Android Bil: Allt du veta om Google på vägen måste

Android Auto kommer att vara två år 2016 och ökar successivt fart. Samtidigt är Googles i bilen gränssnitt integreras med 40 fordons- och hi-fi tillverkare. Under CES 2016 Ford och Fiat Chrysler Group meddelade nu att gå även Googles allians. Här är en översikt över allt som är värt att veta om Android bil, dess funktioner och som tillverkarna som stöder den.

  • Android Car i vardagen: Ett besök på Volkswagen
  • De bästa systemen Android bil för din bil

Idag köpte en smartphone? Varför inte?

Välj 50 € saknas fortfarande. eller jag håller ..

VS
  • 435 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.50 € saknas fortfarande.
  • 365 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Ich överens.

Android Bil: Funktioner

Vad är Android Auto?

Android Auto är egentligen inte en fristående operativsystemet för infotainmentsystem i bilen. Det är det första en app för din Android smartphones och surfplattor, som du kan ladda dina från Google Play Store. Med hjälp av denna app och ett infotainment-system som också stöder Android Auto, är de viktigaste funktioner som navigering, musikuppspelning och naturligtvis telefon till digital skärm av bilarna överförs sedan.

Genom skärmen överföringen är att säkerställa, naturligtvis, att du inte längre vara beroende av din smartphone blicken när en åtgärd av smartphone måste vara igång. För att säkerställa kommunikation mellan smartphone och infotainmentsystem i bilen kräver Android Auto en kabelanslutning mellan Android och fordonet. Dessutom behöver apps som ska användas på Android bil, också utformas. Google ger utvecklare en SDK som hjälper att skräddarsy denna sina program. Det finns också typer av program som inte kan användas för Android Auto princip omfattar detta alla video apps som YouTube och Co.

Android autoInstallera på Google Play

Textinmatning och utmatning av röst

Applikationer som kräver textinmatning, detta inkluderar SMS, WhatsApp och Google Maps, styras av röst och tal. Naturligtvis är detta också en säkerhetsfunktion av Android bil eftersom föraren inte vill titta bort från vägen. Till exempel bör SMS eller WhatsApp meddelanden sedan läsas med rösten utgång och Ert svar på dessa meddelanden sedan in via röstigenkänning och slutligen skickas. Också för att ringa telefonnummer från adressboken, adressingångar för navigering eller spela musik är att fungera med rösten.

Android Auto app collageNaturligtvis Android Auto ger Googles tjänster i bilen. / © Google

Android Car i vardagen test:

Hur gör då nu Android bil i vardagen? Vi är i slutet av 2015 gick till Wolfsburg och fick prova en Golf GTE med en motsvarande i bilen systemet för dig på Volkswagen. Naturligtvis har vi Android Auto Test som hölls i form av en video för dig, för du kan titta på dig här:

Android Bil: Tillgänglighet

Vilka fordon stöder Android Auto? Detta är naturligtvis den stora frågan som alla börjar. Google har kunnat vinna totalt 40 ledande biltillverkare i tiden som vill att deras uppgradering i bilen system med Android Auto. Inklusive Hyundai, Opel, Volvo och hela Volkswagen Group med varumärkena Audi, Skoda, Seat och VW. Under CES meddelade 2016 Ford och Fiat Chrysler Group att det nu Android Auto kommer också att ingå i din egen i bilen system. Endast Toyota, världens största biltillverkare, vägrar Android Auto att integrera.

En fullständig förteckning över tillverkare som redan är integrerade, eller åtminstone inom en snar framtid Android bil i sina fordon, återfinns på den särskilda hemsida Google Android Auto.

Kan uppgraderas till Android bil?

Naturligtvis många bilister ställa frågan om de kan eftermontera Android bil även utan att behöva köpa en ny bil. Detta är definitivt! Kenwood och Pioneer sedan mitten av 2015 har de första bilradioapparater som stöder Android Auto. erbjuda vilka system de två tillverkare, kan du lära dig på sina produktsidor:

Kenwood bilradio med Android Bil:

  • Kenwood DDX9702S
  • Kenwood DDX9902S

Pioneer bilradio med Android Bil:

  • Pioneer AviX F70DAB
  • Pioneer AviX F77DAB
PIONEER AVH x8700b androidautoui musikAndroid Auto kan också eftermonteras, till exempel, med ett system av Pioneer. / © Pioneer