LG G2 – kameralins (smort och knaster)

Jag har min LG G2 (D802) i ca 3 veckor i början inte var en produktion fel på mig, men eftersom senaste dagarna min kamera glas ganska suddig och kliade, tror jag fortfarande, men att det kan vara en typ av film med en baksmälla kniv, jag kunde nix lösa sådana eller med en fingernagel.

Gör din egen lilla bit av oro, som det gäller kvaliteten på bilderna eftersom de ser mycket som rörelseoskärpa, även när andra kamera apps.


Hej DoM! Nic

Nu vad exakt din fråga? Om du fortfarande kan byta telefon?
Suddig och skrapat låter lite eget fel ... Jag tror att eftersom du inte kommer att få långt. Men fråga kostar ingenting!

lycka till :).


Din fråga saknas :)
Men som det har beskrivits ☝ låter som enskild skada ansvar! Om du fångat nio generös kund återförsäljare han tar det möjligen. Back otherwise'll be om på LG!


Med problemet är du inte ensam. På safirglas är en bländfri och fingeravtryck beständig beläggning. Det är (för en del eller alla G2 s?) Ganska repad. I min hand köpte LG G2 (vars historia jag vet inte) bilderna var alla med Blur.
Du har tre alternativ:
1.Handy retur / utbyte / garanti
2. Kameramodulen ut (semester), för närvarande t.ex. under nr 271 592 003 188 Finns på ebay.
3. Ta bort skiktet. Detta är enkelt med ett lämpligt slipmedel; Jag rekommenderar Bref Henkel eftersom det är rester fritt borttagning. Jag gjorde det och tror inte att bristen på antireflexskikt är märkbar i bilderna.
lg
Fritz


Tack för din stora svar !!!! Jag har nu mer än ett år, en G4 ;) Här måste jag säga att den här gången ingen Beinträchigungen är. Förhoppningsvis min tråd hjälper andra väl fortsätta med återkoppling !!! (*)