Raderade data i Android

Situationen vet förmodligen den mest: Det tar bort flera foton från sin smartphone och sekunder senare inser du att du har tagit bort fel fotot. Innan du slår ihop i så fall händer över huvudet, oroa dig inte: du kan bild på din Android-enhet för att återställa. Det viktiga är att du förblir lugn och agera tidigt.

 • De bästa backup appar för Android
 • Android-appar uppgifter säkra med och utan rot

Min nya favorit telefon - som du skulle ha velat?

Välj Huawei Mate 10 eller Galaxy Note. 8

VS
 • 264 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Huawei Mate 10
 • 202 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Galaxy Not 8

Först och främst bör du stänga av trådlösa LAN och dataanslutning på enheten. För om du tar bort filer (musik, bilder, videor, etc.), är de faktiskt inte bort förrän detta område skrivs över i enhetens minne av andra data. Det är därför det är så viktigt att agera tidigt.

Hoppar till avsnitt

 • Den hårda vägen mt garanti, men åter alla
 • Den milda metod app, men bara återställa foton
 • säkerhetskopiering och återställning SMS
 • Visa dolda Notifications senare
 • Dumpster: Papperskorgen app för Android
 • Återställ bilder till SD-kort
 • MobiKin Doctor for Android

Data Recovery den hårda vägen med Dr. Fone

Dr. Fone kostar pengar rootet din smartphone, vilket gör din garanti för enheten om intet. Så det börjar när du har förutom data som lagras på smartphone data till din smartphone inget att förlora. Borttagna kontakter, bilder, textmeddelanden och WhatsApp meddelanden kan backas upp med ett bra resultat, även om bildskärmen är redan brutit och telefonen kan inte längre användas.

dr fone 2Dr. Fone kostar ett öre, värt swich men. / © Wonders

Programvaru kostnader i den fullständiga versionen knappt 50 euro, men kan vara värt det om de uppgifter som ska sparas är du mer värdefull och din förlust skulle du komma att bli dyrare.

återställa raderade bilder utan rot

En enkel, bra app för att göra bort radera enskilda bilder omvända Disk Digger. Utan root-kataloger som ska passeras. Med rotbehörighet faktiskt också otillgängliga områden för dig att söka. Men detta är inte ett akut behov av att återställa bilder snabbt.

diskGrävareÅterställer raderade bilder återställa; utan rot. / © AndroidPIT

Diskdigger är gratis och utan reklam. Vi testade appen på Android 7.0 nougat. Baksidan av app som de inte kan skriva till SD-kortet backup. Så du behöver helt gratis lagring i molnet eller på en FTP-server.

Diskdigger Foto RescueInstallera på Google Play

spara raderade bilder på SD-kortet

Om dina bilder är på SD-kortet, du har tur. Ett SD-kort kan bli mycket lättare att undersöka raderade bilderna som det interna minnet i din smartphone. Så kan extrahera kortet från smartphone och ansluter dem med datorn.

SanDisk RescuePRO återställa bilderHär hittar du de borttagna bilderna. / © AndroidPIT

Sandisk och Lexar sätta på vissa SD-kort modeller aktiveringskoder för data återvinning programvara. I Sandisk är Extreme och Extreme-PRO modeller (ej Extreme PLUS), som är försedda med en kod för RescuePRO. Lexar SD-kort Professional Series kommer att få en kod för Image Rescue.

Lexar Image RescueSådan avsökningsprocessen tar ungefär en minut per gigabyte. / © AndroidPIT

Återskapa borttagna SMS på Android

För att återställa ditt SMS kan också Dr. använda Fone. Stegen är densamma som för att återställa raderade bilder, se ovan.

säkra textmeddelanden permanent

För att återställa SMS även på nya enheter, är hållbar, kontinuerlig säkerhetskopiering lösning det enda hållbara alternativet. En enkel lösning finns som en annonsfinansierad app och det kallas SMS Backup & Återställ.

SMS backup & ÅterställInstallera på Google Play
 • Skrev när du öppnar appen försäkran att se menyn.
AndroidPIT sms backupInredningen är snabbt och enkelt. / © AndroidPIT
 • Väljer här som vill säkra din SMS - Du kan också spara alla SMS på en gång.
AndroidPIT sms backup 2Du kan spara meddelanden och telefonsamtal. / © AndroidPIT
 • Efter det kan du välja var du vill lagra kopior. Detta är möjligt spara till Dropbox och Google Drive.
 • Med SMS Backup & Återställ sätt finns det en hel rad användbara ytterligare alternativ. Så du kan till exempel som scheman, som backas automatiskt upp din SMS.
AndroidPIT sms backup 5SMS kan sparas automatiskt. / © AndroidPIT
 • För att återställa säkerhets SMS, din maskinskrivning på startskärmen för appen klickar du på Återställ.
 • då helt enkelt väljer här det innehåll som du vill återställa och tryck på Återställ. Även data tillbaka.

återställa Notifications

Är det du hänt dig att du har tidigt utplånade en anmälan och du sedan frågade vad har du där bara missat? För sådana fall finns det ett litet trick som Google har förankrat ganska djupt in Android.

nu widget launcher anmälanOch hon var borta ... Du kan se oavsiktligt raderade meddelanden senare. / © AndroidPIT

Först av allt: Han arbetar tyvärr bara på enheter som kör lager Android eller Google Nu Launcher. Är du en av de lyckliga utför ett långt tryck på skärmen och peka på knappen widget. Där leta efter länken widget inställningarna och drar den till startskärmen. Därefter måste du det med en aktivitet kopplat mer specifikt till menyalternativet anmälan inloggnings lager Android eller Launcher i Google Nu aviseringar.

Nu launcher inställningar widgetDu kan hoppa till protokoll anmälan direkt. / © AndroidPIT

Nu inställnings widgeten på startskärmen och sedan på genvägen till en praktisk översikt av tidigare meddelanden. Så du missat något.

Google Nu LauncherInstallera på Google Play

Dumpster: The Trash App

raderade fotoalbum och såg tillbaka snabbt? Dumpster ger populära från Windows Papperskorgen på Android, vilket gör deletioner reversibel. App är en integrerad komponent av Android. Med undantag för mediefiler stöds Dumpster dokument och arkiv av alla slag, vilket gör det därför mer mångsidig än Diskdigger.

container 1Dumpster är som en papperskorg för Android. Du kan hämta raderade filer. / © AndroidPIT

Vem städar upp nu och kataloger och vill frigöra utrymme, som det kan hända mig, att det tar bort en fil för mycket. Tyvärr Android är relativt strikt, för den delen, och du har mycket tur ett par sekunder till på "Ångra" att skriva innan filen raderas för alltid.

container 2Med Dumpsters betalda moln möjlighet skräp lagring är oändlig. / © AndroidPIT

Funktionaliteten i Dumpster bäddar sig djupt in i Android-systemet. Alla strykningar av filformat som stöds i framtiden avlyssnade av appen och med en "1 flyttas till papperskorgen" bekräftas. Detta kan ses när som helst och återställa bit för bit eller i sin helhet eller permanent tom. Elementen kan även automatiskt tas bort efter en viss tid som du.

Dumpster kan utrustas med administratörsbehörighet för att förbättra dess prestanda, men appen fungerar även utan rot. Dessutom kan du investera 2,99 euro och ta bort banners och låsa upp ytterligare funktioner via in-app köp.

Dumpster TrashInstallera på Google Play