HTC One Mini – Smartphone stängs vid 10-30 procent.

Hej community! Ja, jag vet att det redan finns sådana trådar, men inte min enhet och det är också här lite konstigt :? . Först om alla detaljer. Min HTC One Mini körs på Android KitKat har någon rot, och är 2 1/2 år gammal. Nyligen visar det väldigt vanligt i 10 till 30 procent någon gång just har börjat. Utan förvarning. När jag slår på den igen står det faktiskt skulle det vara slut ...(Arg)
I den dolda menyn (## 4636 ##) är tillgänglig men med batteriinformationen att staten är OK. (Var han alltid verkar vara det normala tillståndet). Du vet vad jag kan göra? Hade du det här problemet kanske redan?
Staten som det är nu, är svårt att bära eftersom jag inte kan lämna min telefon mig .... :(


Eftersom batteriet är borta nästan säkert och måste bytas ut.
Försök sådan omkalibrering etc ge något mer vid sådana massiva avvikelser.


Troligtvis batteriet. Var likartad i min sista smartphone.


antingen genom att behöva byta ut batteriet själv eller ta reparation.


möjligen hämtningstider CPU Z och kolla tider, cellspänningen under fliken batteri, som har batteriet vid 10-30%. Om det finns mycket lite, så 3,2 till 3,4 volt kan vara ett tecken på en trasig batteri.


Tack för svaret. Jag kontrolleras igen och spänningen är 3,89 V. är också för låg? Hur man kalibrerar batteriet?


Hmm, 3,89 volt ser viss procentsats varierar från mycket rimligt när man betänker att cellspänningen är nominellt 3,7 volt och det då inte ens nått.
Kan du tror kanske händelser sådana anläggningar eller inställnings förändringar som har utlöst problemet kunde?
Annars kan du vara den enhet 2 till 3 gånger ladda och helt fullgöra ledighet tills avstängd för att kalibrera laddningselektroniken nytt. Även om det inte bidrar till att förlänga livslängden för batterier i, men kanske problemet är då historia.
Och om inte, så kan du ändå byta ut batteriet ja ;).


Att med kalibrering är nonsens ... sedan Lollipop batteriet kalibreras vid varje full laddning.
Dessutom är sådana avvikelser är knappast av ner felaktig kalibrering.


Ett litiumbatteri bör tillåtas att ibland kör helt tom och sedan ladda fullt utan belastning. Men det har ingenting att göra med kalibrering. För att kalibrera Stafan är helt rätt.

Om strömmen stängs av vid 30%, batteriet i hinken! Eftersom det tar inte mer rumzuprobieren mycket.


Man kan även prova programvara fel förekommer fortfarande och kan inte uteslutas när ett programvarufel är osannolikt även i denna omfattning. Men varför inte bara prova det?
@Aries: Har eftersom inte bara något att göra med kalibrering, fullt laddas och laddas ur? När allt kommer omkring är det efter alla laddningselektroniken som "förbehållet" och inte i termer av hårdvara batteriet.


okay Tack :) min enhet har precis fortfarande KitKat ....
kan men när enheten gång utanför jag inte alls kalibrera, eller hur? :?


Det bör stängas av när ja, är verkligen avsikten. ;) Men som sagt, är 30% inte mycket hopp: / kan nog anta att han batteri defekt. Uppdateringar har installerats mini för HTC One?


Glöm inte att med kalibrering och förbered dig fastnat med det. En avvikelse på 3 eller 4% skulle kunna förklaras av, men inte 30%. Batteriet är borta.


cturbo

@Aries: Har eftersom inte bara något att göra med kalibrering, fullt laddas och laddas ur?

Nej! Detta har att göra med kristallbildning inuti som sker på bekostnad av begreppet. Genom att helt urladdning och laddning utan belastning kan motverkas. Inom vissa gränser, kristaller bildas sedan tillbaka jämn och batteriet räcker igen genom längre.

men om slut på mobiltelefonen vid tvåsiffriga procenttal för återstående laddning och visar sedan endast ett fåtal procentenheter, kan du vara säker på att batteriet är slut.

att ladda defekta litiumbatterier, kan även vara farlig. Brand och brännskador är riskerna. Bränder, som bara kommer att förvärras med vatten! Därför är det råd för att ladda batterierna utan uppsikt när backa ett obrännbart material som används (sten, metall) och brännbart material i närheten Ta bort. Slutligen externt kan du inte upptäcka om batteriet är i sin ordning och en mobiltelefon rör sig också även när vibrationslarm ljuder.


okej tack :) Uppdateringar installeras .... alla @Aries: Det betyder att jag ska ringa samma inte använder mest? Jag överraskade med defekt batteri bara för att batteri uppgifter som visar att batteriet är ok ... jag bara också ihåg att min mamma en gång hade samma problem med en mini, som sedan har skickats till HTC och HTC: s har ersatt hela enheten, eftersom det påstods en bruten styrelse (eller moderkort, något unaustauschbares ...).
Om det verkligen är batteriet, skulle vilja veta om du kan göra mot det något, eller om bara på en "illa" Device är ... eller om alla batterier slutar efter några år så : O


Vad ska du göra åt det? Och nej, inte alla batterier slut på detta sätt.


Matthias N.

Det betyder att jag borde vara samma telefon inte använder mest?

Ja. Men kanske du kan även ha ersatt batteriet till ett rimligt pris?

Matthias N.

Jag överraskade med defekt batteri bara för att batteri uppgifter som visar att batteriet är ok ...

Dessa annonser är bara rudimentära. Förmodligen ville teknikerna inte visade, men Vetrieb fann den svala ;)

Matthias N.

Jag minns också att min mor en gång hade samma problem med en mini, som sedan har skickats till HTC och HTC har ersatt hela enheten eftersom det hade allegedly en bruten styrelse (eller moderkort, något unaustauschbares ...) ,

Kanske. Kanske de har din mamma satsat också en björn?

Matthias N.

Om det verkligen är batteriet, skulle vilja veta om du kan göra mot det något, eller om bara på en "illa" Device är ... eller om alla batterier slutar efter några år så : O

Ja, alla batterier bryts ner över tiden, och ofta de visar beteendet visas av dig: plötsligt strömavbrott vid låg belastning. Det är tumregel 1000 laddningscykler. Det skulle vara en bra period på 2,5 år på 1x laddning dag.


Tack .... Jag kommer då att skriva en gång HTC om det kanske har någon aning, och om inte det ha varit den mest :'( :'( :'( Jag ska också återställas igen ... Jag vill hålla det absolut ;)
Teoretiskt kunde jag gå en gång i felsäkert läge och ser ut som om det kanske är en app även om batteriet är låg, eller hur?


Ok. Tydligen du inte vill tro det, att batteriet är bruten efter 2 ½ år .... Men är det här sättet.

Du kan också utbyta själv:
https://www.youtube.com/shared?ci=ZbctkwNxovs


Kapten Andreas V.

Ok. Tydligen du inte vill tro det, att batteriet är bruten efter 2 ½ år ....

Exakt. Jag har aldrig upplevt ... Att batteriet börjar att misslyckas något - ja. Logiskt. Men omedelbart brutit ..... Speciellt eftersom han gör är inte utbytbara ...