Så du använder Flash Player med Android

Fortfarande stött på Internet många webbplatser som kräver Flash Player från Adobe. Men Adobe har ingen aktuell Flash Player för Android för att ladda ner som erbjuds. Vi visar hur du enkelt kan du använda 7,0 nougat och tidigare versioner av Android Flash Player på Android. uppdatering: Det finns nu bara två rekommenderade lösningarna.

 • Android: Månads Säkerhetsuppdatering
 • Den bästa webbläsare för Android

Min nya favorit telefon - som du skulle ha velat?

Välj OnePlus 5 eller Moto G5 plus.

VS
 • 507 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.OnePlus 5
 • 230 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Moto G5 plus

Genom Version 11.1 avslutades med Flash för Android var. Men dödförklarades och Flash Player alternativ för Android sedan gör sin väg; inklusive ett stött och om igen trickster. Vi visar dig sina sömmar och ger dig verkliga lösningar.

Hoppa till Avsnitt

 • skilja Flash Player från skadlig kod
 • Flash Player på Android
 • slutsats

Flash-spelare eller skadlig kod: Vad gör jag installera nu?

Många bedragare har gjort att efterfrågan på en Flash Player för sig själva och lura dig med påstådda Flash Player installationspaket. Detta APK filer visas på olika sätt. En del av er kommer att få ett e-mail där du Adobe - det företag som förde att marknadsföra Flash player - förmodligen mycket ens ber att installera den senaste versionen av Flash Player. Installatören sedan bifogas detta mail antingen eller du hittar en länk i e-postmeddelandet som leder dig direkt hämta installationsfilen.

Andra av er kommer genom webbplatser eller banners på en nedladdningslänk till installationsfilen för Flash Player. Eftersom Google Play Store inte erbjuder någon version av Flash Player, du naturligtvis tror att du är inget alternativ och måste installera version som erbjuds. För mer information, kan du lära dig i vår video som vi spelade in i AV-Test i Magdeburg på plats:

 • Allt du behöver veta om antivirus på Android

Låt inte styras, eftersom snabbt snäpper en fälla som du inte kan frigöra sig själv utan större ansträngning. I stället för Flash-spelaren kan du få Ransomware; efterlyser en form av skadlig kod som tar din smartphone gisslan och en lösen (GER. Ransom). Den Du kommer att börja använda en fabriksåterställning bli av med det raderar alla dina bilder och appdata. Så hålla sig borta från sådana en Flash-spelare nitar. Gäller när det är absolut nödvändigt eftersom, som en av de metoder som finns tillgängliga nedan.

Flash Player på Android ...

 • Flash Player i Android 7.0 nougat
 • Flash Player i Android 6.0 Marshmallow
 • Flash Player i Android 5.0 Lollipop
 • Flash Player i Android 4.4 KitKat
 • Flash Player på Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
 • Flash Player på Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Flash Player med Android 7.0 nougat

Flash-spelaren som sådan inte längre installeras i Android. Istället finns det vissa webbläsare som Flash-innehåll kan representera. Men i detta de är olika bra. Vissa idiot, andra gör misstag och ytterligare andra frågar påträngande mycket reklam är irriterande eller erbjuda köp i appen. Så låt oss titta på de mest populära lösningarna och vi ska berätta som är det bästa Flash Player för Android.

 • Puffin
 • photon

Puffin

Puffin fixar två svagheter Android, inte observera alternativen: Flash Player för Android bär den aktuella versionsnummer 23 (som i 2016/11/23) och har emulerade musen eller piltangenterna för att kontrollera. Dessa emuleras på överlägg Vad gör några Flash-innehåll i första hand att använda.

Puffin webbläsare Flash Player dePuffin beräknade blixt i webbservrar och ersätter musen och tangentbordet. / © AndroidPIT

Föreställningen är i hög grad beroende av din WLAN. Flash-innehåll kan inte beräknas på din Android smartphone, men från en server utomlands. Fördelen med denna lösning är att även helt nya Flash-funktioner är möjliga med det. I vårt fall, Puffin visat vår webbläsaren i början att det kan få tillgång till vår kamera och vår mikrofon. Så webbtjänster såsom Chat användas. Dock är Flash-stöd endast under dagen gratis med Puffin. Vill du på kvällen för att spela Flash-innehåll måste du tillgång till den betalda Pro-versionen.

Puffin webbläsareInstallera på Google Play

Photon Flash Player & browser

Vi var särskilt besviken över resultatet av Android Flash Player (gratis version) som visas högst upp i träfflistan i Play Store. Banners, ryckig prestanda och begäran om utbetalning gör det mycket oattraktivt. Dessutom är han alltid baserad på Flash OCH 17 (23 november 2016).

foton browser Flash Player deJerky och sprudlar av reklam: Android Flash Player Photon webbläsare. / © AndroidPIT

Efter att ha betalat Photon lovar mer makt och frihet av reklam. Men får man bra på Puffin där detta är fallet i den fria versionen redan. När allt kommer omkring är det också ersätta den praktiska användarhjälp, tangentbordet och musen när foton.

Photon Flash Player & browserInstallera på Google Play

Mer Flash-aktiverade Android browser

Flashfox lovar också Flash-stöd för Android. Men föll han i senaste testet i november 2016. om Huawei Mate 9 så att den inte längre rekommenderas. Dess installation är enklare än hos konkurrenter, men det kan inte konkurrera på annan testutrustning i prestanda och funktionalitet.

The Dolphin Browser har länge varit den bästa webbläsaren att använda Flash Player i Android. Tyvärr har strukturen av appen ändras så att den förra Flash plug-in är nu ett fristående app. Detta är för uppspelning bara enstaka FLV-filer, vilket gör det nästan oanvändbar för användning i webbplatser med Flash-element.

Flash Player med Android 6.0 Marshmallow

Om Android marshmallow fortfarande körs på din telefon eller surfplatta (vilket är ganska troligt i november 2016), bör du titta på någon av ovanstående webbläsare. Du är det enda alternativet att använda Flash Player på din Android-enhet.

Flash Player med Android 5.0 Lollipop

Sedan den senaste versionen av Flash Player för Android Ice Cream Sandwich släpptes, du litar på Android 5.0 Lollipop för Flash Player på Flash-aktiverad webbläsare. Så sant för Android 5.0 samma instruktioner som för Android 7.0 nougat; hoppar uppåt.

Flash Player med Android 4.4 KitKat

Android KitKat gäller detsamma som för Lollipop: Flash Player här men åtminstone i sitt ändrade version eller installera, men du igenom det inga fördelar jämfört med de ovan pre-ledda lösningar. Så de fungerar utan begränsningar även under Android 4.4 KitKat.

Flash Player med Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean

Om du använder en ännu äldre version av Android (mellan punkterna 4.1 och 4.3.1), är det fortfarande ingen anledning att oroa sig, eftersom även här kan använda Flash Player. Android webbläsare från ovanstående instruktioner för Android nougat din säkerhet.

Flash Player med Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Fram till den här versionen av Android, det är den officiella stödet för Flash Player. Installerat Flash-plugin helt enkelt Play Store.

Flash Player med Android: Slutsats

Om det kommer att bära din Internet linje använder Flash spelare i Puffin webbläsare. Han är snabb, mycket pålitlig och har flest funktioner. Annars erbjuder endast Photon webbläsare som inte behöver en konstant Internet-anslutning.