Kantutjämning i Android: Hur din förbättrade grafiken i alla spel

Spelet går smidigt, men polygon kanterna Du har en otäck jaggies? Med hjälp av detta trick, är grafiken i Android spel mycket bättre!

Min nya favorit telefon - som du skulle ha velat?

Välj Sony Xperia eller LG XZ1 V30.

VS
  • 112 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Sony Xperia XZ1
  • 253 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.LG V30
AndroidPIT racing spel teaserBästa grafik i något spel: hur verkställer anti-aliasing i Android. / © AndroidPIT

Om din smartphone inte körs för varmt i spel och det kommer aldrig att stamning, då du fortfarande har kraftreserver. Dessa kan vara användbara för mer bildkvalitet investera.

I vårt test med HTC Desire 510 kom vi upp med idén, dess helt tillhanda av Spider-Man Unlimited processor Snapdragon varumärke 410 lite kittla och ber honom några extra beräkningsuppgifter. Och i synnerhet med den kommande 64-bitarsprocessorer, en full uppsättning av utrustning som kommer ut på marknaden som har tillräckligt med ström för följande tips.

  • Spider-Man Unlimited lanseras på Android
  • De bästa Android spel i korthet
  • 64-bitars smartphones till Android en överblick

I de avancerade utvecklare inställningarna finns en menypost kommer pixeldrabbade ögon ge njutning. Kraft 4x MSAA, den punkt av den flerprovkantutjämning i OpenGL ES 2,0 appar kallas påtvingad och få ett slut på de jaggies. Exempel?

kant utjämning android spidermanMed kantutjämning aktiverad (till höger), de jaggies reducerad vid objektkanterna. / © AndroidPIT

Men om spel kraschar eller stamma oftare, så ska du backa alternativet. Hur bra är det smart pixel ära, om det urartar till ett bildspel? Energiförbrukningen är vägen högre med ytterligare beräkningsarbetet. Annars har kul med den förvärvade bildkvalitet!