S4 är inte i hämtningen eller återställningsläge

Moin folks, jag hoppas att detta kommer att hjälpa mig:
Jag måste ansöka om år lagrade MOBILE PHONES min dotter. Jag har tidigare haft en GT-I9000 som jag fick 11 (Kitkat 4.4.4) installeras efter många försök CyanogenMod. Jag föreslår mig nu för ett par dagar runt med att installera S4 GT-I9505 antingen Lollipop eller åtminstone Kitkat. Orsak: Jag gillar inte Google.
Tyvärr, jag kan inte starta nedladdningen läget telefonen. Trots den tangentsekvensen alltid startar normalt.
Mer eller mindre av en slump såg jag att när jag slår på telefonen (som jag faktiskt aldrig göra) visas bara en kort stund ett felmeddelande vänstra hörnet av skärmen, som är mycket liten, dock, och jag har följande med en hel del ansträngning och vissa experiment kunna dechiffrera:
I rött: kernel inte se ......... .. driva (den fjärde ordet är helt oläslig)
I gult: Ställ garanti bitars kärna
Först när jag börjar med en jigg hålla telefonen, jag får hämta läge.
Faktum är att min dotter troligen har spelat med CyanogenMod installations en ny version, men har berättat något om det. Kan ovannämnda felet troligen relaterade till det? Dessutom är det inte möjligt att återställningsläge.
Och här slutligen telefondata (Ingen branding):
Modellnummer GT-I9505
Android version 4.4.2
Base version I9505XXUGNG8
Kernel version 3.4.0-CyanogenMod g2ab6e0f
CyanogenMod version 11.0 InstallerXNPQ090
Bygga datum cm_jfltexx användar debug 4.4.2 KOT49H

Jag säger, någonsin tack för era ansträngningar, Wolfgang


Hej Wolfgang Goebel,

välkomna här i forumet (*)

Jag har flyttat din tråd gånger i rätt område.

Det är bäst om du börjar från noll och Oden flashst den StockRom.


Så om du kommer med jiggen kit i hämtningsläget, skulle jag bara gånger blinkar en Stoxkfirmware om du har några nu vilka problem eller fel att eliminera just om detta. Då skulle jag börja igen och spela en Customrom. Vad jag bara inte förstår, du kitkat eller Lollipop, men som en Google? Jag förstår vissa inte riktigt så och när du gör något som Google, varför använda en enhet som är baserad på Android, som just har kommit från Google. Jag menar helt klart att du kan utelämna Google Apps för CM, men jag gjorde helt idiotiskt att hitta det också spela mål var inte där, uppenbarligen kan du använda som ett alternativ launcher, är för mig, men helt dum och opraktisk ...

Hälsningar


Hej Ludy,

När hjärtlig tack för ditt svar.:)

Även om jag är en uttalad fiende till Google har försökt detta program för att ta reda på vilken är den ursprungliga Stockrom. Men jag är inte säker på vad som var på leverans ca 2 år sedan. Måste man kanske ha ett tips?

Tack igen och ha en trevlig kväll .....

Wolfgang


Hej Niklas,

Tack för ditt svar. Jag använder telefonen så det bör vara faktiskt (för mig): Som en telefon, bärbar dator, kontakter och mer nyligen för Whatsapp. Inget annat. Därför behöver jag inte vill att Google. Tillräckligt för mig redan på datorn, använd det utan bara startsidan och hoppas att ingenting - som utlovat - att vidarebefordra till Google.

Trevlig kväll, Wolfgang


Vad var Rom Auslieferungszusgand på enheten eller, spelar ingen roll, huvudsaken är att det är en StockRom. Jag ser gånger bara om jag har något för dig just nu.

Här eftersom du har en Stockrom ;-)

http://www.android-hilfe.de/original-firmwares-fuer-samsung-galaxy-s4-i9505/684300-i9505-stock-rom-22-04-2015-i9505xxuhod7-5-0-1-dbt. HTML

Hälsningar


@Niklas platsen är perfekt för honom.
Jag var precis som förkortas lite.
http://www.sammobile.com/firmwares/download/46570/I9505XXUHOD7_I9505OXAHOD7_DBT/
Efter registreringen kan du ladda ner dem och blixtrade med Odin.
Efter det, inrätta ett Google-konto.


Tack, att jag kunde ha kommit sig :-D


Hej!

Tack för din feedback. Tyvärr hålla mig barnbarn, barn, fru och hund från att få att sysselsätta mig direkt med dina förslag. Kommer inte komma före söndag sen eftermiddag till sedan anmäla sig men omedelbart.
Men vad jag har märkt i mina experiment: När Odin har förmodligen in på grund programfönstret var när jag satt ner till datorn. Tyvärr kan jag Loggboken Windoofs men inte inser det var "rengöring" raderas. I ett annat experiment, bröt jag Oden efter ca 3 timmar. Itself eftersom ansökan hängde (Task Manager visade alltid 5964 K vid 0-% av kapaciteten). Kommer att se tiden i Loggboken kanske jag hittar det ens en antydan.
Vad är fortfarande irriterar mig (fel) meddelande på telefonen. Som en gammal EDVler indikation i rött = fel, gul = varning betyder.
Hur som helst, i morgon ska jag kommer att titta på allt igen i fred och följ förslagen.
Du återigen tacka dig och ha en trevlig helg :-)
Wolfgang


Läs dig en innan. Ibland finns det små saker som du inte kan ignorera. ZB. Med administratörsbehörighet Odin sikt använda originaldatakabel eller som Odin version?
Lycka till.


Hej Rocky, som du säger vad jag har använt Oden 3.10.6, men också ha 03:07 på datorn. Vilket är rätt eller bättre?


Efter kort googling hittade 3.0.7.


Jag vet inte hur jag kan göra det i tid, men skulle eventuellt också förberett mig förklara för dig stöd när blinkar.

Hälsningar


Hjälp Jag antar liknande. Logga in mig när jag startar det. : D Wenn s är passar mycket bra, om inte ....


Hej Niklas,
började telefon utan USB felsökning, fullt batteri, packas upp Stockrom i ODINs katalog 1x och få följande: I9505XXUHOD7_I9505OXAHOD7_I9505XXUHOD7_HOME.tar.md5.
Stäng av telefonen nu och börja med JIG stick ny för nedladdningsläge. OK?


Jag är fortfarande på väg, men det är viktigt att du tidigare göra en helt torka i återställningsläge och sedan gå till nedladdningsläge. Sedan finns det viktigt att du i Oden sätter plockar rätt, eller du har ett problem. Vad du måste klicka just därför jag inte kan berätta på språng, men det finns instruktioner på Internet. Om du är rädd, måste vänta tills jag är på datorn ;-)

Hälsningar


Men jag TRAU' mig, händer det också att på telefonen. Men som jag skrev, jag är inte i nedladdningsläge fortfarande i återställningsläge, det vill säga 3-knappkombination fungerar inte. Så ingen Torka möjligt.
I Oden standard markeringen inte har ändrats.
Hälsningar


Om du har en silikonskal på det, göra dem från. Då det är svårt att starta. Du måste hålla de tre nycklar för några sekunder. Dessutom skriver att du kan börja använda käppen nedladdningsläge.
Vad händer i telefonen?


Hej Rocky,
Följande är borta: Blixten processen som sådan verkar borta, har telefonen startas. Odin AHT rapporterade i grönt PASS, inga felmeddelanden i loggen (ODIN är fortfarande öppen). Men felmeddelande visas på telefonen i en klar bakgrund fält:

processen
com.andriod.phone
stoppades

Det kan bara "OK" bekräftas. Detta meddelande kommer igen, skärmen förblir mörk, med undantag för:
Statusindikator längst upp till höger: WLAN-ikonen, nätverksstyrkeindikator och batteri Lasezustand i% och batteriikon
ses något mörkt. Ta bort telefon och tur: samma procedere som ovan.

Om du har en silikonskal på det, göra dem från: Nej, varken silikonfodral det fortfarande skyddsfilm.

Ja, N U R med jiggen hålla jag får hämta läge och bara där. med antingen volym eller nedåt + de andra två jag kommer att vara i ett av lägena.

hälsningar Wolfgang


Detta innebär att din Android börjar nu.
Nu skulle du behöva återhämtning finns cache och wipen i Advanced, Dalvik cache.
behålla makten tills den stängs.
Nu den andra kortkommandot för återhämtning. Det måste gå.