Google Allo kommer som en stationär version, inklusive Google Assistant

Inte heller kan du använda Google Allo endast som en app på din smartphone eller surfplatta. Men framtiden för budbärare genom vilken Google Assistant är integrerat, även på datorer kommer att finnas tillgängliga.

  • Försökte: Det chattar med Google Allo
  • OK Google: Kommandon för röstsökning och kontroll

Min nya favorit telefon - som du skulle ha velat?

Välj Galaxy S8 eller iPhone. 8

VS
  • 676 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Galaxy S8
  • 349 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.iPhone 8

Google presenterade på Google I / O förra året 2016 med en ny Allo Messenger tidigare där assistenten till sökmotorn jätten har integrerats. Så du kan chatta med budbäraren med inte bara sina vänner, men får med Google Assistant ett slags personlig assistent a la Siri, Cortana och Alexa. Tyvärr finns det Google Allo tidigare endast tillgänglig som en app för iOS och Android, så att du inte har någon chans på den stationära datorn för att använda budbäraren. Tyngdpunkten ligger på hittills, eftersom Nick Fox i sin vice ordförande i kommunikations division på Google, har publicerat en skärmdump av en datorversionen av Google Allo.

Google Allo för skrivbordetTill exempel bör skrivbordsversionen av Google Allo ser ut. / © Google @RealNickFox

Även om du kan se i skärmdumpen att det är en stationär version av Google Allo, men det är oklart om eller till en webbapp en en eigenstängies program. Det är också fortfarande oklart hur Google hanterar de parallella fördelarna med Allo på smartphone och den stationära versionen. För närvarande kan du använda sin Allo konto endast på en enhet. Om du vill använda den på en annan enhet, måste du skapa ett nytt konto. Men att det är möjligt att använda en budbärare konto både på telefonen och parallellt på en stationär dator, show threema webben och WhatsApp Web. Det är mycket möjligt att Google kommer att använda en liknande metod för Allo på skrivbordet.

Fortfarande i tidig utveckling, men kommer till en stationär nära dig ... #GoogleAllo #SneakPeek pic.twitter.com/f7QNFH7IHO

- Nick Fox (@RealNickFox)24 Februari 2017

I sin Tweet Nick Fox uttryckligen understryker att detta är en tidig version av Google Allo för skrivbordet. Det kan därför ta lite tid med en slutlig release. men det är väl inom sfären av möjligheten att Google har gjort till årets utvecklarkonferens I / O Allo redo för skrivbordet och släpp sedan vid tidpunkten för allmänheten.

Har din Google faktiskt redan Allo och Google Assistant i dagligt bruk? Vill du en stationär version a la WhatsApp Web övertyga intensiv användning av Google Allo? Skicka oss dina åsikter i kommentarerna.