Samsung – eget teckensnitt

Hallå

Jag vill installera en egen ttf typsnitt på min Samsung GTi9505. Det finns appen HiFont som kan generera APK med dina egna typsnitt för Samsung-enheter. Detta fungerar perfekt, men jag ser inte behörigheterna Detta genererade APK en ... Så jag ville bara skapa en anpassad app som ger teckensnittet.

Men jag kunde inte på den officiella Samsung Developer sida kvar på AndroidPit eller med hjälp av Google en guide eller ett exempel på hur man skriver ett typsnitt applikation för Samsung-enheter.

Var kan jag hitta ett exempel eller en guide för en Samsung Font? Eller finns det en app som HiFont, men inte kräver några onödiga behörigheter?

Hälsningar och tack på förhand, Aaron


Jag har hittat ingenting kvar. Finns det ett bibliotek eller något?

LG


Hej!

Vänligen inte driva (Smug)

Du anger müsstes infogar sedan signaturen i lämplig väg av APP systemrättigheter.


Som det står app beskrivning för många Samsung telefoner utan rot. Och om du säger, det finns en APK genereras sedan kika ut där.

Endast på detta sätt förresten: Det kommer att finnas en sådan app knappast en handledning för att utveckla, kan det på sin höjd vara någonstans så genereras APK. Jag tror att ingenting av tutorials, jag föredrar kodavsnitt, uttalanden / förklaringar och exempelprojekt men inte en steg för steg tutorial.


Tack för svaren

Jag kommer även att titta på mig den genererade APK. :)

LG