse på 16 GB helt afgørende.

Du mener - hvis det ikke er motoren, ville vi nødt til at gå tilbage for at lede efter et alternativ. Så jeg håber bare, at det gør en acceptabel job med navigationen. Manglen på magnetisk sensor er selvfølgelig fjollet, hvis du er og til fods først nødt til at gå et stykke tid, før mobiltelefonen ribbet hvad retning.

På den anden side, min datter er fit nok til at komme over det, hvis hun selv kører et par skridt i den forkerte retning. Er i det mindste deres holdning til det, og dermed ingen K.O. kriterium. I hvert fald når motoren ikke kører for kilometer i ørkenen, før det rettet kurset.


Hej,
navigation med Moto G4 vil kun radionetværk. Jeg prøvede det, slukke Wi-Fi og GPS, fjerne sim-kort og fra. Så de flytter væk fra deres placering (f.eks en anden by) de nu tænder (enheden og GPS), så den sidste placering vises, det nye er ikke fundet. Så sandt offline navigation fører til kaos.
MfG HW