Samsung Galaxy S8 vs HTC U11: Vad flaggskepp är bättre?

Två high-end smartphones som Samsung Galaxy S8 och U11 att jämföra HTC varandra är, bör lyfta mer arbete än en redaktör ensam. I syfte att ge dig de viktigaste funktionerna i de två flaggskepp smartphones närmare, har vi beslutat att inte bara säga att vi hittar bättre. Istället delar idag två redaktörer som har testat två smartphones, sina erfarenheter med dig. I slutändan är det du som måste bestämma vilken du gillar bättre.

  • Samsung Galaxy S 8 i testet: Pretty, snabbare, smartare
  • HTC U11 i gransknings: Den första riktiga alternativ till Galaxy S8

Vad föredrar du som en back-up? Extern privat lagring moln eller på Internet?

Välj Externt minne eller internet moln.

VS
  • 2741 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Externer minne
  • 943 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Internet-Cloud

I denna kamp kommer jag att tala om funktionerna i Galaxy S8, som gör det bästa smartphone i 2017:e I det andra hörnet är min kollega Luis Ortega, som kommer att sätta dig nära varför den anser att HTC U11 till det bättre smartphone.

blackberry s8 vs HTC Hero u11Galaxy S8 vs HTC U11 / © AndroidPIT

Samsung Galaxy S8 vs HTC U11: Design och Display

Jag har lyckan att kunna nu använda Samsung Galaxy S8 i mer än två månader. Och hittills har jag inte sett en smartphone som kan konkurrera med modern design. Det passar så bra i handen som jag glömmer ofta att skärmen är full 5,8 inches tall. Smartphone är utrustad med så många funktioner för enhandsmanövrering som man nästan aldrig har driva den med båda händerna.

Jag tror att det är en synd att gömma en sådan vacker telefon med ett fall eller lock, särskilt fall av Samsung själva inte mycket trevligt. Jag använder telefonen så sätt den levereras. Även om smartphone i dessa två månaderna har varit i min ficka, i min ryggsäck och mitt bord, se glasögonen på baksidan och framsidan som ny, vilket jag naturligtvis välkomnar kraftigt. Dessutom har jag fångat en eller annan gång, regn och därmed oskyddade Galaxy S8. Men dessa omständigheter har inte skadat smartphone.

  • Samsung DeX & Gear 360: Nya tillbehör för Samsung Galaxy
AndroidPIT HTC U11 VS Samsung S8 4841Vänster, 5,5-tums HTC U11, höger 5,8-tums Galaxy liten S8. / © AndroidPIT

När det gäller visning, med sitt kristallklara uppfattning en bra balans mellan ljusstyrka och kontrast, realistiska och vid samma livfulla färger levererar Samsung här baserat på Edge-teknik ett bra resultat. Även om skärmen är stor och du så inte så lätt att få en hand på meddelandefältet, är det möjligt med en torka från höger till vänster för att öppna Edge bar och tillgång till olika genvägar. Dessa genvägar kan anpassas och kan anpassas till varje användare.

Galaxy S8 är längre än de flesta smartphones nuförtiden, eftersom det bygger på en ny skärm förhållande på 18,5: 9-apparater, i stället för den traditionella 16: 9. Denna funktion ökar användbarheten av smartphones och sätter en ny standard. Galaxy S8 kan visa denna display mer innehåll. Naturligtvis många apps har ännu inte anpassats till det nya formatet, men det är priset du betalar för framsteg.

Yttrande från Camila RinaldiIch stanna med Galaxy S8, ingen FrageStimmst du? 50,501,155 deltagare

HTC U11 kommer med en traditionell visningsformat därför som vi har blivit vana vid att alla för länge sedan. På Galaxy S8 vissa spel skärs något och det finns några grafiska buggar runt kanterna. Detta är inte fallet med HTC U11 kursen. YouTube-videor få ut det mesta av skärmen, från ett hörn till ett annat. En annan fördel är Adreno 540 GPU, som inte har några S8 användare. Den Qualcomm version av Galaxy S8, som är utrustad med en Adreno 540 GPU, tyvärr är endast tillgänglig i vissa länder som USA.

Den byggkvalitet är utmärkt och en känsla av att HTC ger sin blandning av glas och aluminium U11, är utmärkt. De blå modeller är särskilt attraktiva. De sprider en känsla av elegans.

Den bakre kamera som är omgiven av glas sticker ut något. Den utmärkta utförande gör detta fortfarande en känsla av trygghet.

Yttrande från Luis OrtegaDas Galaxy S8 kan vara vacker, men HTC U11 förkroppsligar allt sollteStimmst vara en smartphone för dig? 50,501,134 deltagare

Samsung Galaxy S8 vs HTC U11: Specialfunktioner

Som sagt, visning av Galaxy S8 erbjuder inte bara en stor visuell upplevelse, men också mycket användbara funktioner som Edge display. Så du har alltid snabb åtkomst till systeminställningar, men också till dina mest använda program och favoritkontakter. Till exempel kan smartphone bli betydligt enklare och bekvämare användning med en hand.

Funktionen av Edge-skärmar, som jag använder oftast är inställningen av enhetens prestanda, kan jag härmed röra sig snabbt genom de olika lägena. Här kan du välja mellan fyra olika lägen kan spara lite batteritid eller ställa in den för bästa prestanda för musik, video eller spel.

Det är nästan omöjligt att göra spelet Launcher som en speciell egenskap hos Galaxy S8 förbigås med tystnad. Du kommer förmodligen inte hitta en annan spelläge som är så komplett som denna. Oavsett hur trevligt det är att Google Play Spel har nu en inspelningsfunktion, här kan du inte låsa smartphone knapparna (till exempel hem-knappen), eller som kan påverka spelet andra funktioner.

Yttrande från Camila RinaldiDas visning av Galaxy S8 erbjuder inte bara en stor visuell upplevelse, men också mycket användbara funktioner som Edge DisplayStimmst du? 5,050,995 deltagare

Edge Sense är förmodligen det bästa innovation som vi har sett i 2017:e Den representerar en helt ny drift för smartphones. I min mening är denna innovation på höjden av uppfinningen av musen, vilket har ökat användbarheten av datorer massiv och numera är ett måste.

Hittills två åtgärder är möjliga med Edge Sense: en kort och en lång tryckning på hörnen av smartphone. Skjuter dig som din HTC U11, dina olika funktioner kan orsaka till exempel tillgång till program på kameran eller starta och stoppa en inspelning i kameran app. Dessa funktioner har stickat ganska enkelt, men det bästa är nog ändå att komma.

Utvecklare kan lägga till sina program, vilket skulle ge unika samspelet mellan hårdvara och mjukvara Edge Sense. Det kan vara till exempel i framtiden typiska volym rocker föråldrade.

Yttrande från Luis Ortega Edge Sense är den bästa innovation ni Jahres.Stimmst till? 50501060 Deltagarna

Samsung Galaxy S8 vs HTC U11: ljudkvalitet och funktioner

En av de funktioner som mest används av mig om Galaxy S8 är det ger ljud Bluetooth 5.0. Den extra funktionalitet kan jag ansluta två Bluetooth-högtalare samtidigt. Dessutom kan du välja olika utgångar för olika applikationer i programvaran.

  • Varför din nästa Smartphone Bluetooth bör ha 5

Så jag kan spela som Spotify via en högtalare och samma samtal som vanligt eller göra videosamtal, samtidigt som jag sitter hemma i soffan mysigt. Om mitt språklärare skickar min läxa som inte är musiken avbryts.

Med programvara funktioner har kommit som gör ljudkvaliteten för hörlurar anpassa sig. Det kan göra stor skillnad, beroende på kvaliteten på den ljudfil eller använda equalizer läge. Jag måste erkänna att ljudkvaliteten på AKG hörlurar skulle vara bättre om de skulle ge brusreducering eller passiv avskärmning.

AndroidPIT HTC U11 VS Samsung S8 4860Galaxy S8 har en jack, HTC U11 Använder Ljud via USB Type-C. / © AndroidPIT

Boom ljudet är otroligt. Ljudet av HTC U11 är ganska högt och tydligt både de interna högtalarna och hörlurarna, även om man använder adaptern. Det senare är viktigt eftersom U11 har inga fler uttag.

men ljudet från högtalarna är inte så högt som för enheter som har det på framsidan. Ljudet kommer från högtalaren ner, är inte riktigt lika stark, men det låter bättre än högtalarna i tävlingen.

Yttrande från Luis OrtegaUSB-C är ett bra substitut för 3.5mm Klinke.Stimmst du? 50,501,173 deltagare

HTC uSonic hörlurar erbjuder den bästa upplevelsen jag haft sådana in-ear hörlurar hittills. Ljudet är klart och full av detaljer. För att använda dem måste du först skapa den öronen arm åtgärder och justerar ljudet för att uppnå bästa resultat för dig speciellt en ljudprofil. Som saknar en konventionell jack, kanske redan utgör misslyckande för många potentiella köpare, USB-C hörlurar är för mig men ett bra substitut.

Samsung Galaxy S8 vs HTC U11: Camera

Kameran i Galaxy S8 är mycket konkurrenskraftig och anses nu vara den bästa smartphone kameror som du kan köpa. I goda ljusförhållanden kan du lita på automatisk utan problem - drömmen för varje användare. Autofokus svarar snabbt, kameran ger en bra vitbalans och håller uppmuntrande även i post tillbaka. Så du har mer utrymme i manuell redigering i program som Photoshop. Om du behöver ännu fler alternativ, Galaxy S8 erbjuder också en professionell läge, vilket också kan spara dina bilder i RAW-format.

Också på en molnig dag ger 12 megapixel objektiv med en bländare på f / 1,7 bra färg och kontrastvärden. Även i svagt ljus är stillbilder och video av hög kvalitet. Föreställningen är liknande den i förra årets Galaxy S7. Den främre kameran i Galaxy S8 ger goda resultat med realistiska färg. Kvaliteten kan också övertyga i vårt blindtest, många användare valde 8-megapixelkamera med f / 1,7 öppning Galaxy S8.

En titt på vårt galleri med bilder av Galaxy S8.

AndroidPIT HTC U11 VS Samsung S8 4851Galaxy S8 (till vänster), HTC U11 (höger) / © AndroidPIT

Kameran i HTC U11 är mycket bra. Hon uppnås även en imponerande bra betyg för DxOMark, en webbplats som fokuserar på analys av kameror. På grund av detta är jag redan på kärlek vid första ögonkastet i HTC U11, mycket som hände då i LG G4.

I min mening U11 bevis på att en lins kan ta bättre bilder än två. För mig är hela denna dubbla kamera story inget annat än en marknadsföring gimmick och behöver mycket mer tid att göra bra individuella sensorer fortfarande.

Jag kan också försäkra er om att det dynamiska omfånget av HTC U11 är en av de bästa jag har kommit så långt att se dig. Jag gillar färgåtergivning verkligen kombinerar kursen färger med lite ingripande av programvaran för att markera ännu mer information. Optisk bildstabilisering är praktiskt taget glasyren.

En titt på vårt galleri med bilder av HTC U11.

Samsung Galaxy S8 vs HTC U11: Säkerhet

Om du läser test av Galaxy S8 Du kanske undrar varför jag inte har talat, det första om placeringen av fingeravtryckssensor i denna jämförelse. Ja, förhindrar detta ibland användningen av kameran när du använder den ofta, eftersom du snabbt smutsiga glaset över kameran. Men detta bör inte vara en anledning att lämna Galaxy S8 till vänster. Samsung vet att detta inte är den bästa lösningen och erbjuder därför flera alternativ.

Iris skannrar och fingeravtryckssensor är säkra att använda snabbt och enkelt. Dessutom kan din Samsung använda ansiktsigenkänning som Upplåsning möjligheter. PIN-kod och lösenord fungerar alltid som en backup. Så du kan genomföra minst tre säkerhetsnivåer.

Förutom alla dessa möjligheter, fortsätter den sydkoreanska tillverkaren att erbjuda en rad säkerhets program på Knox. Således Samsung ger ett komplett säkerhetssystem till apparna säkrar allt från hårdvaran.

AndroidPIT HTC U11 VS Samsung S8 4848HTC U11 (till vänster), Galaxy S8 (höger) / © AndroidPIT

Även när HTC U11 flera alternativ tillgängliga för oss att skydda den från obehörig åtkomst. Fingeravtryckssensorn på framsidan och fungerar mycket snabbt. Även Smart Lock genomförs, vilket kan komma ihåg ett ansikte för att låsa upp. Funktionen fungerar på samma sätt som ett erkännande Galaxy S8, men resultatet kan inte hänga med.

I systeminställningar finns också blockera installerade program med ett lösenord ett alternativ i HTC.

Samsung Galaxy eller HTC S8 U11?

Om du letar efter en elegant smartphone som praktiska, exklusiva funktioner som Bluetooth 5.0, en visningsförhållande på 18,5: 9, och erbjuder en iris scanner och olika prestandalägen, är du helt rätt i Galaxy S8.

Smartphone är utrustad med en mycket snabb processor, Exynos 8895, i kombination med 4 GB RAM och garanterar en mycket bra prestanda. Detta är särskilt fallet eftersom Samsung har betydligt renar dess yta, Samsung Experience 8,1. Programvaran är packad med funktioner som, om du använder dem på rätt sätt, kan förlänga batteritiden på några timmar till hela dagar.

Inom två månader ingen prestandaförlust för en smartphone naturligtvis kännas. Jag har absolut ingenting att klaga på. Visst är det ena eller det andra programmet även kraschat eller fryst, men detta är ett undantag snarare än regel. Mellan dessa två enheter skulle jag alltid välja Galaxy S8, mycket tydlig.

AndroidPIT HTC U11 VS Samsung S8 4856Skillnaderna är fortfarande slående. / © AndroidPIT

HTC U11 får inte vridas så många huvuden som Galaxy S8, som redan övertygade några vid första anblicken, men det bara har sina fördelar. Det ger innovationer som digital musik produktion och känsla Edge och designen är inte riktigt lika spännande som den Galaxy S8.

men vi glömmer även estetik. HTC U11 är en praktisk och mycket välgjorda smartphone. Den använder den starkaste tillgängliga processor och tar emot under de kommande två åren uppdateringar. När det gäller hårdvara, det finns dock ett litet problem: batteriets livslängd. Detta problem har Galaxy S8 och andra high-end smartphones, men också.

Galaxy S8 har varit riktigt bra, men vill du ha en riktig smartphone i händerna, jag behöver dig välja HTC U11.

HTC U11 vs. Samsung Galaxy S8: Tekniska data i jämförelse

HTC U11 vs. Samsung Galaxy S 8: Specifikationer

HTC [email protected]dimensioner:vikt:Batterikapacitet:Skärmstorlek:Display Technology:skärmen:Främre kamera:Bakre kamera:Flash:Android:användargränssnitt:RAM:Internminne:Löstagbar lagring:chipset:Antal kärnor:. Max Frekvens:anslutning:
153.9 x 75.9 x 7.9 mm148.9 x 68.1 x 8 mm
169 g152 g
3000 mAh3000 mAh
5,5 inches5,8 inches
LCDAMOLED
2560 x 1440 bildpunkter (534 ppi)2960 x 1440 bildpunkter (568 ppi)
16 megapixlar8 megapixlar
12,2 megapixlar12 megapixlar
Dual-LEDDual-LED
7.1.1 - Nougat7,0 - Nougat
HTC SenseTouchWiz
4 GB4 GB
64 GB64 GB
microSDmicroSD
Qualcomm Snapdragon 835Exynos 8895 (Samsung Galaxy S 8)
Qualcomm Snapdragon 835 (Samsung Galaxy S8)
88
2,45 GHzIngen information
HSPA, LTE, NFC, Bluetooth 4.2HSPA, LTE, NFC, Bluetooth

Nu är det din tur:

Vilken gillar du bäst?

Välj Samsung Galaxy eller HTC S8 U11.

closeDu har valt odefinierad!
Vad skulle du välja dina vänner?
TeilenVS
  • 615 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Samsung Galaxy S8
  • 1223 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.HTC U11