Samsung Galaxy S4 mini – batteri S4 mini inte laddas

Hallå
När jag sätta i batteriet på min S4 mini helt uträtta sina behov, det händer ibland att det är omöjligt att hämta den. Måste då ladda S4 mini från min syster igen något innan jag kan hänga på tenn gruvan igen. Vad kan vara fel?


Vad menar du exakt tack? Du har batteriet i enheten för din syster göra, eller vad?

(P.S. Du är inte slumpmässigt relaterade till Walter Röhrl?)


bör du ladda ur batteriet helt icke-eh


Om så är fallet, är det inte kommer att debitera mitt batteri i enheten. I apparaten enligt min syster inga problem, trots att de hade samma problem även med sin enhet och sedan genutz gruvan att ladda.
P.S. Jag är inte verwannt med Walter Röhrl (åtminstone ego vet inte)


@ Christian L. hände just ibland, när ingen eluttag är inom räckhåll


Eftersom jag är ledsen stumped, men enheten är inte så gammal, lyssnar på hela vägen till en garanti!


Hello.
Jag har också en Samsung Galaxy S4 mini och har samma problem. För mig är det sedan tar en halvtimme tills jag fick 1% batteri och kan slå på den igen och det blev mer och mer från igår till idag, laddar den 8 timmar och jag har fortfarande ingen procent batteri jag kan slå på den. är falll en garanti.? har det att göra med telefonen eller bara batteriet påverkas vet att någon? LG


Man bör inte tömma batteriet till 0%?
Notera när re-laddning från exempelvis 25% återstående batteritid snabbare konsumtion efter full laddning än när jag går ner till 0% och då endast starta!
LG


Detta beror på laddningskretsar som upptäcker batteriet inte längre (djupurladdning), har vi oroliga för sådana fall 15 € laddare med extra batteri på Ebay. problemet är således löst ... Samsung S2