Två månader med Honor 8: Min långtidstest

Jag använder Honor 8 nu för nästan två månader - det är den senaste high-end-enhet från den kinesiska tillverkaren. Det kom som en av smartphones med bästa pris-prestanda på marknaden. Och jag måste säga att jag är mycket nöjd med resultatet av smartphone på det hela taget. Det finns dock några nackdelar, som jag vill ta dig i min rapport till Honor 8 närmare.

  • Honor 8 i Test: snabbt, roligt, prisvärd
  • Vinn en av fem Honor 8!

Vad föredrar du som en back-up? Extern privat lagring moln eller på Internet?

Välj Externt minne eller internet moln.

VS
  • 2741 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Externer minne
  • 943 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Internet-Cloud

Attraktiv design, verkar det dock lite skör

Genom Honor 8 den kinesiska tillverkaren har skapat en mycket attraktiv smartphone. Men låt oss vara ärliga, absolut oberoende utformningen av anordningen är då ännu inte. Det inspirerades av de många designelement från andra tillverkare. Men detta är faktiskt gammal hatt - alla konkurrenter på marknaden för smartphones göra minst kan jag ärligt säga att smartphone är elegant .. Blandningen av metall och glas ger enheten en karaktär som Honor 7 från föregående år inte har haft. Enheten kan vara utmärkt handtag - det känns väldigt bekväm i handen.

Tyvärr har utformningen av anordningen också vissa nackdelar. Bortsett från det faktum att ljuset reflekteras överallt och telefonen fingeravtryck lockar som en magnet, den Honor 8 ser ganska bräcklig. Eftersom enheten har ytor av glas, bör du se upp för dig att släppa det. Repor förekommer också mycket snabbt - för mig, en liten spricka var i maskinen när jag hittade den på nattduksbordet.

AndroidPIT Honor 8 2651Hej repor! © AndroidPIT

Efter två månader har ett stort antal repor ackumuleras. Naturligtvis var jag ansvarig för det faktum att jag har ingen skyddskåpa eller en täckmantel för min smarttelefon används. Men jag tror att det skulle vara synd att använda en - om så bara av estetiska skäl.

Bra resultat, men du måste älska känslor UI

En av fördelarna med Honor smartphones - förutom deras pris - är att de kör helt smidigt. Honor är en av få tillverkare som äger processorer installerade (specifikt processorer HiSilicon varumärke som tillhör Huawei). I Honor 8 är en okta-core Kirin-950-processor är installerad, som har 4 GB RAM åt sidan.

En titt på de riktmärken är naturligt att enheten faller efter sina konkurrenter med Snapdragon-processor - såsom OnePlus 3 eller LG G5, men Honor 8 lämpar sig för alla situationer, även för komplexa spel.

  • Åtta Orsaker till Honor 8

I slutändan måste det sägas att den enda svaga punkten är användargränssnittet. Enligt min mening är själva ytan faktiskt inte dåligt. Hon har även många fördelar (t.ex. är verkligen praktiskt ögonskydd läge). Jag är och hur förblir ett lager Android fan. Jag gillar inte när man finner ingen App låda. Dessutom gillar jag också att det inte (och det är minst sagt) när apps är placerade direkt på startskärmen. För att avhjälpa denna situation, jag installerade bärraketen från Google. Egentligen är det synd att jag var tvungen att göra det alls. Det känns lite som om jag var tvungen att ändra klädseln färg i min nya bil omedelbart efter köpet.

En mycket effektiv fingeravtryckssensor

Han är nu ett måste på någon smartphone - och sedan en fingeravtryckssensor är också på Honor 8 igen. Jag omedelbart fattat tycke för sin snabbhet. Jämfört med Nexus 6P eller OnePlus 3 (dess främsta konkurrent), kan du omedelbart låsa upp Honor 8 med ett fingeravtryck. Prova en gång - kommer du att älska det! Det enda problemet jag har nu är att det ser ut som en nervös ryckning när jag försöker hitta fingeravtryckssensorn på baksidan av andra smartphones.

Eftersom Honor 8 jag leta efter i någon smartphone fingeravtryckssensor på baksidan

Honor hade också bra idé att göra fingeravtryckssensorn medan en knapp. Du kan konfigurera den så att den öppnar en app genom att helt enkelt knacka och annan app genom att dubbel avlyssning. Personligen har jag ställa in den så att den öppnar kameran och ficklampa funktion i omgångar. Enligt min mening, sparar mycket tid.

AndroidPIT Honor 8 2646Fingeravtryckssensorn är också en knapp. © AndroidPIT

Äran har fortfarande ett förinställt "Beauty mode"

Låt mig lite av kameran of Honor 8 Tell. Min kollega Jessica hade redan används i Huawei P9. Det fungerar bra, tyvärr, men för selfie förinställd som med många kinesiska smartphones "Beauty Mode". Resultatet är onaturliga bilder eftersom det här läget ändrar din hudfärg och även försökt att ta bort mörka kanter. Jag personligen inte gillar det, men min mamma har provat detta på min telefon och blev kär i det här läget. Om din favorit naturtrogna selfies, lyckligtvis finns det en möjlighet att eliminera "Beauty mode" innan du tar en bild.

  • Så de flesta föråldrade av Honor 8 kamera

Bortsett från "Beauty mode" Jag kan försäkra er att den dubbla kamera of Honor 8 är riktigt bra. Den fokuserar mycket snabbt och kan även hantera svagt ljus klara sig bra. Men se själv:

ära åtta provfoto nightEn fångade på natten med Honor 8 foto. © AndroidPIT

Notifications ibland problematiska

Eftersom jag är förtjust i sport, jag vill att mina idrotts apps skicka meddelanden, så jag är alltid sportnyheter aktuell. Tyvärr har vissa program körs kontinuerligt i bakgrunden. de är således tillsluten av det system för Honor 8 och startas om. Resultatet? Sådana program kan lägga några push-meddelanden. Sammanfattningsvis kan man säga här är att en bra idé på papper inte alltid kan vara en bra idé i praktiken.

slutsats

Den Honor 8 är en mycket bra smartphone som är lämplig för avancerade användare och nybörjare. Efter två månader med enheten jag mycket nöjd med Honor. 8 Jag tror att det är en mycket allvarlig konkurrent till OnePlus tredje Båda enheterna är utrustade med varandra på skärmstorlek och bildkvalitet i direkt konkurrens med respekt.

Vilket smartphone föredrar du?

Välja tre eller OnePlus Honor. 8

closeDu har valt odefinierad!
Vad skulle du välja dina vänner?
TeilenVS
  • 454 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.OnePlus 3
  • 556 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Honor 8

Vad tycker du om Honor 8? Kommer du bestämmer dig för denna smartphone?