24 skydd efter Återställa din smartphone med ett aktivt Google-konto?

Hej!

Jag köpte Huawei Y6II från en kompis. Tyvärr har han ändrat lösenordet, och jag återställer telefonen. Detta har jag fångat ett lås. Mobiltelefonen levereras från fabriken med Android 5.1.

Nu är det i gamla internetartiklar som 5.1 ett lås 72 timmar låtsas. Detta var verkligen reduceras till 24 timmar senare tid. anses nu vara den nya versioner av Android, eller för 5,1?

Jag har väntat nu 24 timmar, men är rädd att telefonen för att återställa detta i slutet av 72 timmar :(

Vad är läget med Android 5.1?

Tack på förhand.


Tips för att kringgå förbudet inte kommer att få dig här.


Hello Fe Se,

Jag tog mig friheten att din tråd titel justera något. Välj en meningsfull tråd titel i framtiden.

Dessutom har jag flyttat gäng gånger i lämpliga områden.

Till din fråga: Jag har ett intryck av att du verwechelst något här. När de återvänder smartphone kommer att låsas och du måste i förväg etablerade Google-konto för att återinträda. Ergo du behöver du får från din kompis data väl. Om du sedan har låser smartphone kan du ta bort Google-kontot i inställningarna, då finns det ingen barriär mer efter återställningen.

24 barriären hänvisar till fel ingång enheten stift, etc. Om detta anges felaktigt för många gånger, är smartphone 24 blockerade. Först efter ytterligare tester kan ske.


Bastian Siewers

24 barriären hänvisar till fel ingång enheten stift, etc. Om detta anges felaktigt för många gånger, är smartphone 24 blockerade. Först efter ytterligare tester kan ske.

Nej, 24-spärra påverkar väntetiden efter att ha bytt lösenord för Google genom att återställa enheten för att få en tid som mot en tjuv att ta bort, till exempel data från distans.


Säga, om det gamla lösenordet är känt? Jag kan ärligt nich ganska följa hela. När jag återställa telefonen, jag frågade om den senaste Google-konto, inte under den gamla lösenord för enheten, som sedan ändå inte längre in. Eller jag står på slangen? : D


Ja, det handlar om Google-kontot. Här kanske bättre förklarade:
https://www.droidwiki.org/wiki/Device_Protection

Och sade att det 72 timmar verkar nu vara bara 24 timmar, har jag nu varit ett par gånger läsa.

Det går inte och jag kommer inte ens försöka ;).


Intressant, tack för länken, som faktiskt inte känd för mig.