Betalning via mobiltelefonräkning

Hej!
Jag ville köpa i Google Play Store appen ne men tyvärr jag inte har ett Google Play och var på väg att fråga varför
om jag kan betala via SIM-kortet. För när jag ville köpa ne appen mig stå där "Aktivera redovisning av O2" då får jag uppe och nere var ett fel som inte kan aktiveras. Jag gjorde det en gång försökt över mobildata för att se om det går då. Men detta alternativ var borta och när jag gick tillbaka över WLAN nätet detta inte var tillgänglig. Smarttelefonen är inte grootet!


Så vitt jag vet, måste du göra det via den mobila data som alltid har varit ... så att han kan intyga trådlös i-som felaktiga ;)
Sběr bara en gång kort googla och du hittar som alla erstend:
https://support.google.com/googleplay/answer/2651410?hl=de
Här är att det nu är frågan, har du kontantkort eller ett kontrakt?


På något sätt jag inte ser det här alternativet Mobile Data! Kan bero på dålig mottagning?


Hej ManuGun,

Välkommen till vårt forum :)

Jag har dina frågestunder bifogas detta tematiskt lämplig tråd ;)


Vanligtvis alternativ för avtalskunder av de fyra stora och nu tre är alltid närvarande. Annars kan du helt enkelt blockera kontanter från Play Store för att ta bort och sedan försöka igen.

bild


Hi Dustin M.

Jag har exakt samma problem som du! Har du redan nu hittat en lösning?


Hej alla,
nu har följande problem:

Och även om jag är kund hos T-Mobile kontrakt och sedan hade en Galaxy S5 fått för att dra ihop sig. Hittills har också så min telefonräkning i PlayStore lön.
Nu har jag Galaxy S6 och detta kommer från men o2. Jag har redan installerat firmware för T-Mobile, men jag kan inte betala min räkning i PlayStore fortfarande. Har bort och tömde cache från PlayStore data. Men hittills utan framgång.

Vad skulle nu ha en möjlig lösning?

Grüßle


Hej Kai, hade jag exakt samma problem! Jag kunde inte verkligen lösa, men jag kan betala via O2 igen. Jag har skapat i Gmail-appen i menyinställningarna ett nytt konto och kunde välja mellan betalningsalternativ. Nu har jag Play Store, men alltid växla fram och tillbaka, men en annan lösning som jag inte har hittat. Lycka till!


Hej Mad,

Tack för ditt snabba svar.
Hmm så jag måste förmodligen att sälja S6 .. ge mig ja .. kommer netto ingenting med en annan ny Gmail Acc kör runt bara till affären för att använda. I det nya året sedan stoppa galgen S7 xDDD

Grüßle


Du kan hålla ditt gamla Gmail-konto ännu :) Jag har också både på S5.
LG