De bästa Android smartphones: En interimsrapport 2017

Vilket smartphone är rätt för dig? Vi har sammanställt en lista över de bästa Android smartphones i den här artikeln och uppdatera den tiden. Du kan hitta bästa smartphones för olika kategorier: Photos, batteritid, valuta för pengarna eller paket. uppdateringEfter IFA rankingen plötsligt ser mycket annorlunda ut. Vi har en ny vinnare och andra Kategoreien vi har nya tips för dig.

  • Billiga smartphones
  • Bästa Android Tabletter

Hoppa direkt till avsnittet:

  • Den bästa övergripande Android smartphone

Kategorin vinnare

kameraprisbatteriets livslängdkompaktmed pennahobby

Den bästa Android smartphone: HTC U11

Det som gör HTC U11 för bästa Android smartphone? HTC har presenterat med U11 en smartphone som sticker ut i alla avseenden.

  • HTC U11 i testet
AndroidPIT HTC U 11 4601HTC U11: För närvarande den bästa Android smartphone / © AndroidPIT

HTC har inte varit lätt när det gäller smartphones. Ändå fortsätter HTC att leverera på ett bra arbete. Och U11 kan säga: Mycket bra. insatt inne hela den finaste teknik, är kameran en av de bästa på marknaden och, naturligtvis, kan också utforma helt övertyga. Andra skott samlar HTC med den vanliga bra uppdatering leverera sin bästa smartphones. Med Edge Sense också en funktion genomförs, vilket är att inte ha någon annan smartphone HTC U11 känner av när du trycka den åt sidan och kan sedan starta kameran eller utlösa andra åtgärder.

Naturligtvis, inte U11 inte göra allt perfekt. Speciellt den kapacitiva navigering är inte längre lämpligt, även de ganska stora marginaler över och under. Men för närvarande varierar det för topplaceringen.

Billigaste erbjudandet: HTC U11

bästa prisanteckningsbok billigare559,00 €Till butikjämför priser

Smartphone med den bästa kameran: Google pixel

Det som gör Google pixel till den bästa kameratelefonen? I blindtest har ni beslutat att Google pixel har den bästa kameran för alla smartphones själva - eller det mesta av det kommer ut.

  • Google pixel i testet: Hur Google Android vill verpixeln
AndroidPit google pixel 9886Googles pixel gör bästa mobila foton. / © AndroidPIT

En smal marginal med en punkt kameran Google pixel slår Samsung Galaxy S8 i vår kamera Blind Test (Edition juni 2017). Det är bra, eftersom Samsungs toppmodell kostar 200 euro mer kommersiellt runt. Google har åtminstone sänkt priset på 32 gigabyte version av sin första Made-by-Google smartphone. Därför priset faller från vansinnigt övervärderade galet dyrt.

Billigaste erbjudandet: Google pixel

bästa priseBay423.00 €Till butikTurbado560.00 €Till butikjämför priser

Den bästa valuta för pengarna: 9 Ära

Det som gör Honor 9 för valuta för pengarna? Äran 9 lyser med allt som gör en bra smartphone: Den är snabb, snaps bra bilder och ganska det är för. Det är dock inte alltför dyr.

  • Honor 9 i Test: snabbt, roligt, prisvärd

Oavsett om prestanda, kamera eller programvara: I Honor 9 hela paketet till höger. Även om det inte är i någon av de territorier klassen, som också kan förväntas på en mid-range telefon. Och det finns även funktioner som att inte eller inte längre finnas i lyxklassen: The Honor 9 har en infraröd sändare, vilket gör det nästan universell fjärrkontroll. Dessutom tar det två SIM-kort - inte samma sak med ett microSD-kort.

Billigaste erbjudandet: Honor 9

bästa priseBay349,00 €Till butikTurbado384.00 €Till butikjämför priser

Den bästa kompakta smartphone med Android: Sony Xperia XZ1 Compact

Det som gör Sony Xperia XZ1 Compact till bästa kompakta Android smartphone? Ingen annan smartphone ger avancerade funktioner med ett kompakt hölje.

  • Sony Xperia XZ1 Compact hands-on
AndroidPIT Sony Xperia XZ1 compact 9692Sony Xperia XZ1 Compact / © AndroidPIT

Vår detaljerade test av Xperia XZ1 Compact är nästan klar. Vi kan redan avslöja: De som letar efter en kompakt smartphone, bör överväga XZ1 Compact i sitt köpbeslut. Slutligen har Sony den kompakta igen donerade high-end utrustning. Även om priset stiger, men smartphone bara ger också den nödvändiga kraften. Dessutom XZ1 Compact med Android 8.0 är bland de första att bli fabriks utrustad med den senaste Android-versionen.

Billigaste erbjudandet: Sony Xperia XZ1 Compact

bästa priseBay409.99 €Till butikTurbado490,00 €Till butikjämför priser

Den bästa ultrakompakta smartphone har ingen Android

4 tums din smärtgräns för storleken på en smartphone och är du fortfarande när det gäller hårdvara och kamerautrustning ovillig att kompromissa, måste det vara iPhone SE. Detta har även vunnit en minnesuppgradering, efter billigare version med 32 GB erbjuder gott om förvaring.

Billigaste erbjudandet: Apple iPhone SE

bästa priseBay269,00 €Till butikbutik313.28 €Till butikjämför priser

Huawei Mate 9: smart telefon med den längsta batteritiden

För vem är Huawei Mate 9 är den bästa Android smartphone? Den Mate 9 lämpar sig för användare där prestanda och batteritid i smartphones är viktigast.

  • Huawei Mate 9 i testet: inget annat alternativ än förstahandsval
AndroidPIT Huawei mate9 0188Dubbla sim längdskidåkare Mate 9 kan också. / © AndroidPIT

Föregångaren var det kraftfullt batteri och en löptid på 1,6 dagar en perenn smartphone. Den föreslagna slutet av 2016 dubbla SIM smartphone Mate 9 är kopplad till utvecklingen av sin föregångare. Dessutom Mate 9 har en helt omarbetad programvara. Detta bygger på maskininlärning för att få långsiktigt hög prestanda. Detta för att förhindra att de Mate 9 långsammare känns efter ett eller två års användning än den första dagen. I vår långa erfarenhet visar att Huawei kommer att hålla sin Born-nästan-vistelser-nästan-löfte.

AndroidPIT Huawei mate9 0111De dubbla Clippers av Mate 9 gör stora bilder. / © AndroidPIT

Huawei Mate 9 för övrigt har en överraskande bra kamerautrustning. Tack vare Leica dubbla kameror kan fortfarande riktigt bra trots motljus eller skymning. Fokus effekt gör för intressanta bilder på nära håll, som betonar porträtt. Men eftersom många streck inträffa under efterbehandling, resultaten inte kommer till pixel på närmare inspektion.

Billigaste erbjudandet: Huawei Mate 9

bästa priseBay395,00 €Till butikcomputeruniverse.net653,00 €Till butikjämför priser

Samsung Galaxy Note 8: Med penna finns det inget bättre

För vem är Samsung Galaxy Note 8 är den bästa Android smartphone? Vem behöver göra anteckningar eller skisser finner ofta den perfekta följeslag i Galaxy Note. 8

  • Samsung Galaxy Note 8 i testet
AndroidPIT Samsung NOT 8 GOLD 4370Pennan gör Galaxy Note. 8 / © AndroidPIT

High-end segmentet bland smartphones flyttas närmare varandra under de senaste åren. Några enheter har verkliga unika försäljningsargument. Galaxy Note 8 har en, nämligen S Pen. Den är användbar för att rita och not. Här kommer användarna också gynna synes stora 6,3-tums skärm. Snabb processor, en mycket bra kamera och hög kvalitet display: annars poängen 8 lyser.

Billigaste erbjudandet: Samsung Galaxy Note 8

bästa prisanteckningsbok billigare909,00 €Till butikjämför priser

Den bästa Android smartphone för amatörer: OnePlus 5

För vem är OnePlus 5 är den bästa Android smartphone? Speciellt utvecklare och amatörer kommer till OnePlus 5 knappast runt: Ingen annan smartphone blinkande firmware bilder faller så lätt.

  • OnePlus 5 i testet
AndroidPIT OnePlus 5 0231OnePlus 5: för amatörer förstahandsval / © AndroidPIT

Den OnePlus 5 har många kvaliteter. Enastående är resultatet, det relativt låga priset och i synnerhet förmågan att blinka firmware bilder utan problem. Det var också tidigare ganska enkelt med Nexus smartphones i pixeln men Google har skärpt de skyddsåtgärder mot förändringar firmware. Den OnePlus 5 kan beskrivas som en legitim efterföljare till Nexus serien.

Billigaste erbjudandet: OnePlus 5

bästa priseBay452.58 €Till butik

Outlook: Mate 10 och pixel två saknas fortfarande

Smartphone 2017 närmar sig sitt slut. Men det finns fortfarande väntar några presentationer. Händelsen pixel ger pixel 2 och pixel 2 XL och Mate 10 fortfarande ut - det kommer att presenteras den 16 oktober. Mer överraskande idéer är fullt tänkbart. LG V30 kanske inte visas i denna lista, eftersom det ännu inte finns - men i vårt pågående testet, gör det ett mycket gott intryck.

Vad tycker du är den bästa Android-telefon på marknaden? Har HTC U11 förtjänat titeln, eller om du säger att Google pixel förtjänade platsen på tronen i stället?