Samsung Galaxy S4 – Felsökning efter en firmware uppdatering

Hej Andreas,

välkommen hit i S4 forum (*)

Jag har bifogas din tråd som nämns av Erwin tråd.


Jag lägger här igen mitt problem: http://www.androidpit.de/forum/654189/samsung-galaxy-s4-sperrbildschirm-option-nach-lollipop-update#2481334

Ledtråden att en gång om låsning metod "torka" att göra, har dessvärre fört ingenting. alternativet "ytterligare information" fortfarande jag inte ser.

Varför det någonsin visas skillnader trots samma version? För jag har skärm finns på Internet till version 5.0.1 (vilket är vad jag gjorde också), där detta alternativ är tillgängligt.


Tips för batteriet att ta bort min för några lämnade mig med den störande hjälpte widgets på låsskärmen har försvunnit
tack

måste revidera mig dum väder annonsen med fel temperatur är tillbaka på min låsskärmen.
Jag ger upp


Jag har nu läst något om eller är det verkligen ingen lösning på problemet med vädret display?:'(


Nej det är vara riktigt galet att
Även med ytterligare inställningar ingenting går


För dem som inte bryr sig för hela S Health app har jag hittat en lösning: att stänga av S Health app och starta om enheten. Då displayen är borta på låsskärmen.


Om du har aktiverat personligt meddelande, inaktivera, för mig fungerade det. (Baserat på den ytterligare information)


Hej!

Som jag skrev i titeln, vänder min Galaxy S4 I9505, efter uppdatering till Android 5.0.1, ibland bara sig från. Exakt ser det ut så här. Så skärmen är avstängd. Om jag trycker på hemknappen kommer displayen inte att slå på. Det är fortfarande svart. Tryck även efter upprepas. Plötsligt det vibrerar och det visar på igen. Några dagar kan alltså då vara lugn igen. Tills detta problem uppstår plötsligt igen. Är detta beteende någon av er?

tack


Hej Android_75,

Jag har din tråd bifogas gånger till den befintliga tråden.


Har du åtgärdat problemet utan grader igen Kitkat ner?
Jag har samma problem. På YouTube finns det inga problem på Facebook eller andra webbplatser fastnat videor. Sound fortsätter men ingen bild.
Kan någon hjälpa mig ???


Hej,

eftersom Lollipop uppdatering på min GT-I9505 verkar något inte håller med min dataanslutning. Jag hoppas att jag kan förklara det ganska förståeligt ...
Jag har gjort inställningarna så att Wi-Fi-anslutningar är avstängda när enheten går in i viloläge. Eftersom jag har bytt Mobile Data mina S4 förändringar i viloläge dvs. från Wi-Fi till mobildata. Nu är det så att ändå under vilken synes ingen data överförs. Om jag till exempel, mellan skärmen slås på för att se om anmälningar har tagits emot på nya WhatsApp meddelanden eller e-post mig kommer inte att synas ofta. Efter att jag sedan upplåst och vänta några sekunder, spin på en gång tiotals meddelanden på en gång en, som om data tas emot endast i det ögonblicket. Med mobildata allt fungerar bra i sig själv och min anslutning inte stryps. SMS kommer vägen när som helst, sömn eller inte. Det verkar som om min S4 något lite för mycket för att glida in i djup sömn läge ... Under KitKat det definitivt inte var sådär.
Är det ett känt problem och kan fixa det? Jag vill inte behöva ständigt låsa upp enheten helt för att se om det var så att nya meddelanden eller.

Jag tar tillbaka allt, med Lollipop har haft något att göra ingenting (Silly) Hade efter uppdateringen bara några apps tillstånd att "bakgrundsdata" tillbaka, bland annat tjänsten "Google-tjänster", Eftersom jag kommer att göra det möjligt att köra igen.


5 dagar sedan har jag en ny Lollipop installerat på min Galaxy S4. Nu måste tyvärr finna att hemma har jag eftersom ingen tillförlitlig internetuppkoppling mer, även om WLAN - är symbol.
Det finns inga meddelanden på, inga nyheter Whatsapp etc.
Jag hjälper mig genom att vrida ner WLAN och använda mobildata för en kort tid. Nu olevererade brev och meddelanden anländer.
Sedan vänder jag på Wi-Fi igen förrän sedan efter ca 1 timme igen allt börjar från scratch ... ingen internet .....
Det retar mig så mycket och förbrukar min budget jag tilldelas 500 MB för mobil dataöverföring (am Lidl-mobil).
Jag använder O2 nätverk för min SmartFone, anställda i O2 butiken inte vet detta problem och kan därför inte hjälpa mig.
Jag är nästan benägen att återställa min SmartFone till fabriksinställningar så att jag kan använda Android 4.2.2 igen, så jag hade inga problem.
Kan någon ge en ledtråd vad du kan göra?
Tack,
Anne


Anne K.

Jag är nästan benägen att återställa min SmartFone till fabriksinställningar så att jag kan använda Android 4.2.2 igen, så jag hade inga problem.

Så du kommer inte att återgå till en äldre version av Android. Android 5.0 är nu standardinställning. Om inget hjälper, är en fabriksåterställning, men ett möjligt svar. men måste säkras innan alla filer som du behöver.

5 dagar sedan har jag en ny Lollipop installerat på min Galaxy S4. Nu måste tyvärr finna att hemma har jag eftersom ingen tillförlitlig internetuppkoppling mer, även om WLAN - är symbol.

Ofta är routern att skylla. Starta enkla gånger igen.


Eller ta bort anslutningen i telefonen och ta bort s4 i routern.
Både omstart och anslut.


titta i stora uppdateringen tråd från S4

https://www.androidpit.de/forum/557703/samsung-galaxy-s4-der-grosse-s4-software-update-thread-fragen-antworten-diskussionen


Hello Anne K.,

välkomna här i forumet (*)

Jag har din tråd bifogas här med detta.


Min trådlös och Bluetooth är eftersom uptade inte fabriksåterställning inte har hjälpt


Hej!

har i9505 min fru sedan den senaste uppdateringen, problemet att Back och alternativtangenten fungerar inte längre.
Fabriksinställning förde ingen förändring, aktuell fil laddas och installeras, tog ingen förändring.
Det fungerar bara när den näst sista versionen att installera. Men när du har installerat den senaste uppdateringen igen samma problem.
Någon som vet nen råd.


Jag kan tyvärr bara samma problem som min "tidigare talare" har bekräftat. Efter dagens uppdatering på S4, problemet uppstod auf.Bin relativt lekman i Gebiet.Zurücksetzung till fabriksinställningarna, naturligtvis, gjorde ingenting.
Instruktioner för att återgå till den tidigare versionen av Android i vanlig tysk, det vill säga utan användning av engelska ordförråd, skulle jag vara mycket tacksam.


hi,
rapportera fel på Samsung. Jag gjorde och efter Samsung ringde mig idag fick jag veta att detta problem ännu inte är känd och bör ske oftare har uppdaterat kommer då att följa upp.
Är bara två alternativ, men är beroende av garantin.
Samsung sade att om jag göra garantin ogiltig med Odin vad installera. Vad är nu är exakt sak, jag vet inte.
Mine garanterar inte mer och därför jag installerade Cyanogen. Med gamla versionen Även om alla går men jag har de ständiga budskap irriterade för uppdateringen och detta kan inte förhindras, enligt Samsung.
Hoppas jag kan hjälpa dig något