Hur installerar jag WhatsApp på Android tablet?

Världens mest använda Messenger WhatsApp. Till förtret för många användare, det finns så långt fortfarande ingen version för tabletter - åtminstone inte officiellt. Lyckligtvis finns det två sätt att installera WhatsApp på tabletter eller använda WhatsApp Web på tabletten. Under den senaste experiment har vi fört WhatsApp på Amazon Fire HD 10 för att köra.

  • WhatsApp för Android: tips, funktioner och uppdateringar malware
  • Bästa WhatsApp alternativ för Android
Smart telefon meddelande: "Det finns inte tillräckligt med minne" Vet du att även 50503566 deltagare?

En hade sagt i förväg: Stödet från WhatsApp på surfplattan är dålig, inte officiellt tillhandahålls och obekväma. De två presenteras nedan lösningar arbete. Men det är extremt lämpligt att använda en budbärare i stället för WhatsApp, som är avsedd för parallelldrift på olika enheter. WhatsApp är de facto fel verktyg för jobbet. Betydligt mer lämplig som Google Hangouts, Facebook Messenger eller telegram som automatiskt synkronisera mellan flera enheter och kan verifieras lätt.

Hoppar till avsnitt

  • WhatsApp på tabletter med privat nummer
  • Vad Tablet: Tabletten som en extra skärm för WhatsApp

WhatsApp på tabletter med privat nummer

Om du vill använda WhatsApp oberoende av någon smartphone på tabletten går kursen. Tyvärr kan du inte kan WhatsApp från Play Store eller från Amazon App Store. I fallet med Amazon Fire HD det ger och ingenting om du har gjort dig besväret att inrätta Play Store.

Skärmdump 2017 11 06 11 03 43APK Download WhatsApp.com är något dolt. / © AndroidPIT

WhatsApp har lyckligtvis fortfarande hämtar installationsfilen på sin webbplats. Länken är gömd i botten av webbplatsen; navigeringen upptill ger dig endast en av dina app-butiker, men som nämnts ovan, inte hjälper. Klicka här stället.

Skärmdump 2017 11 06 10 59 03Play Store nekas du installerar ... / © AndroidPITSkärmdump 2017 11 06 11 02 51...i Amazonas App Store hittar du, som så ofta förr en bluff. / © AndroidPIT

Efter nedladdning, först måste du låta installationen från andra källor. I APK filer skadlig kod transporteras ibland. Därför är en säkerhetsinställning aktiverad i Android fabriken. För att installera WhatsApp på surfplattan måste du tillfälligt inaktivera den här inställningen.

Använd WhatsApp på en tablett 05Av säkerhetsskäl kommer installationen att blockeras. / © AndroidPITAnvänd WhatsApp på en tablett 04Denna inställning måste inaktivera kort. / © AndroidPITSkärmdump 2017 11 06 11 04 01Efter det att dialogen för installation, öppnar Vad Apps tillstånd Catalog skärmar. / © AndroidPIT

När Fire tablett är det möjligt att installatören appen visar installationsknappen grå. Då måste man öppna dokumentet app och WhatsApp APK. Då installationen är möjlig.

Skärmdump 2017 11 06 11 04 48Hitta APK med mappen Dokument app nedladdning. / © AndroidPIT

Efter installationen din WhatsApp kan öppna direkt på tabletten.

Skärmdump 2017 11 06 11 05 18WhatsApp kommer att starta alla varningar trots på tabletten. / © AndroidPIT

När du godkänner användarvillkoren WhatsApp, en gång ett felmeddelande på grund av den inte officiellt operation på tabletter. Den kan bekräfta med Ok och bara fortsätta.

Skärmdump 2017 11 06 11 05 56Skriv in ett telefonnummer. / © AndroidPIT

Då du kommer att uppmanas att ange ditt telefonnummer. Telefonen med denna siffra vara nära dig, och SMS eller ta emot samtal.

  • Om surfplattan har ett SIM-kort, kan du skriva in och gör precis som i smartphone processen SMS-numret.
  • Om du får textmeddelandet till en annan mobiltelefon, skrev du den mottagna där WhatsApp verifieringskod lätt från mobilen till tablett från.
  • Om du använder en fast telefon, skriva på mig appellen att låta dig diktera aktiveringskoden från WhatsApp huvudkontor.
whatsapp verifiera antal tablettSkriv in koden som finns i SMS eller läsas av WhatsApp. / © AndroidPIT

Då dina kontakter är listade. WhatsApp indikerar kontakter vars telefonnummer finns på din surfplatta. Så synkronisera dina telefonkontakter och tabletten kontakter lättast med hjälp av Google eller Amazon-konto. Detta är förmodligen redan är så aktiv.

Observera att dina kontakter inte omedelbart känner igen dig om din WhatsApp med ett annat nummer som smartphone. Föreställ i början, så att du inte av misstag flaggas som spam och blockerade vilja.

Vad Tablet: Tabletten som en extra skärm för WhatsApp

Du har redan WhatsApp på telefonen och vill också använda tabletten för att chatta? Då kan du lita på WhatsApp webben. Tjänsten är egentligen bara användbar för datorns webbläsare. Lyckligtvis kan förses med de flesta Android webbläsare för skrivbordsversioner av webbsidor laddas. Gör detta med länken till WhatsApp webben.

  • Klicka här för WhatsApp Web
WhatsApp webben på mobila surfplattaDet var först i den stationära versionen av QR-kod visas. / © AndroidPIT

Efter omkoppling till skrivbordsläge QR-koden som visas på tabletten. anropar sedan på WhatsApp på telefonen. Skrivs det i huvudmenyn längst upp till höger på WhatsApp webben för att starta skannern för denna kod. småningom slutade öppen WhatsApp webbmöten och redan du kan med din WhatsApp ID på Tablet chatten. Alla chattar och bilder är synkroniserade.

Men anslutningen beror helt på från din smartphone. Är det på grund av ett urladdat batteri, eller förlora din Internet-anslutning kommer WhatsApp Web inte på tabletten.

Yttrande från Eric Ferrari HerrmannWhatsApp gör tablett användning för att umständlich.Stimmst du lyssnar? 50502624 Deltagare

Vad är din trick? När du sätta på WhatsApp tablett? Och hur du hanterar den med de två kontona om du använder det? gärna dela dina erfarenheter i kommentarerna.