Har du glömt ditt skärmlås stift

Hej. Jag har med min partner tyvärr av misstag in en PIN-kod till låsskärmen. Eftersom jag har Trottel inte registrera antalet hotar nu avslutningen av min flickvän. Enheten är en Medion p8502 tablett. Har redan läst mycket och provat en hel del för att få det till fabriksinställningarna. Antingen det kommer i återställningsläge, den döde med meddelandet inget kommando så att jag kan också välja eller ingenting, men när jag använder på plusknappen och strömbrytaren, tabletten anmache alla på kinesiska. Köpte den var på Aldi. Kan någon hjälpa mig. Det skulle vara mycket stort och trevligt och som skulle vara i mitt hjärta för evigt. Tack på förhand


Tyvärr får du ingen hjälp om detta ämne här.


Hej Dan Garde!

Vi kan inte svara på frågor på grund av bortglömda / alltför ofta inmatade låsa och bortglömda lösenord.
Det går inte att klart fastställas på ett forum om du verkligen är ägare / i telefonen.

Ett tips för framtiden:
För att öka dina chanser att lyckas när det gäller att återställa ditt konto, är det att utnyttja så många sätt som möjligt är viktigt.
Google har nu på några alternativ som du kan välja på följande länk. Naturligtvis gäller detta fall ju mer desto bättre!

http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=de&answer = 2923123&rd = 1

Om du som inte kan hjälpa, kan du ha hjälp av vår Eric View.

Om du inte hjälpa dessa lösningar kan vi bara rekommendera dig att gå med din mobil och med ägarbevis (bill) till en återförsäljare och att låsa upp telefonen där.

Det är därför jag stänger här nu.

Har du glömt ditt skärmlås stift