Samsung Galaxy S6 – bara problem på Android 7 / Galaxy S6 Edge

Hi!

Jag ville inte att öppna en ny tråd för varje Macke nu, så jag ta det lite tillsammans. Tyvärr kunde jag inte hitta om dessa frågor, så det egen tråd.

Problem 1:
Sedan Android 7 kan den tyska tangentbordet ingen engelska auto korrigera mer. Innan du har skrivit något på engelska och han visste ändå att det är engelska.
dock är mycket värre att jag bara inte kan hitta den engelska QWERTY-tangentbord mer. All bara QWERTY. Bortsett från det faktum att all min egen ordlista är borta det gör att skriva allt otroligt besvärligt. Finns det en lösning?

Problem 2:
Jag använder natten för att ladda en annan Samsung laddaren från min tablett. Jag har alltid gjort. Men eftersom uppdateringen han hör på 50-60% lätt att lasta. Jag stiger upp på morgonen och min telefon är 55% laddat. Om jag koppla ur den och sedan sprang åter uttrycka det börjar igen.

Problem 3:
I galleriet, fotoalbum har slutat namn. Du har bara den sista bilden i det står som en omslagsbilden och ner hur många bilder är det. Jag måste öppna ett fotoalbum och sedan se vilken det är. Tyvärr, men vem tänker på oss som något?

Problem 4:
Mindre Android-systemet, men är relaterat till. Jag har Extreme väckarklocka app och oftast bara behöver trycka på en sidoknappen på snooze det. Detta är nu inte längre eftersom skärmen är svart och jag måste slå på den första. Det är irriterande när det är fortfarande sover: D

Jag vet att det är delvis stora klagar små saker, men jag bara inte förstår hur kan vara så många saker uppenbarligen försämrats.
Jag hoppas att någon kan hjälpa mig.
LG
Pascal