HTC One – Mobile lanserar ständigt nya

Hej, jag har ett problem med min HTC One. Jag hade postat det 4 veckor sedan och igår jag fick den tillbaka. Du har ändrat min bräda. Fram till i går kväll gick allt perfekt, men så småningom telefonen började med några minuter att starta om sig själv. Försökte göra en fabriksåterställning, vilket är jag så småningom lyckades, men som har åtgärdat problemet för en kort tid. Sedan försökte att komma in i återställningsläge och nu har jag en röd triangel med ett utropstecken på displayen. Stiftet fråga hoppades över även med varje omstart, så jag att telefonen var några minuter sedan ibland, kunde inte ens använda.

Skulle uppskatta hjälpa så mycket, kommer telefonen inte att återvända igen

Tack


Har exakt samma problem ........ För dagar får jag inte längre !!! Har jag Team Win Recovery Project laddad v.2.6.0.1 men får inget nytt upp. Weiss inte heller exakt vad jag behöver för vad :-( Har jag laddade Android Revolution HD och installerat, men min HTC börjar alltid med återvinning och inte normalt !!!! Antar vi båda har för samma fel ....


God dag,

Jag bara reser, men skulle i kväll vilken tid och skulle göra mitt bästa för att hjälpa dig. Kanske kan jag hjälpa, lite erfarenhet jag har med enheten också, som jag haft ett tag långa er ja.

Hälsningar