Topp 5 på forumet: WhatsApp, Launcher app idé och mer

Den här veckan var stor panik för många, eftersom hennes älskade WhatsApp Messenger köptes av Facebook. Naturligtvis har det också återspeglas i forumet så. Jag önskar er nu mycket kul med Top 5 på forumet.

Vad föredrar du som en back-up? Extern privat lagring moln eller på Internet?

Välj Externt minne eller internet moln.

VS
  • 2748 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Externer minne
  • 943 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Internet-Cloud
top5 forum© AndroidPIT

5:e kan flytta köpta appar?

Marcel var rädd att deras Google-konto var hackad och ville därför att röra sig med sina köpta appar till ett nytt konto. Eftersom detta inte är möjligt, var borta i tråden om orsaker, så att han kan använda sitt konto på.

4:e WhatsApp - alternativ sökt

Många är upprörda över att Facebook har köpt WhatsApp denna vecka och vill hitta en mängd olika skäl ett nytt Messenger. I denna tråd Inga Lena har börjat sökandet och nu bära alla olika tjänster tillsammans och det ska kunna hitta något för varje behov.

3. New Launcher för - bara vad?

Dieter är ute efter en ny launcher, eftersom GO Launcher inte köras vätska på honom. Hans krav är begränsade till optiska justeringar, till exempel ikoner, teckenstorlek, och han vill bestämma antalet skärmar själva. Vet du en bra bärraket som du kan rekommendera?

andra Enklare reaktionstestare

I vårt forum kan utvecklare presentera sin app. Lucas tog tillfället i akt och träffade hans reaktion testare nerven av forum användare. Hans app ger bra jämförelse potential, så sprang till smartphones!

först Facebook köper WhatsApp

I första hand, hur kan det vara annorlunda, har lyckats med avseende på WhatsApp förvärv av Facebook, tråden i Thomas. Förutom många förfärade inlägg, det finns vissa användare som inte bryr sig. Vad är din åsikt om ämnet? Kanske du utan också gör det helt kallt? Jag själv har använt mer WhatsApp i över ett år och därför inte ser mycket envis det.

Den populära café tråd: Bedrägeri på eBay Classifieds

För den här veckan var det bra igen, men det var också spännande nog. 😉
Glöm inte att testa vår nya kategori: https://www.androidpit.de/androidpit-forum-beta-test