Daily Yoga (All-in-One) down version – Android Apps i testet

Yoga "on-the-go"? För finsmakare och öva yogi detta format är förståeligt orsakar rynka pannan. Contortions och meditation innan smartphone display? För att höja falska förväntningar, bör det sägas från början att denna app förmedlar idén om yoga som motion och kropps avkoppling.
Exakt hur detta fungerar, kan du läsa i denna översyn.

Avsnittet:

 • särdrag & nytta
 • skärm & drift
 • hastighet & stabilitet
 • pris /
 • slutlig dom

Idag köpte en smartphone? Varför inte?

Välj 50 € saknas fortfarande. eller jag håller ..

VS
 • 436 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.50 € saknas fortfarande.
 • 366 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Ich överens.

betyg

per

 • &# X2713; trevliga designen
 • &# X2713; förnuftig indelning i olika svårighetsgrader
 • &# X2713, beskrivande förklaringar genom filmer och skriftlig information

Contra

 • &# X2715; frekvent ad
 • &# X2715; krascher
 • &# X2715, finns endast på engelska
testas medAndroid-versionrotmodstestade versionnuvarande versionen
Samsung Galaxy Ace 24.1.2ingen4,206/01/50
Daily Yoga - Daglig YogaInstallera på Google Play

särdrag & nytta

Daglig yoga poserar menyområdet, ett antal sessioner och program. Varje övning visas i en video med mycket precisa ljud instruktioner och en text som beskriver innehållet igen och innebörden och syftet med visar återigen. Sessioner är övningsrutiner under olika prioriteringar, såsom "Yoga meditation för nybörjare" eller "Yoga för viktminskning" sammanfattas.
Dessa kan sorteras efter ett ämne filter.

Dagliga yoga sessionerMånga plug-ins för yogaövningar / © AndroidPIT

Innan du börjar, men jag behöver dig sessioner som anges i undermenyn som plug-ins från Google Play Store. Så du kan också få tillgång till offline och använda video. Den yogaprogram är över dagar eller veckor distribuerade övningar samordnas. Till exempel "Body Building i Yogalates" behandlas dagligen med en annan muskel område som ska definieras, och även fortfarande innehåller stretching och andningsövningar.

daglig yogaYoga program för rutin / © AndroidPIT

Utbildningsplanen kan prenumerera genom genväg till personliga data som lagras på telefonens kalender. Förväg kan få information om det exakta innehållet, svårighetsgraden och varaktigheten av daglig träning. En video förhandsvisning finns också. Vem minns inte hur en viss övning är, det kan hittas i pose biblioteket. Här hämtat alla videoklipp sessioner och program återigen visas i stillbilder som också kan filtrera efter ämne.

daglig yoga videoYogaposer och sekvenser som video / © AndroidPIT

En iögonfallande inslag i programmet är en omsorgsfullt utvecklat samhälle där Exchange-användare och få vänner, men kan också ge motivation på rankinglistan. För dem som gillar att lyssna på musik under yoga, det är en början repertoar av sex titlar som hjälper dig att slappna av.

skärm & drift

Appen är utformad så användarvänligt att du kan starta omedelbart utan något krångel med yogaövningar och ostört följa sin plan. De instruktionsfilmer kan visas för bättre visning i helskärmsläge. Genom att trycka på volymknapparna, kan en regulator för ljudinstruktioner och musik tas fram under den.

hastighet & stabilitet

Under testperioden filmerna spelades utan problem. Tyvärr hängde appen upp från tid till annan, för att försöka att kallas upp, skriftlig beskrivning av videon.

pris /

Appen är gratis i Google Play Store tillgänglig, men du bör vara medveten om att en eller annan plug-ins är avgiftsbelagda. Regelbundet en påminns om möjligheten att köpa eller måste klicka bort en reklam fönster som visas när en övning video stoppas eller bara visas efter att ha lämnat eller uppsägning av motion serien. Detta påverkar inte utövandet floden, men irriterande när drift.
Vem betalar en avgift kan antingen vy för en månad eller ett år Pro versioner av sessioner och program. Dessutom får du också alla Deluxe musik Packs och regelbunden uppdatering av innehåll.

slutlig dom

Daily Yoga (All-in-One) riktar sig till användare som är främst intresserade av de gymnastiska element, stretching och avslappning, eftersom många av de program som handlar om Gewichsabnahme eller så för att få kroppen i form. För dem erbjuder appen en bra introduktion utan Pro-versionen. Operationen är enkel, så att du kan koncentrera dig på det väsentliga. Innehållet Övningen visas i detalj med uppgifter, video och ljudmaterial. Naturligtvis är detta inte att ta hand om en ordentlig yoga kommer att ersättas, men den vård som går in i appen är att bedöma definitivt mycket positivt.
Tyvärr finns det ett avdrag på grund av krascher och eftersom appen är endast tillgänglig på engelska ännu.

Daily Yoga - Daglig YogaInstallera på Google Play