Internminne: .thumbnails

Kan någon berätta för mig en gång förklara mycket dum. fick information om att Sony Xperia Z1 Compact


Ta bort (Mellanslag ->) Androidforums. com / trådar / guide-stop-jätte-miniatyr-filer-being-sparade-on-your-SDCard-by-the-gallery.693521 /
På denna sida är hur det ska fungera. Även är på engelska och inte längre att av alla de senaste objekt men bättre än ingenting. Jag har inte provat det ännu eftersom jag vill först göra en säkerhetskopia av min mobiltelefon. MFG Anrolfi :)


ok jag ser samma tider


WhatsApp skapar dessa filer
Åtminstone att jag märkte när jag skickade en bild i WhatsApp att den nyskapade miniatyr fil


Inte WhatsApp skapar fil (er) men Androidfunktion, som ansvarar för att välja ut bilderna. Oavsett om det kallas nu från WhatsApp, Hangouts eller någon annanstans.


Hej!

Jag har samma problem som Walt. Mapp (.thumbnails) bort och återskapas. Filerna är inte återinvesteras, men säger både systemet och FileCommander att jag inte har mer ledigt minne än tidigare. :(

Någon som vet fenomenet?

hälsningar
Kay


Du måste hålla titta där minnet går till spillo. Om det inte vore miniatyrer, är det någon annanstans. Verktyg för det finns tillräckligt .... t.ex. Diskanvändningsanalysator eller SD analys i ES Explorer.


Innan du tar bort bra 2GB visades i FileCommander för .thumbnails. Använt minne 8,5 GB. När du har raderat fortfarande 8,5 GB ledigt utrymme. .thumbnails är nu 0 byte. I övrigt har ingenting förändrats. Den näst största katalog är Android 1.5 GB, men detta har inte förändrats.

I FileCommander kan sortera alla mappar efter storlek.

Tillägg: reboot har fört någonting.

Tillägg 2: Jag ser bara att det i jag skapade katalogen nu .thumbnails ännu en gång en fil med namnet .thumbdata3 -..... med 766 MB skapades (tidigare fanns det två filer, var och en med mer än 1 GB). Så ganska lösningen fungerar inte.

hälsningar
Kay