ZTE Kis Plus i gransknings: 99 euro Surprise

Med Kis Plus ZTE har en Android smartphone i det område som du får i Tyskland redan för låga 99 euro med Congstar. Den första tanken i en mid-range enhet kommer sannolikt att vara många, "Det här är bra inte bra." Vi kan inte bekräfta, men det.

Smart telefon meddelande: "Det finns inte tillräckligt med minne" Vet du att även 50503570 deltagare?

ZTE Kis Plus i gransknings: 99 euro Surprise

Naturligtvis kan ZTE Kis Plus inte konkurrera med de nuvarande high-end enheter som Nexus 4 eller Galaxy S3, men det finns också människor som bara vill ha en fungerande smartphone som de surfar ibland på Internet, E- post emot och deras sociala nätverk kan besöka. I detta avseende har ZTE Kis Plus en hel del att erbjuda och inte kosta tid "en Hunni".

Hårdvarudesign och bearbetning

Tekniska data för ZTE Kis Plus

 • 800-megahertz CPU från Qualcomm
 • 512 megabyte RAM
 • 512 megabyte internt minne
 • mikro-SD-kortplats
 • 3,5-tums skärm (upplösning 320 x 480 pixlar)
 • 3-megapixelkamera
 • wifi
 • GPS
 • Bluetooth
 • 1400 mAh batteri
 • Android 2.3.6

Den Kis Plus känns inte som en "billig telefon". Tvärtom, även om det verkar värdefullt och fast. Plasthöljet känns som om det vore gummerad, vilket bidrar till att smartphone är mycket bra i handen. Strömbrytaren (överst) och volym rocker (till vänster) ger heller inga skäl för kritik: De är bra att känna och göra en stabil intryck. Ovanför skärmen till höger hittar du LED en anmälan under displayen, de fyra haptiska styrknappar (Android 2.3). Tyvärr är dessa inte belysta i svagt ljus för att famla något här i mörkret och har mycket noga ha i åtanke vilken nyckel vistelseort är så att du kan möta dem. Allt som allt är jag mycket positivt överraskad av designprocessen, inte mycket lågt pris inte inser det på Kis Plus.

ZTE Kis Plus i gransknings: 99 euro Surprise ZTE Kis Plus i gransknings: 99 euro Surprise

ZTE Kis Plus i gransknings: 99 euro Surprise ZTE Kis Plus i gransknings: 99 euro Surprise

prestanda

Enligt min erfarenhet, kör Android version 2.3 princip vätska med 1 GHz CPU och 512 megabyte RAM-minne. Därför är det inte förvåna mig att även Kis Plus sätter en anständig prestanda på dagen, även om det bara har en 800-megahertz processor. Särskilt mycket för mig positivt att det fanns knappast några galgar eller långa pauser i testet, eftersom jag vet att det från mycket kraftfullare Motorola Razr HD. Android 2.3 är just krävande när det gäller hårdvara, och så finns det i utförandet av Kish också ingenting att klaga Plus. Naturligtvis kan du tala om att enheten inte körs så smidigt som nuvarande high-end Androids som webbläsaren, men du måste inte förvänta sig från en 100 euro enhet. Prestandan hos Kis Plus är mycket tillfredsställande med tanke på priset.

programvara

Med en äldre 2,3 version av Android, som dock bara garanteras på enheter som har en svagare hårdvara bra prestanda körs på Kis Plus. Liksom Kis Plus med Android skulle plåga omkring 4,0, jag vill inte veta. Naturligtvis skulle varje Android fläkt föredrar den senaste versionen av Googles mobila operativsystem, men Android 2.3 på Kis Plus fungerar bra och smidigt.

ZTE Kis Plus i gransknings: 99 euro Surprise ZTE Kis Plus i gransknings: 99 euro Surprise
Genväg i anmälan bar och konstruktionsändringar ZTE

ZTE har visuellt förnyade användargränssnittet något som är en smaksak. Andra funktioner inkluderar en snabb tillgång till viktiga funktioner i meddelandefältet, en integrerad filhanterare och en något modifierad kamera app. Mycket bra jag gillar TouchPal tangentbord som har olika layouter (QWERTY, kompakt och mobiltelefon). Ord kan skrivas på detta tangentbord och dra och det fungerar mycket bra.

ZTE Kis Plus i gransknings: 99 euro Surprise ZTE Kis Plus i gransknings: 99 euro Surprise ZTE Kis Plus i gransknings: 99 euro Surprise
TouchPal Tangentbord - användbar tangentbordet på skärmen

kamera

Kameran, jag är lika förvånad som bearbetningen av de 99 euro Phones. Att megapixlar är inte allt, är välkänd, men jag hade förväntat mig att kameran Kis Plus ger mycket värre bilder. Du kan vara ganska imponerande, förutsatt bra belysning. Kameran i Galaxy S2, de naturligtvis inte kommit en lång zoom, men det var inte att vänta. Också inspelningar på mycket kort avstånd är inte bara möjligt, de är allt annat än ful.

Här är ett exempel på tre bilder (fler bilder i högre upplösning finns i vår Google+ Gallery):

ZTE Kis Plus i gransknings: 99 euro Surprise

ZTE Kis Plus i gransknings: 99 euro Surprise

ZTE Kis Plus i gransknings: 99 euro Surprise

display

Displayen erbjuder inte bara med sina 320 x 480 pixlar på en 3,5 tums fest för ögat, vilket inte är förvånande i detta låg upplösning. Det ser lite urtvättat, skrivandet och presentationen verkar lite kornig och färgerna tenderar att vara lite blek.

ZTE Kis Plus i gransknings: 99 euro Surprise

ZTE Kis Plus i gransknings: 99 euro Surprise

internt minne

Jag är medveten om att du har någonstans spara om en fullfjädrad smartphone kommer att kosta mindre än 100 euro, men ZTE har gjort detta i min mening i fel ände. Den Kis Plus är allt som allt en riktigt trevlig enhet, men med en ganska stor nackdel: Den interna minne för program, är knappt 150 megabyte i storlek och det är förbaskat lite. Här måste man tänka på exakt vilken app för att installera, alltid trevligt att appar som stöder det, kommer att flyttas till micoSD kortet och kommer fortfarande klagar över kronisk brist på utrymme.

batteriets livslängd

Batteriet i Kis Plus har en kapacitet von1400 mAh. Det låter som mycket lite ström, men i verkligheten, föreslår telefonen inte dåligt. En 800-megahertz CPU och en display med en låg upplösning kräver inte stannar också lika mycket energi som en multi-core med HD-skärm. I testet hade jag inga problem att få en enda laddning under hela dagen.

slutsats

Bra utförande, snygg design, användbar prestanda, ganska bra kamera och en tillfredsställande batteritid: att tillfredsställa vitt på smartphone när det låga priset i åtanke har vi en hel del. Faktiskt, ZTE Kis Plus, som kostar bara 99 euro, en riktigt bra smartphone. Den som vill använda inte bara "grundläggande", men också många andra program, dock inte kommer att ha kul med enheten. Det interna minnet är alldeles för liten, här var definitivt falska ekonomier.

Foto: mm / AndroidPIT