Dessa lyckliga deltagare tar på Asus ZenFone fyra delar händelse

Denna fredag ​​20 oktober vår Zenfone 4-workshop kommer att hållas i samarbete med Asus. Totalt 32 deltagare kommer till vår Zenfone-4 händelse och delas lika mellan Zenfone 4 selfie Pro, Zenfone 4 Zenfone Max och fjärde I den här artikeln visar vi dig som deltar allt och hade med vilka bilder annonseras det är. Vi visar också var dina rester och händelsetaggen på driften vad deltagarna kommer att uppleva allt.

  • Asus ZenFone 4 selfie Pro i Hands-on: smartphone, smartphone i hand ...

Asus ut igen i Tyskland och presenterade för några veckor sedan den nya Zenfone fyra familj bestående av Zenfone 4, den Zenfone 4 Max och Zenfone 4 selfie Pro. Var och en av de enskilda Zenfones är konstruerad för en specifik målgrupp: Max måste övertyga med överlägsna batteriprestanda, gör selfie Pro med fantastisk själv eller gruppbilder för wow effekter och Zenfone 4 är att skjuta med dubbla huvudkamera stora bilder. Intresset för Zenfone 4-serien var mycket stort och även bilderna som lämnats var stor. Nedan kan du titta övertyga dig själv om de inlämnade bilderna.

AnnikaJuliusZenFoneWorkshopKonstnärligt iscensatt. / © AndroidPITDanielaTommyZenFoneWorkshopFyrlingar och en läcker biff. / © AndroidPIT

Naturligtvis, här kan vi inte alla 32 vinnande bilder visar, eftersom det skulle gå utanför ramen för artikeln. Men i vår Facebook-galleriet kan du titta på er alla igen.

  • Applikations bilder av alla 32 deltagare i Asus ZenFone 4 workshops

Vad deltagarna erfarenhet under workshopen och Zenfone-4 Challenge allt i Berlin kan du på fredag ​​20 oktober följa bor i våra sociala medier. Här är de kanaler som vi kommer att rapportera på verkstaden:

  • AndroidPIT @Instagram
  • AndroidPIT @Facebook
  • AndroidPIT @ Twitter
  • AndroidPIT @ Google +

Dagen kommer att åtföljas av hashtaggen ZenFone4AndroidPIT och här hittar du oss av deltagarna och bidrag.

Om du skulle ha någon tid på fredag, är det inte ett problem, eftersom nästa vecka kommer vi att tjäna dig på AndroidPIT en sammanfattning och uppföljning rapporterar till.