Cubot Rainbow – CLEANMASTER forudinstalleret – afinstallere ???

Hej mennesker!
Jeg købte en billig Zweithandy i januar 2017:e En Cubot Rainbow.
Efter cirka 3 uger dukket op på telefonen gentagne gange siger POP op annoncering og Google Chrome uden at sige sider åbnes (noget med ... crapeto .... eller noget lignende, selv porno sites var til stede).
Desværre, jeg kender mig selv ikke særlig god, og jeg googlede naturligvis de var værd. Jeg har hentet nogle virusscannere osv på telefonen. Intet hjalp. Jeg fandt ikke ud af, hvilken app var den skyldige, selv om jeg ikke havde installeret mange apps.
Så jeg sætter telefonen tilbage til fabriksindstillingerne. Jeg afinstalleret / deaktiveret alt, hvad jeg havde brug for. U.å. Også Clean Mester, der blev forudinstalleret på telefonen / er.

Nu, præcis 4 uger senere, at problemet dukkede igen. Uønskede websider og pop-ups på skærmen hjem og i div. Andre apps.
Jeg har allerede søgt alt. Apps tilladelse til overlejring trukket tilbage osv intet hjalp.
Så indlæst jeg min app Trust gå ned. Også, da jeg har fundet noget, før jeg har listet de apps og har fundet det rene Mester.
Hvis CM afinstallere han tilbage et par minutter senere, eller efter genstart telefonerne.
I mellemtiden nulstille jeg telefonen til fabriksindstillingerne igen. Stadig det samme. (Angry)
Så jeg tror, ​​at problemet kommer fra CM. Hvad tror du? Som af den dato, hvorfra kommer den reklame, selv batteriet aflades hurtigt .... Skal jeg være rode enheden? Er bange for, så at jeg ødelægger enhver systemindstillinger.

Jeg har læst her i forummet allerede meget, men det hjalp mig noget endnu. Nu underskrev jeg op og håber nogen kan hjælpe mig!
Jeg siger de samme tidspunkter en stor tak til jer fagfolk alene er til at læse min roman (Cool)
LG


Efter alt det, jeg har lagt mærke til her i forummet allerede så over Clean Master og Cheetah mobil Hej, jeg kan meget vel forestille sig, at der er ansvarlig.
Og hvis CleanMaster virkelig forudinstalleret på enheden er alt, jeg kan sige, det er virkelig fed.


Uaaah .... forudinstalleret Cheetah software? Så at sige malware direkte i ROM!? Creepy ... : D


Jeg siger, det er op til firmwaren. Cubot er kendt. Og vores Cubot hjem viser de samme symptomer (Bortset fra det faktum, at Clean Master er ikke der)
Du kunne Googling, om en ren rom er blevet genopfyldes, ellers kun hjælper ne custom ROM / Root og afinstallerer den app ansvarlig. Hvis du kan finde den ansvarlige App / en brugerdefineret rom, er et andet spørgsmål


Tak for svarene!
Hvad skal jeg bruge for der Googling? Kend mig fordi desværre osv nul fra rom med så ... "custom ROM / Root" siger intet overhovedet for mig. Men jeg kan forestille mig, at der bør være bekendt rimeligt godt. (Tænkning)

Så forudinstallerede midler til mig, at CM vende rigtigt første gang var det på telefonen.

Der som en god guide et eller andet sted for den brugerdefinerede ROM?

lg infi