Samsung Galaxy S 8 – Foton i ordning

Hej,

Jag hoppas att jag lägga den här tråden i rätt forum.
Jag köpte en Galaxy S 8 för några dagar sedan. När du ställer in enheten är WhatsApp foton hämtas automatiskt. Hittills har jag hade säkrat detta tillägg till Google Foto. Men när jag aktiverade det här alternativet i S8, alla bilder var Reiter "i dag" verkar som om jag hade skjutit bilder idag. På min Nexus och PC, men ordern är rätt stilla.
Då jag kopierade enheten till fabriksinställningarna och filerna igen för hand från Nexus till S8. Tyvärr utan framgång ...

Har du idéer om hur jag kan lösa problemet?
Och det är möjligt att visa endast de som härrör från kamerabilderna när (... ingen aning om hur man ska beskriva det) klicka på ikonen bilden längst ner till höger på kameran app? Med mig här också WhatsApp bilder visas. I mina tidigare enheter var det annorlunda.

Bästa hälsningar,
Filippinerna


Hej

Min gissning:
Bilderna av Whatsapp innehåller EXIF-data från den faktiska inspelningstiden. Tidsstämpeln är där bilden har kopierats till enheten från tiden.
sålunda "tänker" Din S8 var bilden togs på dagen och visar det under dig "i dag" på.
Det är ett program med vilket man kan modifiera EXIF-data eller skapa.
EXIF Date Changer. men är lite mühseelig.

Och problemet i kameran app.
Först trodde jag, och många andra, att detta är ett programfel. Det är nog inte så, eftersom det hittills har fastställts av en uppdatering. Även med min S7 är det så att när jag klickar ner på miniatyr är inte bara kamerabilder visas.

Jag hoppas att jag kan hjälpa dig något.

hälsning


Tack för svaret.
Synd att miniatyr display inte kan ställa ...

Till bilder: Jag kollade just igen och du har rätt. Bilderna innehåller inte EXIF-data. Men var detta också fallet med min Nexus. En del av WhatsApp bilder har jag faktiskt kopierats från föregångaren till Nexus. Bilderna var dock ordentligt sorterade (tydligen efter ändringsdatum).
Har du någon aning om hur jag skulle klara det på S8 utan nachzutragen EXIF-data för hand?

Bästa hälsningar,
Philipp


På Nexus bilderna kommer att ha haft en annan tidsstämpel. Beroende på när du får bilden.
Varje håller det aktuella datumet.
Med kopia AIF S8 alla bilder har en ny tidsstämpel.
Utan att ändra EXIF-data på beställning efter datum inte kommer att vara möjligt.


Filinformationen är alla identiska (bortsett från dagen skapande). Skulle Google foton men sortera bilder av detta, skulle jag ha redan haft problem när du flyttar från min S3 på Nexus 6P. På den tiden var bilderna men sorterade på rätt sätt. Kopieringsmetoden var liknande för både "parader" samma.


Du kan åtminstone testas i några bilder, EXIF ​​dataändring och se hur de ska visas. En annan idé jag tyvärr inte.