HTC One – HTC switch utan Strömbrytare

Hej som kan hjälpa mig få en HTC One och tyvärr gruvan är rund vill, men går helt och men strömmen är Butten abgeprochen genom att köra hela tiden utan drotzalldem per .. fortfarande tomt batteri tel. gick ut och nu Butten utan ström som jag får det igen eftersom om den eftersom jag behöver strömmen inte Butten tack app sker redan, snälla, snälla hjälp mig jag inte nödvändigtvis köpa nya jag har redan beställt alla att reperiren det men utan vilken det går till någon synd deaher bgitte hjälpa mig


Vänligen behöver hjälp


Hej Drschume,

välkommen till vårt forum :)

Vänligen inte driva. Ge samhället men behaga en tid, jag är säker på att någon kommer att rapportera här så fort han har en lösning för dig.
Tack (Smug)


Hej!

Jag har samma problem, föll mobiltelefon ner och en del av täckning jämfört sönder och idag har strömbrytaren passerat. :(

Vet någon som vet om man kan låta reparera den gynnsamma eller om yrkesverksamma en förmodligen i verkstäder har möjlighet att slå på telefonen?

Jag talar särskilt bara att jag har sparat viktiga länkar som jag absolut behöver för hushållsarbete.

TACK TACK TACK


Strömbrytaren är bara en täckmantel för den aktuella knappen. Som du kan nå med ett spetsigt föremål såsom en spik eller en skruvmejsel för urmakare.