Android 4.3 Jelly Bean: Dessa är alla innovationer

Igår Google har avtäcktes officiellt Android 4.3. Och även om att hålla de uppenbara förändringar i gränser, inte har gjort en hel del under huven. Jag har listat alla de nya funktionerna för dig.

Vad föredrar du som en back-up? Extern privat lagring moln eller på Internet?

Välj Externt minne eller internet moln.

VS
  • 2754 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Externer minne
  • 946 StimmenOoops! Något gick fel. bör uppdatera helfen.Internet-Cloud
android gelé böna© Google / AndroidPIT

Jag har redan rapporterat tidigare om några innovationer, som en förhandsversion av Android 4.3 kommer till Internet. Men på den tiden var inte alla funktioner kända, så jag nu rik en fullständig lista över alla förändringar efter.

Audio

Android 4.3 har stöd för virtuellt surroundljud. Tekniken kommer från Fraunhofer Institute och är tillgänglig för enheter som är utrustade med stereohögtalare. Dessa inkluderar den nya Nexus 7 och Nexus 10

Telefon - ringa tangenter med automatisk komplettering

Google har knappsatsen done Komplettera automatiskt på Android 4.3. Detta tyder på dig från kontakter och telefonnummer. Som standard är funktionen inaktiverad, men de kan slås på i telefonens inställningar.

Tangentbord och andra inmatningsmetoder

Algoritmen för detektering av tangenttryckningar på tangentbordet på skärmen har förbättrats. Detta bör arbeta mer exakt tangentbordet. Dessutom har fördröjningen för gamepad knappar och joysticks sänkts.

lokalisera trådlösa

Även Wi-Fi är avstängd till din Android-enhet skannar i bakgrunden för närliggande nätverk bestämma din position. Men i de avancerade inställningarna, bör stängas av denna funktion.

android trådlösa inställningarÄven med WiFi Android 4.3 kommer att söka efter nätverk. / © AndroidPIT

Bluetooth

Android 4.3 lägger till stöd för den nya Bluetooth-standarden Bluetooth Smart (Bluetooth Low Energy) och Bluetooth AVRCP 1.3. Med den senare kan dina kompatibla ljud- och videoutrustning fjärrstyra och till exempel låta den låt som spelas på din smartphone display på skärmen på din bilradio.

grafiskt

Följande två nya funktioner är särskilt intressant för spelare: Android 4,3 stöder det grafiska gränssnittet OpenGL ES 3,0. Detta särskilt imponerande visuella effekter möjliggörs i spel. Och med hjälp av "Wireless Display" skärm innehåll kan ses från den nya Nexus 7 och Nexus 10 på en TV.

android 43 OpenGL 02Realistisk grafik med OpenGL ES 3,0. / © Google

Bundna profiler för användarkonton

Med Android 4.2, Stöd för flera användarkonton introduceras på tabletter. Google bygger med Android 4.3 på detta och ger med begränsade profiler möjlighet att begränsa åtkomsten till appar och innehåll.

Android43RestrictedProfilesBundna profiler på den nya Nexus 7. / © Google

andra

Dessa var de viktigaste nya funktionerna i Android 4.3 men Google har också gjort en hel del förbättringar på andra ställen:

  • Google har den första installationen av dina smartphones / tabletter förenklad
  • Användaren omkopplaren på låsskärmen har accelererat
  • Daydream för foton har lagts till en navigationsfunktion
  • Stöd för nya (RTL) språk
  • Handikapp appar kommer att listas separat
  • Stöd för Emoji tangentbord
  • System Font "Roboto" gjordes magrare
nexus collageNexus-enheter får Android uppdateringar alltid först. / © Google / AndroidPIT

Fabriks Bilder av Android 4.3 finns redan tillgängliga för Nexus 4, Nexus 7 har Nexus 10 och Galaxy Nexus på Googles utvecklar platser för att hämta och distribuera OTA uppdatering redan börjat. Inom några veckor alla ovanstående Nexus-enheter bör få uppdateringen automatiskt.

källa:Android