Absolute Beginners fråga – Installation av ett lager Android på alla enheter möjligt?

Hej. Jag har en nybörjare fråga:

Fram till nu hade jag som ny androidversionen i form av CyanogenMod för ivrig modders en anordning har tillhandahållit. Jo jag köpte en tablett, T1 10 som levereras med Android 4.4.4 Huawei MediaPad. Tyvärr är Huawei inte en bra anhängare när det gäller nya versioner av Android.
Kan enkelt installera en aktuell lager Android på en tablett eller du faktiskt i alla fall problem förväntas. På stationära och bärbara datorer kan jag installera Linux eller Windows utan den behöver en version som är anpassad till hårdvaran.

Tack för alla svar!


Hej!

Nej du kan inte. I Windows / Linux ja du behöver drivrutiner för hårdvara.


Hej Matthias,

Välkommen till vårt forum :)

Jag har flyttat din tråd gånger i lämplig till enheten område.

Observera att trådarna avlägsnas vanligtvis i enlighet med inte en meningsfull titel med oss ​​reglerna. Därför ber jag dig, din tråd titel inom de närmaste 24 timmarna, men något meningsfullt att göra det senaste på din nästa besök (klicka detta ändamål 'Redigera' strax under ditt första inlägg på, då kan du återigen överst titeln justera)

Tack :)


Och så förarna är i den specifika androidversionen för respektive enheter i kärnan eller någon annanstans genomförts, kommer du? Hmm, irriterande. Då har jag hoppas att några modders förbarma, tror jag, Huawei kan jag vänta tills St. Nimmerlein ...


http://www.lollipopupdate.xyz/tag/huawei-mediapad-t1-10-to-5-0-lollipop

På egen risk!


Ja, jag har redan sett. Sidan är under olika titlar. Om du vill hämta ROM du landar på illavarslande hämta webbplatser där du först ska fylla i en enkät så tror jag, som bara någon vill distribuera sina trojaner och skadlig kod, tyvärr. Har nu först skrev till stöd för Huawei, dör hoppet sista ja.

Ändå, tack för era insatser!


och du kan uppnå vad?


te var sista gången på 2015/11/26 online eftersom du kommer förmodligen inte svara bekommen.Vote för nära!


Hej Frk!

Varför gå på? Denna tråd kan faktiskt vara ganska fortfarande intressant för andra användare. ;)


...är sant igen, jag var förhastat :)