Bästa Android Spel

Oavsett kortspel eller first-person shooter: I Google Play Store, det finns ett stort urval av underhållande spel. För att inte tappa, vi ger dig vid denna tidpunkt en översikt över rekommenderade Android spel. Vi här inte skilja mellan fri och betalas spel. uppdatering: Nykomlingar i avsnitten kortspel och strategispel.

 • Bästa Android-appar Översikt
 • De bästa gratis onlinespel

belysa de senaste ändringarnaJaingen

Vad föredrar du som en back-up? Extern privat lagring moln eller på Internet?

Välj Externt minne eller internet moln.

VS
 • 2740 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Externer minne
 • 943 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Internet-Cloud

innehåll

 • Kortspel
 • offline-spel
 • Pusselspel
 • Tower Defense spel
 • rollspel
 • Endless Runner
 • action~~POS=TRUNC
 • racing Spel
 • fightingspel
 • strategi Spel
 • Adventures
 • arkadspel
 • mysterium Spel

De bästa kortspel för Android

The Elder Scrolls: Legends - Heores av Skyrim

Med The Elder Scrolls: Legends - Heroes of Skyrim mycket eftertraktade handels kortspel för iPad och Android tabletter redan fått en i mars med fans på marknaden. Men smartphone spelare först var tvungen att stanna utanför. Detta har nu ändrats, eftersom den senaste versionen av appen kan du äntligen fördjupa dig i Android smartphone i den magiska världen av Elder Scrolls - lång kul garanteras här! Nedladdningen är 1,45 GB inte exakt liten, men väl gjort snabbt genom en rask Fi.

Elder scrollsThe Elder Scrolls nu finns på din smartphone. / © Google Play

Hearthstone

Blizzard är en mästare på upprepning, och jag menar att i ordets bästa bemärkelse. Vare sig det gäller Moba, FPS eller MMO: Du förstår hur man kan utveckla en produkt och fulländade. CCG är nu en annan spel kategorien som har tagit Blizzard. Resultatet är Hearthstone; ett mycket framgångsrikt spel i denna kategori.

Hearthstone är inte en banbrytande förändring i denna division. Den består av en tur-baserade 1-on-1 konfrontation med monster och trollformler. att lära sig spelet tar bara några minuter, men behärska det är en utmaning. Det stora antalet olika kort möjliggör en mängd olika strategier. restive att förbättra sin egen lek och perfekt, är bara en av de aspekter varför Hearthstone entusiastisk och medryckande.

Även om det kostar inga pengar, men en hel del tid. Det finns en stor risk att en men sedan engagerade alltför ofta och alltför länge med den. Denna video visar hur en utvecklare av spelet förklarar orsaken till att en enda kort; en av tusentals. Entusiasmen för Hearthstone står och faller med resten av monster och kort. Blizzard gör allt för att skydda dem. Detta är en av anledningarna, alltid hålla spela spelet.

AndroidPIT stenhäll hjälte 252lätt att lära, svårt att bemästra: Hearthstone. / © AndroidPITHearthstoneInstallera på Google Play

De bästa offline-spel

Skugga Kampen 2

Shadow Fight 2 är en 1-on-1 Fantasy fightingspel med verklighetstrogna rörelser, snyggt kontroll och många vapen. Det är relativt långsam för ett fightingspel,. Strategin är minst lika viktigt som kläm reaktioner: Håll nerverna trots vissa kvarvarande energi i livet och överlever attacken. Som ensam bör ge dig en bra svett. Det har blivit en fri offline klassiker.

AndroidPIT bästa offline android spel 8Shadow Fight 2 förvandlar dig till ett oöverstigligt fighters. / © AndroidPITSkugga Kampen 2Installera på Google Play
 • Ytterligare tips: Online-spel för Android

De bästa pussel

Rulla bollen

Rulla bollen är ett pusselspel där du måste hitta en lösning med hjälp av fysik och teknik. Åtminstone måste man i förväg planera dina steg. Så du tränat din koncentration och uppmärksamhet. Om du gillar utmaningen, det är bara spelet för dig.

Målet med spelet är bollen i "gate" förmedla. För detta måste du skapa blocken så att bollen kan rulla genom röret. Den röda och blå blocket kan inte flyttas. Alla andra block, vare sig med slangsektion eller utan, kan flyttas. Tänk på att ibland inte varje rördel måste användas. Så kreativ och hitta sin väg till målet.

Med ett framgångsrikt slutförande av varje nivå ökar antalet block. Med tiden kan du låsa upp olika tips som kan fortsätta att ge dig i stunder av förvirring med hjälp av bonusspel. Detta kan även erhållas när man tittar på PR-videor. Endast kritik: Om du inte köper Pro-versionen visas en PR pop-up efter varje tredje nivån.

AndroidPIT bästa android spel 1Rulla bollen kräver framförhållning och planering. / © AndroidPIT
 • Rulla bollen i spel mål

Andra populära pussel

Skär repet 2

En annan Redaktörens Favorit: Cut the Rope 2. I det här spelet måste du mata dem med godis lite nötkreatur som heter Om Nom. Genom att separera den i rätt ögonblick sladden - till engelska: Cut the Rope.

Detta free-to-play spel visar den färgglada och lekfulla. Men pussel är ganska smart och utmanande. Med tiden blir spelet svårare. Det första steget är enkelt och om igen, så det är lämpligt som ett casual-spel.

AndroidPIT skära av repet 2 spelet 1Cut the Rope 2 är mer utmanande än det först verkar. / © AndroidPITSkär repet 2Installera på Google Play

stapel

En annan pusselspel som vet hur att imponera, är stack. I det här spelet måste du bygga ett torn genom att stapla dina individuella block tillsammans. Bra timing och hårda nerver är nyckeln till framgång här. tidpunkten inte passar, du förlorar en del av tornet. kan anpassa utseendet på spelet eftersom du kan tjäna nya konstruktioner för blocken med tiden. Dessa sträcker sig från retro på sicksack till platina. Även i det här spelet finns det möjlighet att titta på PR-videor för att låsa upp i spelet poster.

AndroidPIT bästa android spel 3I Stack dina snabba fingrar och perfekt timing behov. / © AndroidPITstapelInstallera på Google Play

De bästa Tower Defense spel

Plants vs. zombies 2

Plants vs. Zombies är en av de äldsta torn försvar spel för Android och hans efterträdare är super av dessa spel kategori. I Plants vs. Zombies använder din valda grönska i kampen mot en armé av zombies.

PopCap ger en färgstark, beroendeframkallande-making, välbalanserad strategi spel som du kan spela nästan hur länge som helst. Under spelets gång från nivå till nivå någonsin och ringer dig med nya uppgifter. Tristess kan inte uppstå så.

För en free-to-play spelet får du en hel del innehåll utan att behöva betala. Och ger en mycket roligt också otroligt.

AndroidPIT bästa android spel 1Plants vs. Zombies 2 är kungen av tornet försvar spel. / © AndroidPITPlants vs. Zombies® 2Installera på Google Play

Defense Zone 2 HD

Defense Zone 2 HD är ett Tower Defense spel realistiskt militär skrud. Det finns uppenbarligen en djup vanligare än ovanstående konkurrens och erbjuder även en svårare start. Spelet kostar för närvarande 3,19 euro i Play Store. Det finns också en lättare version att testa spelet för nu.

AndroidPIT bästa android spel 6Defense Zone 2 HD ger en bra grafik men bra gameplay mit./ © AndroidPITDefense Zone 2 HD LiteInstallera på Google Play

slott försvar

Slott försvar är en av de äldsta free-to-play spel i tornet försvar spel. Därför är det ingen överraskning att grafik och ljud är lite dammiga. Även annars spelet är inget mer spännande. Men gör spelet principerna för Tower Defense spel rätt på huvudet och är därför lämpar sig främst för inträde i genren.

Ryttarna rör sig i detta spel på en förutbestämd bana som måste skäras med hjälp av torn. Spelet innehåller mer än 100 nivåer, tre svårighetsgrader och en motiverande uppgradering system.

AndroidPIT bästa android spel 5Synd grafiken i Castle Defenders Samtidigt är inaktuell. / © AndroidPITslott försvarInstallera på Google Play
 • Fler tips: Tower Defense spel För Android

De bästa RPGs för Android

Dragon Heroes: Shooter RPG

Dragon Heroes: Shooter RPG är en vertikalt körs shooter med RPG element. Denna kombination av två genrer ger momentum i den tråkiga blir shooter genre. Med varje nivå kan du tjäna dina andra hjältar och utöka sin kapacitet. Målet med spelet är att befria Drakonien av draken. Så de sista chefer på varje nivå är naturligtvis drakar.

Spelet är enkel och färgstarka och det känns ett oändligt antal knappar på menyerna. Störande är de obegripliga långa laddningstider, särskilt om du startar spelet. Men du kommer snart glömma dem irriterande väntetiden som uppstår när man Du måste ta hand om draken. Men om du vill bara snabbt spela ett par rundor, kan det vara en frustrerande.

AndroidPIT bästa Android spel RPGs 8Drake kaos i Dragon Heroes: Shooter + RPG. / © AndroidPITDragon Heroes: Shooter RPGInstallera på Google Play

The Walking Dead: Road to Survival

Som namnet antyder, stod för The Walking Dead: Road to Survival, serier med samma namn, den serie sponsor. I det här spelet måste du bygga en ny civilisation genom att bygga din nya verkstäder, träningsläger och gårdar.

Utanför din bas, det finns olika uppdrag och expeditioner att existera. Den förstnämnda består av fast, stil liknar de uppgifter berättelse. I räder du slåss mot andra spelare online för erkännande och varulager.

Den största nackdelen med spelet är verkligen pay-to-win karaktär, men ändå mycket märkbar efter de första timmarna av lek. men spelet är redan tillräckligt kul för att göra en rekommendation.

AndroidPIT bästa Android spel RPGs 2Walking Dead har en mångsidig gameplay. / © AndroidPITWalking Dead: Road to SurvivalInstallera på Google Play

Marvel Future Fight

Marvel Future Fight är en attraktiv och monopolisera förlängning av Marvel Universe. Du börjar med en Black Widow, Captain America och Iron för att rädda världen. Regulatorn kan välja din egen och så gå igenom varje nivå på väg till varje ände chef.

Med tiden dina andra karaktärer spelar fritt mellan vilka du kan då fritt växla fram och tillbaka. Även i det här spelet kan du göra det själv enkelt via in-app köp, men spelet motiverar dig tillräckligt för att komma framåt utan detta stöd.

AndroidPIT bästa Android spel RPGs 6I Marvel Future Fight samla rent heroiska. / © AndroidPITMARVEL Future FightInstallera på Google Play
 • Fler tips: RPG för Android

De bästa Endless Runner Spel

Alto Adventure

Bland de ändlösa löpare Alto äventyr är en av de mest inflytelserika spel under de senaste åren. Spelet i sig är enkel: Alto bevakade några lamadjur i Anderna, men bryta ut. Dina eftersträvar på din snowboard över en alltid nyligen genererade spår. dock är operationen mycket enkel: du skrev att hoppa på skärmen och hålla kontakten för att utföra en back flip. Den snowboard kör är över, om du inte komma upp ordentligt efter ett hopp eller du kommer att stoppas av en sten eller en ravin.

Stort inflytande Alto of Adventure eftersom du alltid har tre uppdrag som behöver uppfylla din stiga en nivå. Gång du måste samla 50 mynt, ibland att resa en viss sträcka. Alla tio nivåer låser dina nya snowboardåkare som skiljer sig från sin körstil vidare. Då kan du inte bara Alto, men också med Maya, Izel och lite mer jakt på sluttningarna.

Om du gillar Endless Runner borde ha spelat Alto äventyr. Appen är gratis, men erbjuder en unik in-app köp, med samlar alltid dubbelt så många mynt. Dessutom kan du titta på efterfrågan titta på en video till Alto, Maya, Izel & att återuppliva Co. igen och fortsätta körningen.

alto photoAlto äventyr: En grafiskt varierad Endless Runner / © Bild: AndroidPITAlto AdventureInstallera på Google Play

Vector

Vector påminner om Mirrors Edge från år 2008. Karaktären rör sig parkour stil genom en värld som drivs av en totalitär stat; I det här fallet, men i 2D. Animationerna är fortfarande fantastiskt och rörelser tecknet ser realistiskt. Fokus ligger mer på ren överlevnad som om insamling av sällsynta föremål. Hoppa från avsats till avsats har sällan känt mig så bra.

AndroidPIT bästa Android spel endles löpare 4Animeringar i vektor se bra ut och realistisk. / © AndroidPITVectorInstallera på Google Play
 • Fler tips: Endless Runner för Android

Bästa Actionspel

Implosion - Förlora aldrig hopp

Implosion - Förlora aldrig hopp är grafisk och lekfull ett enastående actionspel för Android. Jag vill att du slå igenom massor av fiender i stil med Devil May Cry eller God of War.

Du spelar en utrustad med svärd och skjutvapen fighter som måste visa sig i olika världar mot mutanter. Regulatorn och atmosfären ger inte anledning till kritik. Oavsett om du bara vill slå det bara händer eller vill specifikt använda kombinationer av attacker: Implosion kul.

Grafiken är ganska mycket det bästa du hittar din Android och bosstrider är helt enkelt fantastisk. Endast de första nivåerna är gratis. Därefter föreslår spelet med 9,99 euro till bok, som är definitivt värt spelet.

AndroidPIT bästa spelen 20Grafik och kontroller av implosion - Förlora aldrig hopp tjäna toppbetyg / © AndroidPITImplosion - Förlora aldrig hoppInstallera på Google Play

Into the Dead

Även Into the Dead är inte ett nytt spel i Play Store, men det hör fortfarande till de bästa actionspel. Spelet kombinerar en ändlös löpare med en skjutspel och du måste kämpa sig igenom hjordar av zombies.

På vägen hittar du flera rutor som ger dig vapen för att abzuwähren zombies. Bland annat ett välkänt vapen mot zombies: motorsågen. Spelet är gratis i Play Store, men erbjuder också i spelet inköp.

AndroidPIT bästa spelen 23Into the Dead grandiosa presentation spelar en stor roll i framgången för Spiels./ © AndroidPITInto the DeadInstallera på Google Play

Hitman: Sniper

Square Enix Hitman-serien var en stor framgång på datorn och konsolen och nu spelen har landat på smartphones och surfplattor. I Hitman: Sniper du befinner dig bakom prickskyttegevär av huvudpersonen igen, med behovet av att uppfylla dina beställningar. Det finns cirka 150 uppdrag till priset av 0,99 euro, för närvarande ger en riktigt stabil utveckling för priset. Med köp i appen, det finns bättre vapen som gör att du snabbare framsteg i spelet.

AndroidPIT bästa spelen 26Hitman Sniper spänning äter ofta bort på nerverna. / © AndroidPITHitman SniperInstallera på Google Play

De bästa racingspel

Vårdslös Racing 3

Reckless Racing 3 är en miniatyr spel i vilket du ser från toppen av racerbilar. För att kontrollera din användning fyra knappar: höger och vänster styrning och gas och broms. Särskilt själv accelerationen är i mobila racingspel ovanligt, men det fungerar nästan perfekt. Detta betyder inte att fordonen skulle vara lätt att kontrollera, eftersom det tenderar att glida och det kan vara en verklig kamp för att hålla den på rätt spår. Regulatorn kan även övertyga tydlig, men endast 3D-grafik gör det till en riktig höjdpunkt.

Det påminner starkt om de gamla racing spel från 90-talet och är en av de bästa racing spel för Android.

AndroidPIT bästa android racing spel 4Med 3D-grafik och bra kontroll Reckless Racing 3 är en riktig höjdpunkt. / © AndroidPIT
 • Vårdslös Racing 3 i PlayStore

Angry Birds Go!

Angry Birds Go! är ett gratis racingspel från Rovio, utvecklaren av Angry Birds.

Det är något som påminner om Mario Kart och omfattar olika lägen. Det finns olika fordon att välja mellan och fler tecken kan låsas upp. Det märker snabbt att bakom spelet, en stor utvecklare fiender: Animationerna och grafiken är högsta standard. Det första steget är enkelt och när du en gång har inrymt nybörjar bakom, gör spelet mycket roligt.

AndroidPIT bästa android racing spel 6Angry Birds Go! känns lite som Mario Kart. / © AndroidPITAngry Birds Go!Installera på Google Play

Riptide GP: Renegade

Riptide GP Renegade är en jet ski racer där din injiceras genom en futuristisk touch industriell ödemark och parker - naturligtvis på vattnet. Även de två föregående uppmanas mycket racing kul, men ändå Riptide GP Renegade är ett bättre: Spelet är densamma, men det finns en liten historia, ännu bättre grafik och nya utmanande banor. Under ett lopp kan du visa dina olika stunts som ger dig mer boost makt - standard tricks är ganska enkel, senare kombinationer kräver mycket takt.

I enspelarläget kan du einrechnen många timmars spelande, går det på i flerspelarläget där du kan tävla mot vänner. Spelet kostar 2,99 euro. Något billigare är fortfarande rekommenderas föregångare - Riptide GP2.

AndroidPIT Riptide pg avfällingRiptide GP: Renegade är en perfekt fortsättning på Riptide Series / © AndroidPITRiptide GP: RenegadeInstallera på Google PlayRiptide GP2Installera på Google Play

De bästa fightingspel

Marvel Contest of Champions

Marvel Contest of Champions omfattar alla kända Marvel hjältar. Kämpade för dig vägen till toppen och bytte därmed frigörs fler hjältar. Den exakta kontrollen gör spelet det bästa fightingspel för Android. Helt enkelt torka skärmen aktiverar en hel rad olika attacker; betydligt trevligare än irriterande knappar på skärmen.

Spelet kräver en viss hårdvara för att säkerställa en smidig spel kul. Men även på äldre hårdvara, är det ganska spelbara. Spelet är gratis i Play Store, men inkluderar i spelet inköp.

AndroidPIT marvel spel hjälte 4Spel Din favorit hjälte i Marvel Contest of Champions. / © AndroidPITMARVEL Contest of ChampionsInstallera på Google Play

WWE Immortals

WWE Immortals blandar gjutna av orättvisa: Gods Among Us med pro-brottare i WWE scenen för lite galen, men fun fun. Grafiken och animationerna är på toppnivå, och du kan spela med upp till tre deltagare.

AndroidPIT WWE odödliga spel hjälte 1WWE odödliga har ganska upptagen oss. / © AndroidPITWWE ImmortalsInstallera på Google Play

SOULCALIBUR

SOULCALIBUR är en klassiker från 1998, och mycket har inte förändrats, vilket helt är att tala för dem kvaliteten på spelet. Överraskningar inte stoppa spelet klar, men det är solid och har spännande slagsmål. SOULCALIBUR innehåller en mängd soldater och flera vapen och attacker, men tyvärr finns det ingen flerspelarläget. Det är en av de dyrare spel i Play Store för närvarande 10,24 euro, men det ger en av de bästa fightingspel från.

AndroidPIT Soulcalibur spel Hero 3SOULCALIBURs god kontroll gör den till en av de bästa fightingspel. / © AndroidPITSOULCALIBURInstallera på Google Play

De bästa strategispel

Rollercoaster Tycoon Classic

En första: Roller Tyconn Classic är inte gratis, men vid 6,99 euro även jämförelsevis dyra. Men den klassiska Atari har att erbjuda som en spännande konstruktion spel också massor av kul. Bygg din egen nöjespark med stora berg-och dalbanor, och glöm inte att glädja publiken med nya attraktioner. Appen har laddats ner hundratusentals. En liten nackdel: Även om priset på 6,99 euro mer i-app inköp kommer att bli nödvändigt för vissa saker som kostar från 2,19 till 6,49 euro. Men även utan dessa Rollercoaster Tycoon Classic är roligt - inte bara för vänner av retro-look.

rctBygg din egen nöjespark och hålla publiken underhållen. / © Google PlayRoller Tycoon® ClassicInstallera på Google Play

XCOM: Enemy inom

XCOM: Enemy inom är en av de bästa strategispel för Android. Till skillnad från så många spel i Play Store, är det inte en free-to-play spel. Strategin slog kom för en tid sedan på datorn ute och haft viss framgång. På Android, ger han bra grafik, men också en matchande pris på en gång runt elva euro med det.

andrdoidpit xcom fiende inom teaser 2XCOM: Enemy inom är en av de bästa strategispel i Play Store. / © AndroidPITXCOM®: Enemy WithinInstallera på Google Play

dominations

Dominations är en av de nyare spelen i Android scenen, men nu har redan nått över 1 miljon nedladdningar. Du bygga din egen bas i spelet och leda din nation från stenåldern till modern tid och i rymdåldern. Nivån av strategi är högre än man är van Android spel. Varje minut du måste fatta ett beslut som kan påverka hela fortsatta förlopp.

AndroidPIT dominations spel teaser treDominations: utvecklats från en tidigare utvecklare av Civilization II. / © AndroidPITdominationsInstallera på Google Play
 • Fler tips: strategispel för Android

bästa äventyr

Machinarium

Machinarium är ett av de spel som du kan sätta undan knappt: The Adventure kännetecknas av en detaljerad tecknad grafik. Du styr roboten Josef och måste befria din kidnappade flickvän Berta. Spelet undvaras talad dialog, men i stället se dina tankebubblor som indikerar möjliga åtgärder.

Spelet fängslar tack vare sin egen atmosfär och du verkligen underhålla några timmar. Med 4,99 euro, det är inte det bästa spelet i denna lista, men andra kostnader inte.

Skärmdump 20160415 151605Machinarium / © AndroidPITMachinariumInstallera på Google Play
 • Fler tips: äventyr för Android

De bästa arkadspel

pinout

endast nyligen, men det har klassen för listan över bästa matcher. Det är en ny dragning av den klassiska flipper genre. Efter några minuter av spelet är klar: En gammal flipperspel kommer du inte vill röra så snabbt. Din först ha en tid kvot på 60 sekunder. Är detta, är spelet slut. Tricket är: Din flippert bollen uppåt för att nå nya (Pinball) -Welten och kan få tid bonus. Reprisen faktorn är således mycket hög. Spelet hålls neonfärger, vilket säkerställer ren för arcade atmosfär. Efter en Game Over Du måste börja igen på den första nivån - bara en in-app köp på för 1,99 euro checkpoints gratis.

AndroidPIT skärmdump pinoutPinout: Rethinking / © AndroidPIT PinballpinoutInstallera på Google Play

De bästa pusselspel

The Room Three

Rummet är en serie av spel som fängslar dig i ett rum och du måste hitta vägen. Detta uppnås själv genom löser olika pussel - fly spel kallas genren. Redan de två första titlarna på The-Room-serien har inspirerat med intensiv atmosfär. Vid inställning av vägen, alltid serverar en modern alkemist miljö, där ström och fotografi finns i tidiga former - state of the art i spel: De flesta omkring 1900, i kombination med övernaturliga inslag.

Tillbaka till rummet tre: A "mystisk Mästare" (Beskrivning) utmanar dig att följa i hans fotspår. För att uppnå detta måste du reparera olika kretsar, ingå andra dimensioner (vilket sker med hjälp av en speciell visuell hjälp) och du måste olika objekt kombineras. Vad låter ganska abstrakt här snabbt får dig att må bra. Nackdelen är väl stöds av The Room Three att vissa pussel är lite dolt, så att spelaren inte vet var det går. Sedan hjälper ibland inbyggda hjälp, tips är. Flera timmars spelande väntar på The Room tre på dig. Har du avslutade leken, så det är att upptäcka alternativa ändelser alternativ.

Rummet Tre kostar för närvarande 4,59 euro, men också billigare föregångaren är en riktig rekommendation.

AndroidPIT rummet treThe Room Tre - utmanande pussel och spännande atmosfär garanteras / © AndroidPITThe Room ThreeInstallera på Google PlayThe Room TwoInstallera på Google Play

Listan har helt ersatts. Några kommentarer togs ut för anslutningen.