Favorit app: händelseflödet Calendar Widget

I favorit app serien visar vi program som vi särskilt framgångsrika eller hitta ovanliga eller de som vi använder bara väldigt ofta. Idag: Event Flow Calendar widget som ger din agenda direkt till Android startskärmen.

Idag köpte en smartphone? Varför inte?

Välj 50 € saknas fortfarande. eller jag håller ..

VS
  • 436 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.50 € saknas fortfarande.
  • 367 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Ich överens.
händelseflödet kalender widget Google Play Store teaser© Synkroniserad Synapse

Vad är händelseflödet Calendar Widget?

Som namnet antyder, är på väg att se en kalender widget för startskärmen. Användaren har valet av två widgets: Agenda eller månadsvy. Jag föredrar dagordningen, eftersom jag har så alla mina möten med tanke och kan ge mig en översikt av händelserna under de kommande tre månaderna.

händelseflödet agenda kalender widgetAgenda widget. / © AndroidPIT

Hur händelseflödet Kalender Widget?

Inrättandet av widgets är extremt lätt: Det lägger till startskärmen, gör några justeringar och det är på startskärmen. Om detta 3x3 widget är för liten eller stor, kan fortfarande justera storleken manuellt genom att hålla widgeten.

På tal Anpassa: I alternativen kan du avreagera på ditt humör. Sålunda kan t ex som vädret widget för att lägga till, och som är missnöjd med utseendet på händelseflödet Kalender widget har valet mellan flera teman, men också kan anpassas.

händelseflödeskalender widgeten alternativNågra av de många alternativ. / © AndroidPIT

Vad är så coolt?

Händelseflödet Kalender widgetar inte bara ser jävligt bra och är ett blickfång på alla Android startskärmen, erbjuder det också många alternativ och är också i grundversionen också gratis. Avancerade funktioner kan köpas via in-app köp. Sedan finns det andra alternativ och personalisering alternativ.

Händelseflödet Calendar WidgetInstallera på Google Play