Så du kan WhatsApp på två enheter använder

Du kan bara använda en mobiltelefon på samma WhatsApp. Kommer du att WhatsApp använda på flera enheter, måste du tillämpa dina tricks. Vi visar dig vad du kan göra och rekommendera alternativ. Eftersom att vara ärlig, är strävan onödigt.

  • Så du kan använda din dator WhatsApp
  • WhatsApp för Android: tips, funktioner och uppdateringar malware
Smart telefon meddelande: "Det finns inte tillräckligt med minne" Vet du att även 50503566 deltagare?

Hoppar till avsnitt

  • WhatsApp på två enheter: Hårda restriktioner
  • Med användning av ett andra antal
  • Du vill använda WhatsApp pekdatorn?
  • Vilka är alternativen?

WhatsApp på två enheter: Hårda restriktioner

Vad Apps support är helt klart i ämnet. När det gäller om du "[E] inen WhatsApp konto kontrollera flera telefoner eller med flera nummer" kan, säger det mycket tydligt:

Vid denna tid kan endast med ett nummer, som skall kontrolleras WhatsApp på en enhet. Om du har en dual-SIM telefon, måste du välja ett antal som du vill verifiera dig med WhatsApp. Det finns inget sätt att använda en WhatsApp konto med två telefonnummer.

Om du har din WhatsApp konto valutaväxling ständigt mellan olika enheter kan det vara så att du till slut kommer uteslutna från verifieringsprocessen. Fortsätt inte vanligt mellan flera enheter eller siffror.

Med användning av ett andra antal

Så behövs ett annat nummer. Du har vanligtvis redan i huset. Den fasta telefonen är underbart för trick. Om SMS inte anländer med verifieringskoden kan WhatsApp ta till samtal - och denna manöver vi göra oss fördel.

whatsapp två konton fasta nummerSkriv in ditt fasta nummer när WhatsApp inrättas. / © AndroidPIT

Så knäppa upp din fasta telefon och telefonen som du vill ställa in den andra WhatsApp. skriv sedan i fasta nummer i WhatsApp. Sedan finns det ett fel som vissa inte fungerade ut något med SMS. sedan trycker på samtal och ta från fast telefon. Lyssna på roboten, som dikterar du siffrorna på engelska.

whatsapp två konton fasta nummer bevisLåt oss kalla du aktivera WhatsApp på den andra enheten. / © AndroidPIT

Varning: Med den här metoden använder din WhatsApp på den andra enheten med ett annat nummer än den första på ditt. Detta kommer att irritera en del av dina kontakter om de inte känner till din fasta nummer. kanske skickar förväg med primära WhatsApp telefon en sändning med fasta nummer dina vänner så att de vet och inte markera din andra WhatsApp konto som spam.

Du vill använda WhatsApp pekdatorn?

Självklart kan du också installera WhatsApp, och kan användas på tabletter. Det finns flera metoder för detta. En av dem använder WhatsApp webben. Så du kan fjärrstyra WhatsApp på huvudenheten från en andra enhet har redan påbörjats. Med lite skicklighet för att WhatsApp Web också kan startas på en andra smartphone, men metoden är extremt besvärligt och fult. Så råder vi dig direkt till ett alternativ.

  • Egentligen finns det ingen grund för WhatsApp
WhatsApp webben på telefonWhatsApp Web på telefonen är ett dåligt skämt. / © AndroidPIT

Vilka är alternativen?

Det är elegant, bara byta till en WhatsApp alternativ. Facebook Messenger och Telegram hit ifrågasatts. Båda tjänsterna har ungefär samma antal användare, så du bör uppnå alla dina vänner med det. Bättre synkronisering funktioner och färre restriktioner gör parallell användning på flera enheter med alternativ för glädje. Du kommer inte missa WhatsApp.

telegramInstallera på Google PlayMessengerInstallera på Google Play