Har du glemt din skærmlås pin

Hej. Jeg har med min partner desværre et uheld ind i en pin til låseskærmen. Da jeg har Trottel ikke optage det antal, truer nu ophøret af min kæreste. Indretningen er en Medion p8502 tablet. Har allerede læst en masse og prøvet en masse for at få det til fabriksindstillingerne. Enten det kommer i recovery-mode, den døde mand med meddelelsen ingen kommando, så jeg også kan vælge eller noget, men når jeg bruger knappen plus og afbryderknappen, tabletten anmache alle i kinesisk. Købte den var på Aldi. Kan nogen venligst hjælpe mig. Det ville være meget stor og flot og den, der ville være i mit hjerte for evigt. På forhånd tak


Beklager, du får ingen hjælp om dette emne her.


Hej Dan Garde!

Vi kan ikke besvare spørgsmål på grund af glemt / for ofte indtastet låse og glemte passwords.
kan ikke klart fastlagt på et forum, hvis du er virkelig ejeren / i telefonen.

Et tip til fremtiden:
For at øge dine chancer for succes i form af restaureringen af ​​din konto, det er at udnytte så mange måder som muligt er vigtigt.
Google har nu til på nogle muligheder, du kan vælge i følgende link. Selvfølgelig gælder i dette tilfælde, jo flere jo bedre!

http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=de&answer = 2923123&rd = 1

Hvis du, som måske ikke hjælpe, kan du gerne have hjælp fra vores Eric View.

Hvis du ikke hjælper disse løsninger, kan vi kun anbefale dig at gå med din mobiltelefon og med dit bevis for ejerskab (regningen) til en forhandler og for at låse telefonen der.

Det er derfor, jeg lukker her nu.

Har du glemt din skærmlås pin