Den bästa musikspelare för Android

Du har fortfarande MP3-filer och vill höra det med din smartphone? Vi letade efter den bästa app för att lyssna på musik. Fonograf är den bästa musiken appen eftersom den kombinerar användarvänlighet med praktisk funktionalitet.

  • De bästa musikstreamingtjänster för Android
  • iTunes & Android: Hur synkroniserings din musiksamling

Min nya favorit telefon - som du skulle ha velat?

Välj Huawei Mate 10 eller Galaxy Note. 8

VS
  • 264 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Huawei Mate 10
  • 202 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Galaxy Not 8

Hoppar till avsnitt

  • Fonograf: Den bästa musikspelare för Android
  • Vidare, populära alternativ

Den bästa musikspelare för Android: de spelar musik hela, men ...

Musikspelare för Android fortfarande är relevanta. Vem vill lyssna på MP3 eller FLAC kopior av icke-kopieringsskyddade skivor på telefonen behöver du en bra spelare. Ofta en enkel musikspelare är förinstallerad på smartphones. Det finns dock flera gratis och betalda alternativ i Play Store.

Vi har tittat på en del och har kommit till slutsatsen att fonograf är den bästa musikspelaren för Android. Den kombinerar en behaglig design, en superb spellista ledning och det ger dig både slag i ett musikbibliotek, samt för att bläddra i mappen. Så du har friheten att du vill sortera musikfiler.

Fonograf: The Best Music Player för Android

Då och då ser jag över på Reddit och se vad folk använder det för program. När jag sedan i tre oberoende trådar, här, här och där, jag läste en rad som den bästa musikspelaren app för Android bör vara Phonograph, jag var tvungen att prova. Efter bara fem minuter jag hade förstått varför folk går till appen på det sättet.

grammofonbiblioteksmapparFonograf sorteras i biblioteket och filsystemet. / © AndroidPIT

Fonograf har allt man kan förvänta sig från en musik app. Framför allt är det gratis, snabb, lätt att använda och perfekt snyggt. Det bästa är: Det är inte skriva till dig innan, eftersom du sortera din musik. Många program skapa ett bibliotek och sortera låtar baserade på den lagrade informationen i taggarna. Detta fungerar mer eller mindre bra. Det är därför många användare föredrar att arbeta med mappar. Och det är också möjligt i fonograf: fullständig kontroll förekommer både i biblioteket och i korgvyn.

grammofon avspelningskönFonograf ger dig god kontroll över spelordningen. / © AndroidPIT

Eftersom jag kommer från Foobar2000 på Windows-datorer, jag älskar en bra spellista kontroll. Detta gjorde jag med fonograf. Jag kan rensa spellistan, dela spår eller förstöra ordern.

grammofon skapa spellistaSkapar en spellista väljer spår och lägger dem i spellistan. / © AndroidPIT

För varje titel, jag har omfattande interaktion: posten i biblioteket hoppa, ta bort filen, redigera taggar. Fonograf är mer än en musikspelare: Hon är en riktig musik app som du kan göra alla viktiga uppgifter att hantera din musiksamling. Du kan definiera dina låtar som ringsignal även inifrån appen.

fonograf tag redaktör song infoFonograf läser spår info och skriver taggar. / © AndroidPIT

I inställningarna kan du ange, bland annat att fonograf går in i ett energispar AMOLED-läge. Således mörknar huden helt på alla icke-väsentliga områden. Detta ger spelaren en mörk, cool look.

grammofoninställningarFärger Phonograph mörkt. Möjliggör oavbruten uppspelning för konceptalbum. / © AndroidPIT

Fonograf är gratis. In-app köp är endast för referens kosten för utvecklare. Nya funktioner du inte får varför.

fonograf menyalternativ donatonMatar utvecklare av fonograf. / © AndroidPIT

Sammanfattningsvis att fonografen inte ensam inspirerar med dess funktionalitet. Det är det totala paketet som övertygad om att utvecklaren har kul på jobbet och det kan införlivas i produkten avsevärt. Spelaren visar sig också vara allvarliga hanteringsverktyg för din musiksamling och gör det roligt att använda.

Fonograf Music PlayerInstallera på Google Play

Slutsteget: etablerad men dyra super spelare

Slutsteget med över 50 miljoner Play Store nedladdningar en av de mest använda musikspelare för Android. Men hans presentation måste snarast ses över. Inlärningskurvan är brant, så att nybörjare måste bli gradvis bekant med dess yta.

slutsteget material deSlutsteget är äntligen chic med material hud. / © AndroidPIT

Efter ett tag utvecklar han då sin fulla Poztenzial. I början glada han med mjuka övergångar mellan spår för sömlösa åter ägodelar. Även konceptalbum som den gamla goda läxa av Daft Punk upptäcks intelligent och konsekvent reproduceras. Däremot kan även spelarna i streamingtjänst inte anstinken.

Utformningen av spelaren är lite inaktuell. Men Skins i Play Store för att förbättra. Skärm jag gjorde med den materialdesign hud, som rekommenderades för mig i kommentarerna i denna artikel. Du kan också använda honom i mörkret stil. Play Store länk hittar du nedan.

slutstegetInstallera på Google PlaySlutsteget fullständig version UnlockerInstallera på Google PlayHud för slutsteget materialInstallera på Google Play

Andra populära musikspelare för Android

Andra populära musikspelare finns ytterligare funktioner som du kan saknas i fonograf. Bland dem är följande, som vi nämner i snabbspolning framåt:

Shuttle: sofistikerad design och Karaoke Mode

Shuttle ger tillgång till filen vyn via in-app köp. I den fria versionen finns det bara biblioteket. Dess utformning fälldes ut genom Immersive läge, vilket badar hela display i färgerna på spåren. Karaoke vänner Embedded kan visa texter och sjunga med.

Shuttle Music PlayerInstallera på Google Play

VLC: kan video

Den VideoLAN Client kan också spela upp videofiler. Även VLC skapar ett bibliotek. ändå kan du enkelt skanna filsystemet. men operationen är mycket mer komplicerat och inte så snyggt som fonograf, vilket gör det mindre roligt.

VLC för AndroidInstallera på Google Play

Svart spelare: inte så mörkt

The Black Spelaren har jag nästan lika omtyckt som fonograf. Han badar skärmen samt skytteln med Immersive läget helt i färg albumet. Dessutom kan du här snabbt söka efter texten till låten och lägg till det direkt i appen till sången. Presentationen av biblioteket hanteras och interagera med spellistan är ungefär lika enkelt som fonograf. Men det finns en brist på direkt tillgång till filsystemet, som chansen att vinna trasslat honom.

Black Player Music PlayerInstallera på Google Play

Vi har kompletterat listan feedback enlighet föråldrad spelare bort och definierar fonograf som vinnare. Gamla kommentarer kan relatera till passager som inte längre finns i texten.