Samsung Galaxy Note 4 – ingen taligenkänning

Hej,

Min fru och jag har nästan samma smartphone - Jag har en Samsung S4 (9505), min fru en Samsung S4 (9500).
Båda har Android version 5.0.1.

För mig är taligenkännings (mikrofon ikon i e-post, WhatsApp, etc.) lätt av en mikrofon visas på tangentbordet under verktygsikonen. Denna symbol visas inte med min fru.

I båda smarta telefoner, innebär taligenkänning är "O. K. Google",

Den enda skillnaden jag har funnit att / Min enhet / språk och input / för tangentbord och inmatningsmetoder, punkt Google röstinmatning förefaller mig under Eintellungen - denna punkt finns inte tillgängligt för min fru.

Jag letade efter mig arm och ett ben, och det har ännu inte lyckats taligenkänning för e-post och WhatsApp att aktivera min fru.

Kan någon hjälpa mig på hopp ??

hälsningar
Felix


Jag ska tider på Google tangentbord, därför att du hade på tangentbordet Sök:

inställningar -> .... -> Språk och inmatning -> Google Keyboard -> Inställningar, där punkten "Knapp för röststyrning" Aktivera.


Hej!

där jag inte kan hitta Google tangentbord, bara Samsung tangentbord som inte tillåter inställningar ...


I Samsung tangentbord kan du fortfarande kvar på mellanslagstangenten för att välja olika funktioner. Finns det då mikrofonen på plats?
Vid behov kan du bara försöka gånger, till Swype tangentbord (Trial är gratis) installera.


Exakt mikrofonen saknas från min fru, för mig är det existerar ...


Felix

Hej!

där jag inte kan hitta Google tangentbord, bara Samsung tangentbord som inte tillåter inställningar ...

Då Samsung tangentbord utan måste ställas in någonstans annorlunda att inga inställningar finns jag tror inte att man kan också, till exempel, språken, etc. Ställ ...

Tyvärr, inte Samsung.

Edit: Hab grad sett en video till vänster om mellanslagstangenten finns en inställning nyckel, där det finns "förlängas"Möjligen där.

Återigen Edit: Titta här, om allt var okej https://www.androidpit.de/forum/464717/samsung-galaxy-s3-micro-symbol-bei-der-tastatur-ist-weg


Även om jag använder Swype men i inställningarna är fortfarande Samsung tangentbord listas med mig. Du skriver, där du kan göra några justeringar. I mina olika konfigurationer är möjliga, bland annat "smart Typing textigenkänning on / off. Så skulle jag ibland kasta ner tangentbordet och installera om den eller prova ett annat tangentbord.