Tips och tricks för LG G2

Med dess ultra kompakt hölje (för en 5,2-tums modell) och en stark batteri, är den G2 LG den hemliga stjärnan av de avancerade smartphones. Jag använder enheten för flera veckor och har samlat några tips och tricks för dig här.

  • Erfarenheterna av LG G2: En personlig uthållighetstest
  • Android 5.1.1 Lollipop förbereda uppdatering för LG G2

Vad föredrar du som en back-up? Extern privat lagring moln eller på Internet?

Välj Externt minne eller internet moln.

VS
  • 2751 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Externer minne
  • 945 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Internet-Cloud

Justera Touch Keys

G2 har inga fysiska knappar på framsidan, det styrs via Android typiska mjukvaruknappar (Back, Hem, Meny sammanhang), som dyker upp systemet i botten av skärmen. Och LG ger möjlighet att ändra sin sekvens och eventuellt en fjärde knappen (Quick Memo eller statusfältet för att dra ner) display. Konstruktionen kan också förändras.

lg g2 skärmdump touchknapparDen här menyn kan nås via "Inställningar - Display - Front touchknappar", / © LG / AndroidPIT

Inaktivera QSlide

QSlide kallade LG program som ligger i form av en pop-up-fönster på startskärmen. Men varför behöver vi en popup på en 5,2-tums skärm? Vad är vettigt på ett skrivbordssystem, blockering på smartphone en fullständig bild och är helt värdelös i mina ögon.

lg g2 skärm QSlide 3Genväg QSlide förbrukar en hel del utrymme i statusfältet. Med hjälp av inställningarna i fältet Snabbstart ... / © LG / AndroidPIT

Tyvärr LG bortkastade en stor del av panelen Notifications (Notification Låda) för en bred remsa av genvägar på QSlide appar. Här värdefullt utrymme slösas, vilket kan vara mycket bättre för inkommande e-post och andra meddelanden. Och LG gör att användaren inte bara för att kasta denna QSlide lista från statusfältet.

lg g2 skärmdump QSlide 2...sätter du kryssar i rutan för QSlide switch och avaktiverar sedan värdelös linjen. Efter att det finns tillräckligt med utrymme för väder och kommande födelsedagar. / © LG / AndroidPIT

Först måste du QSlide knappen i Quick Launch i den övre delen av statusfältet för att aktivera (bara dra till höger i baren utanför och på Redigera, sedan markera rutan vid QSlide). motsvarande knapp visas nu i verktygsfältet Snabbstart och du kan QSlide med en fingertopp bort.

Anpassa mapp på startskärmen

Du tycker inte om den färgstarka användargränssnitt som LG inne på Android-systemet, men faktum är att det är få tillverkare erbjuder så många anpassningsalternativ. Storleken av ikoner mappen kan till exempel ställa in var som helst på startskärmen, desto större du drar en mapp, desto fler länkar visas (och kan naturligtvis direkt enhet). Länkar som inte är omedelbart synliga, fortfarande uppnås snabbt eftersom du kan bläddra i mappfönstret. För att öka mapp, måste du peka på den och sedan dra den blå rutan så stor som den passar just bara längre.

lg g2 skärmdump mapp 1Mappar kan vara större eller mindre enligt önskan inom ett rutnät. / © LG / AndroidPIT

ersätta ikoner på startskärmen

Sätten att anpassa enskilda app ikoner på startskärmen, är mycket mer omfattande. När du trycker på en ikon för mer, en liten violet brush som visas under några sekunder. det dags att flytta igen och du mark som påminner inte utan en målare palett i en redigeringsmenyn. Du kan släppa loss och byta ikoner större eller lika med mixtra egen själv här. Oavsett om det ser bättre ut än den befintliga är att sätta tid där. Jag gillar särskilt skalan.

lg g2 skärmdump ikoner 1Ikoner kan ersättas med dina egna bilder. Om du tar den verkliga bilden, är startskärmen ordentligt kryddade. / © LG / AndroidPIT

Multitasking à la OS X - även om det bara simulerade

Den här funktionen är väldigt bekant för mig som Mac-användare med en multi-touch styrplatta. Om du promenera med tre fingrar från höger till vänster på skärmen är det aktiva programmet lagras och förpassas till bakgrunden, samma gest i motsatt riktning för dem framåt igen. Sammanlagt tre applikationer kan samtidigt tryckas tillbaka och animeringen påminner om övergången mellan stationära datorer, Mac OS - bara att det tar fyra fingrar på Apple.

lg g2 skärmdump multitasking 1I inställningsmenyn kan du aktivera denna känga gest. Apparna visas som flikar helskärmsläge. / © LG / AndroidPIT

avinstallera appar direkt från huvudmenyn

Apple påminner också möjligheten att avinstallera program direkt från huvudmenyn. När du måste G2, bara växeln upp till höger i huvudmenyn, knacka sedan en liten rött kors bredvid ikonerna, med vilken man kan kasta appen för att fixera enheten visas. För de flesta androider som fungerar bara via inställningsmenyn.

lg g2 skärmdump appar avinstallera enI likhet med Apple: Appar kan avinstalleras direkt från App låda. / © LG / AndroidPIT

Så dessa var mina favoriter, men det finns naturligtvis många fler tips och tricks för G2. Om du har några fler, de bara skriver i kommentarerna.