De bästa kamera appar för Android

Vilka är egentligen de bästa kamera appar för Android och vad som gör dem bättre än de konventionella program? Vi presenterar dig vi testat kameran program som du bör prova.

  • De bästa foto apps för bildbehandling
  • De bästa fotogalleri appar för Android

Min nya favorit telefon - som du skulle ha velat?

Välj iPhone X eller Huawei Mate 10th

VS
  • 148 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.iPhone X
  • 379 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Huawei Mate 10

Varför använda en alternativ kamera app?

Många smartphones är utrustade med mycket bra foto program. Men alternativa kamera apps har nya funktioner och inställningsmöjligheter. Och dessa egenheter vi in ​​i följande exempel.

kräver några av de presenterade kamera program som din smartphone Camera2 API stöder Android - som tyvärr inte gäller för alla. Utvecklaren av handboken Camera har utvecklat en fristående app som testar Camera2 API på din smartphone.

Manuell kamera KompatibilitetInstallera på Google Play

Open Camera

I Open Camera är en fri öppen källkod kamera app. Användargränssnittet hålls enkel. Förutom allmän information, till exempel hur mycket enhetens minne är fortfarande fri eller tid, fortfarande ser du den virtuella trigger för foton och videor samt några alternativ till höger. Öppna kamera kan visa dig vilken vinkel du din smartphone tänk - med valfritt synliga guidar dig, vilket säkerställer bästa perspektiv.

AndroidPIT öppen kameraÖppna Kamera / © Bild: AndroidPIT

De alternativ du är en exponeringskontroll (exponering) är tillgänglig. Också användbart är låsikonen för exponeringslåset. Detta bidrar till att motljus.

Open CameraInstallera på Google Play

manuell Camera

Manuell kamera ger dig inställningarna för slutartid, fokus, vitbalans eller exponeringskompensation. Dessutom kan du lagra bilder i förlustfri RAW-format, denna kamera app. I efterbearbetning av bilder Du kan sedan utnyttja hela skalan av sensorinformation.

AndroidPIT manuell kameraManuell Kamera / © Bild: AndroidPIT

Vem tar fotografering riktigt allvarligt, men ändå vill använda sin smartphone, här är en utmärkt anläggning. De nödvändiga bildjusteringar du tar med ett hjul ända ner i fronten, som utstrålar en viss retro charm. Kranar på den vänstra kanten är lång till ett inställt värde och styrenheten berörda "bil" återställning.

manuell CameraInstallera på Google Play

VSCO

VSCO är en spännande mix av kamera app, filter, bildredigering och konstnärlig socialt nätverk. Appen är ovanligt utformad och agerar först på de enklaste funktionerna begränsade. Efter fångst eller importera en bild, men användaren förutom många filter - mycket av det för att betala - även gott om alternativ för bildredigering tillgänglig för att ändra en bild så att önskat utseende uppnås.

VSCOMinimalistisk look, men mycket bakom det - det är VSCO. / © AndroidPIT

Inom VSCO användaren kan dela sina foton med samhället. Liksom andra sociala nätverk, gör det VSCO att nätverka med sina egna vänner, bekanta och kontakter för att förundras över bilder tillsammans. Själva appen och många grundläggande alternativ är gratis, men det finns många i-app inköp och sätt att spendera sina pengar på VSCO. Filtren och förinställningar som säljer VSCO för upp till 59 dollar, kan också användas med andra program, till exempel Adobe Lightroom eller Camera Raw.

VSCOInstallera på Google Play

Google kamera

Appen Google Kamera är tydlig och nybörjarvänlig. Torkar din från högerkanten till centrum, menyn för kameralägen och inställningar verkar upplösning och kvalitet. Många alternativ ger inte Google kameran. Endast Nexus och användare pixel kommer att njuta av den utmärkta HDR + läge, vilket kan trolla fantastiska bilder.

AndroidPIT Google KameraGoogle Kamera / © Bild: AndroidPIT

Du kan absorbera Sphere bilderna som panorama och som ett foto. Det senare är en walk-Ball panorama kan du se över rörelsesensorer med matchande Bilder app - 360 graders kameror men är mer lämpade för sådana inspelningar.

Google kameraAppen Google Kamera erbjuder panorama kapacitet. / © GoogleGoogle kameraInstallera på Google Play

Camera Zoom FX

En klassisk kamera apps är Camera Zoom FX. Kameran app kan du använda pre-filter, men även poäng som en ren kamera app med inga krusiduller. På begäran visar hon riktlinjer eller visar en stabilisering indikatorn. Slår det här alternativet och se en röd cirkel på skärmen om du fortfarande rumwackelt för mycket med smartphone.

AndroidPIT kamera zoom fxCamera Zoom FX / © Bild: AndroidPIT

En liten oddity är inkognitoläge: Detta visar en webbsida, och endast i ett litet fönster längst upp till vänster på kamerans förhandsvisning. medan en touch på skärmen tar ett foto. En manuellt läge finns det också - men för detta måste du i inställningarna först aktivera Camera2 API.

Camera ZOOM FX - GRATISInstallera på Google PlayCamera ZOOM FX PremiumInstallera på Google Play

Har du andra tips för bra kamera apps? Namn oss önskad app i kommentarerna!