Cubot Rainbow – CLEANMASTER förinstallerat – avinstallera ???

Hej människor!
Jag köpte en billig Zweithandy i januari 2017:e En Cubot Rainbow.
Efter ca 3 veckor dök upp på telefonen upprepade gånger säger pop-up reklam och Google Chrome utan att säga sidorna öppnas (något med ... crapeto .... eller något liknande, även porr platser var närvarande).
Tyvärr, jag känner mig själv inte mycket bra och jag googlade naturligtvis de var värda. Jag laddade ner några virusskydd, etc. på telefon. Ingenting hjälpte. Jag ville inte ta reda på vilken app var den skyldige, även om jag inte hade installerat många program.
Så jag satte telefonen tillbaka till fabriksinställningarna. Jag avinstallerade / inaktiverade allt jag behövde. U.A. Även Clean Mästare, som var förinstallerat på telefonen / är.

Nu, exakt fyra veckor senare dök upp problemet igen. Oönskade webbsidor och pop ups på startskärmen och i div. Andra appar.
Jag har redan sökt allt. Apps tillstånd för att överlagra dras etc. ingenting hjälpte.
Sedan lastas jag min app förtroende gå ner. Eftersom jag har hittat ingenting förrän jag har listat apps och har funnit det rena master.
Om CM avinstallera att han är tillbaka några minuter senare eller efter omstart telefonerna.
Under tiden jag återställa telefonen till fabriksinställningarna igen. Fortfarande samma. (Arg)
Så jag tror att problemet kommer från CM. Vad tror du? Och med det datum som framträder reklam, även batteriet förbrukas snabbt .... måste jag vara böka enheten? Är rädd då att jag förstöra eventuella systeminställningar.

Jag har läst här i forumet redan mycket, men det hjälpte mig något ännu. Nu skrev jag upp och hoppas någon kan hjälpa mig!
Jag säger samma tider Ett stort tack till er yrkesverksamma ensam för att läsa min roman (Cool)
LG


Efter allt som jag har märkt här i forumet redan så över Clean Master och Cheetah mobil Hej, jag kan mycket väl tänka sig som är ansvarig.
Och om CleanMaster verkligen förinstallerat på enheten är allt jag kan säga, det är riktigt fet.


Uaaah .... förinstallerat Cheetah programvara? Så att säga skadlig kod direkt i ROM? Creepy ... : D


Jag säger att det är upp till den fasta programvaran. Cubot är känd. Och vår Cubot hem visar samma symptom (Bortsett från det faktum att Clean Master är inte där)
Du kan googla om en ren ROM har fyllts på, annars bara hjälper ne anpassade ROM / Root och avinstallera appen ansvarig. Om du kan hitta den ansvarige App / en anpassad ROM, är en annan fråga


Tack för svar!
Vad behöver jag för det googla? Känner mig eftersom tyvärr etc noll från ROM med så ... "anpassade ROM / Root" säger ingenting alls för mig. Men jag kan tänka mig att det skulle vara bekant ganska bra. (Tänkande)

Så förinstallerade medel för mig att CM sväng höger första gången var på telefonen.

Det som en bra guide någonstans för den anpassade ROM?

lg INFI