LG G2 – mikrofon fungerar inte .. använda högtalarläge?

Som ämnesnamn redan förtydligar, gör min mikrofon för samtal, några dagar dock inte fortsätter högtalarläge, på rätt sätt. Min motståndare förstår mig fortfarande, men mycket tyst, till slut nästan inte alls. Min G2 är inte förankrad, särskilt nu även återställa flera gånger, men utan framgång. Det förefaller mig extremt ologiskt att mikrofonen inte fungerar för samtal, högtalarläge, dock utan ..? .. Vad osten? .. Hur man hittar på nätet, sade problem är ganska vanligt, men fann jag hittills fortfarande ingen lösning i detta avseende. Kanske kan en hjälp från dig till mig? Det skulle vara mycket trevligt.


Garanti?


Tillgängliga, men jag tvivlar på att problemet kan lösa det. Som sagt, sa problem är ganska vanligt i nätverket. Felet bör, så åtminstone min gissning ligger på mjukvarusidan? Högtalarläge är igång, kör ljudinspelning endast mikrofon för samtal inte ..


Vänd gånger identifiering av kommandoord på Google. gjorde "OK Google" aktiveras endast för appen och inte var som helst.
Sedan återigen kan förstå det själv under ett samtal.


Nej, leder det tyvärr ingen lösning.


Är du en annan app installerad på löpande eller kan nås på mikrofonen för telefonsamtal?


Som sagt, jag har G2 redan upprepade gånger återställs och omedelbart utan att installera bara någon app, ringa samtal som fortsätter mikrofonen i praktiken fungerade inte, utom högtalarläge. För mig, som sagt, helt oförklarligt vad problemet kan vara fan .. En fysisk skada har verkligen uteslutas, eftersom mikrofonen så väl fungerar, eftersom det borde vara en programvara bugg som finns även efter återställning av G2? .. jag gör inte Peile sedan en annan.


Varför problemet inte ska lösas på själva garantin? Om felet är enheten reproducerbar skicka en ännu ....
Min G2 hade display blödning och fick det lördag Sent måndag det var där fredag ​​oss med ny display med mig igen. Det är något att gå fort


G2 har två mikrofoner som de flesta enheter. Så det är möjligt att dina inspelningar du gjort på annat än den förment trasiga har tagits emot.
Skicka in den. Felet är ganska säker på fast och sedan har du din vila.